טוב

Vintage Queen

New member
היא בת שלו!?!?

היא קופי הוא!!!! רציני והיא באמת מהממת! גמאני רוצהההההההההההההההההההההההההה

Unreachable

New member
ברבר הרבה

יותר מפחידה בקטקט על קטקט אפשר לפחות לרכב ולדעת שלא תמות תוך כדי

Unreachable

New member
אם זה לא נכון

אז איך נתנו להמון אנשים לרכב על קטקט ( כולל אותי, זה שזה היה רק בדרך לאוןרווה זה לא אומרר כלום! כי קטקט דווקא נבהלת בדברים בחוץ ) ועל ברבר רק דנה רוכבת? אני לא אנסה (כרגע) כי היא לא סוסה שמתאימה לרמה שלי אבל תאמיני לי שסיכויי ההישארות בחיים שלי יותר גבוהים בהרבה אם אני ארכב על ברבר לדוגמא ( יא ווריט..)

ברור!../images/Emo182.gif

כי ברבר היא סתומה כמו האימא שלה (בניגוד לבייליס שלא ממש) והיא באמת יותר מופרעת מקטקט אבל שתיהן חולות נפש...... אחרי הכל גם לקטקט יש אימא עם בעיות נפשיות קשות, והיא ירשה את כל מה שקשור ברוקי, חוץ מהצבע, שזה רע

AnDaLuSiAn

New member
.....

סוס:אממממממ סול,ברק סוסה:קליאו פוני:שוקו המיניאטורי פונית:אין אין תמונה

Unreachable

New member
בע

סוס- בז' סוס עצלן מאודדדד אבל מלך
התחרתי איתו פעם טרייל וזכיתי מקום חמישי
זה היה בגללי הוא היה מושלם אני פשוט דפוקע... הוא לבן- אפור כזה בן 14, סוס בצפר חכם בטירוף
אני חולה גם על אדום שהוא כוסוןןןן ורשע קטן אבל יותר אוהפת את בז' אין לי במחשב תמונה של בז' אז קבלו את אדום
קצת הרסתי ת'תמונה פעם אבל לוחשוב

Unreachable

New member
סוסה- אריזונה

מלכה. הסוסה שאני הכי הכי הכי הכי אוהבת בעולם. סוסה נמוכההה ועצבנית שהמון המון אנשין שונאים אבל אני אוהפתתת היא מלכה בטירוף. רגישה מאודדד (להכל) ואוכלת ממני גזרים רק אם הם חתוכים לרצועות
מפונקתתתת תמונה

טוב אז ככה..

פוצ'יני וכרמל ורדה וקוזט פליקס, חוואג', יויו-->(אם זה נקרא) רוז, גלי תמונה שלי ושל רוז מלפני כמה שנים טובוות
ואגב- עדכנתי את הבלוג שלי!

אהההמ :

סוס שהיה בחווה: קיפוש'
סוס שהוא כרגע בחווה... המממ אני מתלבטת בין שינינג, טיאמו ו..זהו.
שינינג: חום עם פס גדול במצח, יפיופון!
טיאמו: סוס ענק ומקסים, חמודי!!! יש לו עיניים עצובות
סוסה:הממ, סייחוקי!! בריז'יט!!! ואחריה ניקושונת!! בובה!!!! ואחריהן שרי.
סייחוקי: בובית!! קטנה עם צבע דבש מקסים!!! יפיופה!!!
ניקי: אפולוסה כזאת עם רעמה עומדת...חחח
שרי: פונית פלומינו יפיופה!!!
בריז'יט: סוסה יפיופה!!! ערביה טהורה מקסימה בצבע אפור מקסים! פוני: אין לנו פונים חוץ מבראוני ואני לא מתה עליו... חחח למרות שהוא יפיוף!!!!
בראוני: סוס יפיוף בצבע בקביסן עם פס יפפפפפה על הגב... יפיוף! פונית: סייחוקי- ניקי ושרי
תיאורים למעלה

../images/Emo183.gifשייייילי

סוס אהוב:מאלה שרכבתי עליהם-מונטה, מקנידו ועכשיו גם קצת צ'מבאלו, מאלה שלא רכבתי עליהם-טומי, ארמון וסמוקי (פיחס איזה שם תקעו למסכן הזה,
היו צריכים לקרוא לוספיריט
)... סוסה אהובה:שבת(
) ונוס(
) בריז'ית(
ערבייה טהורה מושלמת!)... פוני אהוב: יש פוני אחד- בראוני, ואני לא מתה עליו אבל הוא מתוקקקקקק (סבא'לה...)... פונית אהובה: שרי (הפצצה על אקסטזי), נטשה, מדונה.... תאורים: מונטה-חום כהה, מתקרב לשחור, עם כוכב לבן וגבות
.מקנידו-סוס אפור בהיר(כמו לבן). צ'אמבלו-סוס עם ערבובידה של צבעים, די מכוער, אבל בעל פרצוף מתוקי פוקי.... שבת-די נמוכה, חומה עם כוכב לבן. ונוס-גדולה, עם כוכב לבן, חום בהיר, לא בטוחה איזה.בריז'ית-ערבייה טהורה, אפורה (גם מתקרבת ללבן) עם תפוחים אפורים, מהממת, הסוסה הכי יפה בחווה
סמוקי-קווטר חמוד עם פנים של מוסטנג, בצבע עשן כזה (מכאן השם המזעזע...). ארמון-ערבי טהור, חום ערמונים(נראה לי) מהמם (הוא ובריז'ית הם ההורים של קארין הסייחה-איזו מדהימה...)בראוני-פוני די זקן,חום ומתוק. שרי-פונית פלומינו מדהימה במתיקות שלה.נטשה-פונית חומה ומתוקה. מדונה-פונית ממית בצבע בקסקין, חמודה....... זהו, נגמרה המגילה...

../images/Emo39.gif

סוסות: אני
את באק וערבה סוסים: ג'ואי
בתמונה עם יובל בתחרות שהייתה בנצר

טובבבבבבבב../images/Emo113.gif../images/Emo187.gif

את ניקו(חום חזק.. נראה אם יש לי תמונה... אמ אין לי סוסות אבל מהחווה של רותי אז את סמדר(באקסקין עם רעמה שחורה) אין לנו פונים אבל היה לנו פוני שקראו לו אריה אז אותו
(אפור) היו לנו כמה אבל מכולם אהבתי את וניל.(פלמינו)

למעלה