טופו.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאוךך...איזה חברות נחמדות יש לי

=] ‏נופרקי :]‏ ‎(03:50 PM)‎ : לא צריך, יאללה עופי תחנקי בביתתת!!!!!! ‏נופרקי :]‏ ‎(03:50 PM)‎ : ביי ‏נופרקי :]‏ ‎(04 5 PM)‎ : בונאה אופיר חכי חכי את ילדה דוחה ומפקירה יזונה בת זונה לכי תמצצי לאבא שלך בכוס אמא שלך עובדת בתוך השדיים שלך פותחת חנות מוצצים ‏נופרקי :]‏ ‎(04 6 PM)‎ : חכי בבצפר לא יהיה לך טוב ימכוערת שרמוטה את ילדה כל כך מגעילה לכי תזדייני על ארבע ושסבא שלך ידחוף לך מהתחת ‏נופרקי [email protected] (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: שלך ידחוף לך מהתחת ‏נופרקי :]‏ ‎(04 6 PM)‎ : הפסים שלך עוברים לי על הזין ביי! | יופי עכשיו גם ל"ג בעומר אין. כי אני לא במדורה. יאי. אני נשאר בבית בלי אוכל בל"ג בעומר.

אבוי../images/Emo2.gif../images/Emo211.gif

בואו נבכה
ואז נקלל אותה כי היא לא באה
ממש גאונהD: בכלל, איפה אפשר לעשות בחיפה מדורה?

behind the masc

New member
בהרבה מקומות../images/Emo12.gif

בים..במקומות נידחים D: אני עושה מדורה עם לאה! קנאו

כיף לך../images/Emo10.gif../images/Emo211.gif

אני יכולה לעשות עם טלם, אבל: א. היא לא תסכים ב. אני אסכל על ידי הכיתה שלי בטענה שבגללי לא היה ספרייט

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifמישהו לא רצה לבוא?../images/Emo11.gif

אני אציק לך עם זה שנים

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo2.gif

יואו איזה כלבה
ואת עוד קוראת לה חברה?!?!?!!? אחרי המגעילות הזאת שהיא כתבה לך?! אופיר אל תהיי חברה של בנות כאלה, רע להן בחיים והן מוציאות את זה על אחרים
את ילדה מספיק חכמה, חברותית, מתוקה, חמודה, נחמדה ויפה בשביל למצוא חברים נורמליים. תאמיני לי שאני יודעת. אל תתני להם לרדת עלייך, למה מי את השק אגרוף של הפוסטמה?! תחזירי לה! [רק לא במילים כאלה, אל תרדי לרמה הנמוכה הזאת] ותדעי שאני פה בשבילך
ולכי למדורה אחרת יותר שווה! הייתי מזמינה אותך לשלנו אבל נראה לי שתהיה לך בעיה להגיע לחוף של נהריה-שבי ציון
אוהבת אותך 3> [אויש, איזה וונאבי אימו אני, עשיתי ככה 3> D: ]

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifרק עכשיו גיליתי שהיא לא חברה=/

היא אכן זונה. אבל לא ידעתי את זה בהתחלה. הוו עשית 3> את אימו!!!!!1111111111111111111111111 עכשיו שתינו אימו! עכשיו אני אימו כפליים33> D: אוהבת אותך המון33>
^^ הו, תודה לך בייב
=]

אנבלייי

New member
0o

אני במקומך הייתה מביאה לה שתי סטירות והולכת. למהמהמהמהה? מה נסגר? דחפו לה קיפוד לתחת? אם ככה היא מדברת אלייך בשביל מה היא רוצה שתבואי, ולמה נראה לה שתבואי?
ווי ווי... תנחומיי
זה קצת השאיר אותי בהלם..
אל תתני לאף אחד להתייחס אלייך ככה, שומעת?
למה מי היא חושבת שהיא? בחיי שאני המומה.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאת האמת אני לא המומה..

התרגלתי כבר לבנות האלה בכיתה שמתחילות לריב ולקלל אחרי כל דבר קטן. ואת האמת, די נמאס לי להבין שאני אחת הבנות בשכבה שלא רבה על כל דבר קטן. אני לא אקלל אותה, כי אני לא ארד לרמה שלה..ובהחלט למדורה שלה[טוב שלי, כי אני ארגנתי] לא הלכתי וגם לא הייתה לי כוונה. אבל לא נתתי לה להרוס לי את ל"ג בעומר ממש נהניתי דווקא^^ אבלמה שהכי מציק, כשהן רבות הן משלימות אחרי יומיים, ועכשיו היא מצפה שאני אשלים איתה בטח..היא עד כדי כך תמימה? ואם אני אתן לה סטירה זה לא יהיה נחמד, כי אז היא תביא עוד כמה בנות נגדי וכולן ירביצו לי יחדיוDDDD: נו מה? זה קרה כבר פעם[לא לי]..נכון יש לי שכבה נורא חכמה? וואל, מקווה בכיתה י` כבר לא להיות בבצפר הזהP: הו, ותודה
33>

fat luey

New member
:|

*סטירה וירטואלית לנופר* פאק, היא כ"כ messed up. \:
ים לכל הבנות מעלי. כ"כ הייתי מזמינה אותך למדורה שלי. רק שזה רחוק ואת לא תגיעי. *-* אזמה אם אוריין אמרה כבר, חשבתי על זה קודם.
[אה, ונו, לא הבנתי מה הקטע של "3>" ואימו. אני עושה לבבות כאלה הרבה, מה זה קשור לאימו.
לפי מה שאני יודעת, אימו זאת מוזיקה או משהו.
~מנותקת מהתרבות העכשווית~] |המוןחיבוקים|. אני לא סובלת בנות כאלה. &&

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifגמאני לא מבינה למה זה אימו:/

אני ואורייאן צוחקות על זה, כי בפורום אופנה אלטרנטיבית כשהיא שמה את התמונה שלה עם הפוני הורוד[
] אז כתבו לה שעכשיו היא הצטרפה לחבורת האימויים, ואחרי כל משפט היא צריכה לכתוב 3>. 0.0 ווטאוור. אני כותבת את זה כי לב, וזה מראה על לב
נמ נמ..נבליג. וואי, אם יכולנו לאחד את כל המדורות של חברות הפורום זה היה כה מאגניבבבבDDDDDDDDDDDDD: תודה, ובסוף הלכתי למדורה של לאה[היא גרה בחיפה=] אז היה לי איך להגיע><"] והיה ממש ממש כיף^^^[
]. ואת האמת אין לי מושג אם אימו זה מוזיקה, כולם אומרים שאימו זה "פאנק כבד", מה זה לעזאזל פאנק כבד0.0 פאנק כבד זה לא...רוק? אוי, אני רוצה לראות את בילי מתחיל לצרוח בשירים שלו, "הו הו! בילי הוא אימו הוא פאנק כבד!" הטימטום><" 3333>
^^

נׁעה

New member
-_-

לא שאי פעם השתמשתי בביטוי או הבנתי למה אנשים משתמשים בו, אבל אימו = emo, שזה קיצור של emotional = רגשי. אז מוזיקת אימו זו מוזיקה נורא רגשית (מבחינת המילים; המנגינה לא ממש קשורה לעניין), ואנשים שממלאים את ההודעות שלהם בלבבות הם אימו כי לבבות זה, נו, רגשני. אה, ומכיוון שלהקות וזמרים ששרים אימו אמצו לעצמם סגנון לבוש וכל מיני כאלה, אז דברים שמאפיינים כאלה זמרים משום-מה נחשבים גם כן "אימו". אבל שיהיה.

behind the masc

New member
טוב, אני עדיין מחשיבה אימו כסוג של

סטיגמה מעעצבנת ביותר. מה אם אני אעשה-3> אני אימו? לא אני פשוט אופיר. בלאטP:

Stinki Winki

New member
OMG

מזמן לא קראתי כזאת ערימה של טמטום...0o מסכימה עם כל הנאמר כאן ואימו זה סגנן מוזיקה, לא? אממ נו כל המיי כימיקל רומנס ואלה... שיש להם שיער ארוך וכהה והם מיוסרים מהחיים ובלה בלה בלה... לדעתי זה סתם בולשיט....:S מגיע לך יותר טוב מהפקאצה הזאת 3>

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif=]

נמ נמ אימו יש לי כפתור זה כאילו בצחור מה זה אימו. אנשים שהם "אימו" נראיםכאילו פוני לצד על הפנים, שונאים את עצמם רוצים למות...לובשים שחור ורוד... ככה אומרים 6אבלא ני שונ את את כל ההכללות אז אני פשוט ציטטי לך><" נמ 333> טנקס

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifאומגד../images/Emo169.gif../images/Emo169.gifאומאגדד!!

מצאתי את האח התאום שלי!
! ~חיבוקלבטטה~

Stinki Winki

New member
אין לי כוחחחחחחחחחחחחחח

לסכם בהיסטוריה, יש מתכונת שבוע הבא ויש טונות על טונות של חומר מייגעעעעעע

למעלה