טופו.

Little Chiwawa

New member
כייףף =]]]]

הmp4 הגיע ^^ וזה מגניב^^ אחד לי ואחד לאחותי =]] וגם עשיתי כל מיני שידרוגים לעגילים וזה...אז יש לי עגילים יפים ומשודרגים :) ל"ג בעומר הולך להיות ממשש נחמד P:

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifתתחדשי../images/Emo23.gif

ודברי איתי שקסע

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifוואו ל"ג בעומר הזה!!!!

אני יושבת בבית ולא עושה כלום
וזה ממש מבאס אותי =\ אני אשב בבית ו-אולי- בחצות בערך אפגש עם חברות כי יש בר מצווה שאני לא מוזמנת אליה. ויש מדורה של האלה שחשים ערסים ככה שאני לא הולכת. כל החג נדפק.

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo24.gif

למה שלא תארגני מדורה בעצמך?:]

../images/Emo221.gif כשתגיעי לגילי תבחרי לבד

להשאר בבית במקום לצאת למדורה תחשבי ככה: במדורה אפשר בתעות לתקוע רגל במדורה ואז להשרף, תמיד חוזרים מסריחים הביתה, כל מני חרקים זוחלים עליך.. טוב לפחות זאת הדעה שלי P: ויש לי סתם פול קרשים שאני לא צריכה

אני קטנה ממך בשנה בערך../images/Emo96.gif

אבל אני חושבת אחרת. כמובן שמדורות כיתה הם רעות מאוד אבל אפשר לארגן מדורה קטנה כזאת, רק כמה חברות ובלי הרבה קרשים(
) ולהנות מאוד:p. אולי חוזרים עם ריח מסריח אבל אפשר להתרחץXD

yaeloolik

New member
XDDDDDDDDDDDD../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

אולי חוזרים עם ריח מסריח אבל אפשר להתרחץXD איך אני לא חשבתי על זה?
.

Miss Naama

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif~מתה מצחוק~../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

o0Invisible0o

New member
אני גדולה ממך ולא בוחרת לשבת בבית.

. חבל שאת מרגישה ככה, אבל באמת לתקוע רגל במדורה ואז להשרף? אני חושבת שאנחנו קצת יותר אינטילגנטים מזה.

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifלא רק את../images/Emo2.gif

גם חברתי ג'נע תקעה רגל במדורה
"למה אתן מוצחקות?" "תגידו לי!!!!!!!" "ואהאהאהאהאהאהאהאה" XD

noy tofi girl

New member
יד ושם זה מפחיד:(

היה לנו היום טיול ליד ושם וזה היה מפחיד ,ממש מפחיד. אבל באוטובוס היה ממש מצחיק[שנסענו לשם]. חברה שלי עצובה וזה מעצבן אותי [כיכיכיכי אווח יש לה סיבה]. אבל בקטנה היה יפה:)

למעלה