טופו.

GalGul000

New member
לא ../images/Emo10.gif

מה, זה היה מעליב
[אבל איך אני יכולה לא לאהוב אותך ילדונת? את..אתת...כזאת.. נאמה שלי
]

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifהחיים שלי בזבל.

ורק עכשיו קלטתי את זה לעזאזל! שטניה אומרת לי שהיא הולכת למדורה לכל הלילה,לעזאזל,אני כ"כ מקנאה בה.כ"כ. אסור לי כלום.כלום. אסור לי להיכנס לאוטבוסים |: אסור לי לצאת מהבית בלי שיתחקרו אותי מאה שנה ובלי שידעו על כל דבר קטן שאני עושה אחרי שכבר יצאתי. אסור לי להיות מחוץ לבית אחרי 11. אסור לי לעשות שום דבר בלי שההורים שלי יודעים על זה. וזה כאילו,מה?! אני רוצה ח ופש,דמאט.|: וזה לא יגמר עוד שנה.הם רוצים לשלוט בחופש שלי עד שאני אהיה בת 18.עד שהחוק המסריח הזה יתן לי בלרוח מהם. כל פעם שאני רוצה לעשות משהו אני צריכה לשאול את עצמיאם זה מקובל עליהם.אחרת,אני יכולה לשכוח מהחיים שלי. אני מנסה לאמר להם משו,והם תמיד מדברים שאיתי ששהם היו ילדים לא היו נותנים להם ככה וככה ושלחברות שלי גם לא נמותנים.אלב מה אכפת לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!למה לעזאזל אני צריכה להיות כמוהם?כמו מישהו אחר?למה אני לא יכולה לחיות את החים שלי,לבד,בלי שבכל דבר קטן יתערבו??? אין לי פרטיות.אני צריכה לשבת כל החיים שלי בבית,כי הם עסוקים מין הסתם ולצאת לאן אני יצא?ליסוע באוטבוסים אסור לי,ברגל אני לא יכולה להגיע מפה לשום מקום. אז הם שואלים אותי למה אני יושבת בבית. למה אני לא עושה כלום. מעניין למה. אני רוצה להיות חופשייה!!!!!!!!!!!!!!

לפחות לך זה רק גלוי../images/Emo211.gif

לי זה גם גלוי וגם חסוי. אימא שלי מחטטת לי בחדר, בתיק. היא גם משאירה לפעמים פתקים
יכול להיות שגם גולשת בפורומים.

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifהו.

שיחטטו לי בחיים. שיבינו מה הם גורמים לי.אבל לא אכפת להם ממני >>"

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo24.gif

אלי בזמן האחרון זה דווקא מתפשר. אבל לפחות נותנים לך להגיע מחיפה לתל אביב. אני חולונית ועד גיל 18 אני לא אלך לעזריאלי. אני בטוחה ;[
יהי בסדר.

Karin917

New member
קנו לי MP3.../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

לא זה שרציתי אבל מילא... כשיהיה לי כסף אני אקנה אחר. ויש לי גם מקלדת אלחוטית ועכבר אלחוטי וחשבתי שזה יהיה יותר נוח אבל כמה מהמקשים הם קטנים מדיי ובקיצור זה לא כזה נוח.

Karin917

New member
תודה../images/Emo23.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

וזה לא כל המקשים קטנים.. אבל חלק מהמקשים ממוקמים לא טוב וזה קצת לא נוח מהבחינה הזאת.

אנבלייי

New member
כוס אומו

כרגע הייתה ל ישיחה עם מישו שהיה אמור להיות משהו ולא קרה בינינו בסוף. זה היה מביך, מבאס וזה חירפן אותי!!!!@$1441141 למה למה למה למה?!?!?! האאא!?!!?!? "מה קורה" "בסדר מה איתך" "בסדר" "מה עושה בלג בעומר?" "בלהלבה, מה את?" "בלהבלה" "אה, בלה" "סבבה" "אני זז ביי" "ביי" @$#$%#4538ו א'09ר0 'איו'9'רעםק'טום'שQQ GGGGGGGG

אנבלייי

New member
אוקיי. סליחה.

*לוקחת נשימה עמוקה* מצטערת. אפשר בבקשה למחוק?
זה לא המקום להתחרפןולמרוטלעצמיאתהשפמפם, בטח שלא להוציא עליכן את העצבים שלי.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאתן עוד זוכרות אותי?

אני משמ עסוקה בזמן האחרון ;; אני מתגעגעת
. אה כן אני יודעת שאני כותבת אבל פחות מבדר"כ>> אוף. אני אוהבת אתכן
.

למעלה