טוב

לא...לא אמרתי ששאני נותן יד..

אמרתי שאני מוריד מטח מהמושכה... ואני לא עושה את זה בתתחריות אני עושה את זה רק היהת כשאני רוצה שהוא ימתח מעל המיכשול... זאוס לא מסרב בבית אף פעם... ודרך אגב אם מישו חושב שזה משו של "לאון הדפוק"... אז זה דפקה אחד הדברים היחידם שוסילי לימד אותי לעשות והוא גם אומר שלא צריך להיות מטח בצעד האחרון כי הצעד האחרון זה של הסוס.. תישאלו תלמידים של וסילי.. ושוב אני יזכיר שאנהי חושב שבתור רוכב וסילי רוכב ממש טוב.

אני חוזר ואומר שהוא אף פעם...

לא מסרב... זה שלאון אומר לי להחזיר הכי חזק שאי\ני יכול ולהכניס אותו לאט לאט לאט ומיצידו שליעצור... ואז הוא עוצר... זה לא ניקרא סירוב.. הכונה שאני אומר סירוב היא שהוא לא בורח מהמיכשול כמו שאפולו עוצר מיתוך פחד או אי ביטחון הו אעוצר שחונקים אותו..

Sweet SuGaR

New member
סוס שעוצר לפני מכשול=סירוב...

כל הסוס עוד לא קופץ... ועוצר לפני המכשול- הוא מסרב...

אויש איתכן...

תיקראו לזה איך שאתן רוצות אין לי סבלנות להסביר בכול מיקרא היתכונתי שהו אעוצר ליפני וגם זה נדיר וגם רק שלאון מבקש שאני יעשה הכול מעוד סגור ויאיטי..... ואז אני גם לא מעניש אותו... אילו סירובים שאני יכול ליפתור 2 צעדים ליפי אבל אני לא מונע את זה כי יש לזה מטרה..... ואם יש לכן עוד ויכוחים בנושא תיפנו אלי באי סי קיו...

ימיתקשההההה

גם שאתה מחזיק תסוס שלך חזק חזק זה אומר שאתה כנראה חונק אותו יותר מדי במיוחד אם הוא עוצר לך למכשול של 60 ס"מ שהסוס יכול לעבור את זה גם מהליכה.. ותביייין!! גם שהסוס תוקע לך ברקס למכשול זה נקרא סירוב!! לא רק שסוס בורח הצידה זה נקרא סירוב... ומה הקטע?! זה לא בושה?!?!?! כל סוס יודע לסרב... וזה שזאוס מסרב לך פעם ב.. בבית זה לא ביג דיל וזה לא הופך אותו לסוס לא טוב!!!!! רק שתדע.. שהרוכבים הטובים ביותר... לפעמים הם אלו שגורמים לכך שהסוס יסרב בכוונה.. בשביל לדעת מה לעשות במקרה שזה יהייה בתחרות ושהם ידעו להתמודד בכל מצב שיהייה להם עם הסוס כי הם מגיעים למצב שהם כבר כמה שנים רוכבים על אותו סוס ומכירים אותו מושלם!... הבנת???

§ol the kingo

New member
אופההה....

הלינץ' של לאון.. אליעד אין לך מה להגיד היום הוא דפק לך כל כך הרבה סירובים והרבצת לו סתם סתם סתם וכולם אמרו את זה וזה היה באשמתך

harazy

New member
הומו למה אתה עונה פתאום????

כי רק עכשיו היה לך מה להגיד יאפס כל מה שאתה יודע זה להגיד דברים רעים על אנשים ????? לפחות מסתכלים עליו שהוא רוכב ולכל אחד יש שיעורים חרא ושיעורים טובים אז סתום תפה שלך

RoNy S

New member
מה אתה יורד על אליעד??? ../images/Emo103.gif

קודם תסתכל על עצמך!!!! כמו שגלעד אמר לכל אחד יש שיעורים יותר טובים ופחות טובים... למשל בתחרות אתה נפלת מסול אחרי שהסתדרת איתו כזה טוב ואז אליעד עלה ועשה נקי... והוא היה צריך לקחת ראשון גם בשמונים ואז מה אם זאוס לפעמים מסרב לו??? זה קורה לרוכבים הכי טובים!! ומה אתה חוש שבגלל שאתה וכב על סול ומסתדר איתו בערך אז אתה רוכב מושלם ויש לך זכות לרדת על אחרים שיש להם סוסים פי100 יותר קשים?!?!?!?!? ואתה אפילו לא מוכן לרכב על סוסים אחרים!! כשאתה לא מקבל את סול אתה בוכה וזורק את הקסדה שלך על הרצפה כמו איזה תינוק!!!!!!! אז תראה זה שטלי נותנת לכם את הסוסים שאתם רוצים ת-מ-י-ד זה לא טוב בכלל כי ככה אתה לא לומד להסתדר עם כל הסוסים...! אה ודבר אחרון... אם אתה בא לרדת פה על אנשים אז עדיף שלא תגיב בכלל!!!!

זאוס סירב לו היום?!?!!? דייייי

מה היה לו באימון?? יפתח אמר לי שלא היה משהו וששאלתי את ליאון הוא אמר שהיה לו טוב..

אם זה מענין אותכם אז...

התחלתי תשיעורו וזה פעם 1 שאני רוכב עליו כשיש מלא שלושיות במיגרש... אז הכנסתי אותו בהליכה לשלוית והוא נעמד פיתאום ולא רצה להיכנס ושמתי אגל והוא לא הגיב ואז שמתי דורבן והוא נעמד על 2... אז נתתי לו כמה שוטים חזקים...ואז התחלתי לעשות טרוט משוחרר והוא עשה את זה שוב ואז נתתי לו שוב שוטים ואפעם הכנסתי אותו בכוח.. אחר כך התחלתנו ליקפוץ והוא התחיל לגעת במיכשולים בזילזול כמו בתקופה שקניתי אותו... ואז הענשתי אותו על זה בכולמיני דרכים לא היו סירובים ... זה שהענשתי אותו זהלא ביגלל שהוא סירב... ואז אני ולאון עשינו שם משו שאני לא יכיב עליו ואז הוא הו אממש פחד והו אבברח פעם חת מהמיכשול ואז עצרתי אותו ודפקתי לו שוט לראש! ואז לתחת וההיה בלאגן ואחר כך הוא ניכנס לכול המיכשולים והוא קפץ נקי.. דרך אגב היום פחדתי ברכיבה פעם 1.. ואני לא יוצא עם הסוס הזה לירכב בחוץ בחיים הו אחולה נפש הוא עמד על כמו נר ואז יר ודפק באק..... גאד..... פעם 1 שממש פחדתי..

*****מנהלות להיכנס***

הילד הזה סתם דפוק חסר חיים מכוער עם צמה מאחורה... תחלס הוא לא ממש מפריע לי עד שיום אחד אני יוריד לו תביצה.. לדעתי צריך לא לאפשר לו ליכתוב בפורום כי הוא רק יורד על כולם ומוריד מהרמה של הפורום.. תירשמו לי את דעתכם..

RoNy S

New member
תמונה של שנטי ../images/Emo103.gif

היחידה שיש לי....ועומר מסתיר את רובה

narretrulz

New member
וזאת תמונה

שרואים שהסוס חי את הרכיבה בזכות הרוכב...... ותגיד לי אתה, מה עדיף?

אממממ...../images/Emo182.gif

איזה סוס אתם הכי אוהבים בחווה שלכם?
אמממ....ברור שאת
כי הוא חמוד ואני מתה עליו למרות שלפעמים הוא ממש רשע......
גיל נראה ככה
איזה סוסה אתם הכי אוהבים בחווה שלכם?
אוטי
כי היא מלכה וזהו!

למעלה