טוב

ווינגז

New member
תשובות

איזה סוס אתם הכי אוהבים בחווה שלכם? יש שניים... ג'ז
שהוא הסוס שלי... הוא חום יפיוף ואני אשים תמונה כשאני אחזור מביצפר....
והודיני
כנ"ל! אני אשים תמונה כשאני אחזור.... איזה סוסה אתם הכי אוהבים בחווה שלכם? ברקת!
איזה פוני אתם הכי אוהבים בחווה שלכם? (אם יש) אין איזה פונית אתם הכי אוהבים בחווה שלכם? (אם יש) אין

תשובותתת

סוס: בז סוסה: שלומצי המלכה פוני: אידיאל פונית: טיני אני אוסיף תמונה כשאני יהיה בבית

ג'ינג'י אצלכם?!

יאאוו חחח פעם שהוא הגיע אלינו בקורס שהיה בקיץ אז הוא היה משוגע, הוא כמעט רמס את חוואג', כמעט כאילו נשכב עליו באמצע שיעור.! ואת המדריכה שלי (דפנה) אז הוא עשה לה ת'באקים הכי גבוהים שהוא מסוגל! והיא לא נפלה המוכשררת!

../images/Emo85.gif../images/Emo188.gif

סוס: פנטום ואולי(בר) סוסה: רמה!
פוני: עוזי ופיקו למרות שהוא מניאק פונית: יש אחת ואני לא ממש אוהבת אותה...

Krembos Girl

New member
טוב...

הסוס שאני הכי אוהבת זה קרמבו (זה היה די ברור) הסוסה היא גינגר..... ויש לנו רק פוני אחד בחווה...והוא חמודי! אין לנו פונית....:\ שמתי תמונה של גינגר אבל לא ממש רואים אותה פה...:\ אבל לא מצאתי תמונה אחרת....

Vintage Queen

New member
זאת בערך התמונה הכי נוראית של

ג'ינג'ר שאי פעם ראיתי בלאכססס מזה!?!?!?! היא יפיפיה במציאות תיראי איך היא נראית פה!

s h a c h a f 2

New member
תשובות

איזה סוס אתם הכי אוהבים בחווה שלכם?אפאצי איזה סוסה אתם הכי אוהבים בחווה שלכם?אשלי איזה פוני אתם הכי אוהבים בחווה שלכם? (אם יש)אין איזה פונית אתם הכי אוהבים בחווה שלכם? (אם יש)טינקרבל ושימו תמונות שלהם אם יש לכם או תארו איך הם נראים!!!!אין תמונות-מחשב חדש.

animals lover

New member
אני!../images/Emo107.gif

סוס אהוב: אלפרד המאמי!
וגם עזיז... סוסה אהובה: אמממממ.....אין סוסה שאני אוהבת במיוחד... פוני אהוב: אין אצלנו פונים זכרים..... פונית אהובה: יש אצלנו רק 2 פוניות-סניוריטה וברכה ושתיהן מאמיות!!!

עונהה.. חח =)

סוס - שלוק..! אבל הוא בפנסיון סוסה - קרן וזינה פוני - אין פונית - יש שתיים ושתיהם חמודות =) אני לא יודעת להעלות תמונות אבל אני ינסה... אם עלה אז זה שלוק.. וגלעד (harazy)

זה נורא קשה לענות אבל אני אנסה

סוס אהוב בחווה מונטה בצבע חום כהה מאד עם כוכב וגרב לבנה ברגל אחורית שמאלית
סוסה אהובה ונוס סוסה חומה עם כוכב
פוני אהוב אני די אוהבת את בראוני חום
פונית אהובה שרי פלמינו עם פס אני אוהבת מאד גם את:בריג'יט,שני,קארין,מדונה,וירון,בל מדהימה-בנות טומי,מונטה,סמוקי,רקפקור,אקסטרה,צמבאלו,מקנידו-בנים המחשב לא מעלה תמונות ואין לי את של כולם במחשב

למעלה