../images/Emo210.gifהחיים שלי בזבל.
ורק עכשיו קלטתי את זה לעזאזל! שטניה אומרת לי שהיא הולכת למדורה לכל הלילה,לעזאזל,אני כ"כ מקנאה בה.כ"כ. אסור לי כלום.כלום. אסור לי להיכנס לאוטבוסים |: אסור לי לצאת מהבית בלי שיתחקרו אותי מאה שנה ובלי שידעו על כל דבר קטן שאני עושה אחרי שכבר יצאתי. אסור לי להיות מחוץ לבית אחרי 11. אסור לי לעשות שום דבר בלי שההורים שלי יודעים על זה. וזה כאילו,מה?! אני רוצה ח ופש,דמאט.|: וזה לא יגמר עוד שנה.הם רוצים לשלוט בחופש שלי עד שאני אהיה בת 18.עד שהחוק המסריח הזה יתן לי בלרוח מהם. כל פעם שאני רוצה לעשות משהו אני צריכה לשאול את עצמיאם זה מקובל עליהם.אחרת,אני יכולה לשכוח מהחיים שלי. אני מנסה לאמר להם משו,והם תמיד מדברים שאיתי ששהם היו ילדים לא היו נותנים להם ככה וככה ושלחברות שלי גם לא נמותנים.אלב מה אכפת לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!למה לעזאזל אני צריכה להיות כמוהם?כמו מישהו אחר?למה אני לא יכולה לחיות את החים שלי,לבד,בלי שבכל דבר קטן יתערבו??? אין לי פרטיות.אני צריכה לשבת כל החיים שלי בבית,כי הם עסוקים מין הסתם ולצאת לאן אני יצא?ליסוע באוטבוסים אסור לי,ברגל אני לא יכולה להגיע מפה לשום מקום. אז הם שואלים אותי למה אני יושבת בבית. למה אני לא עושה כלום. מעניין למה. אני רוצה להיות חופשייה!!!!!!!!!!!!!!