טוב

הרקי פרקי!!!!!!!!!!!../images/Emo47.gif

כשברון היה בחווה שלנו קראו לו הרקולס והוא היה הפוני והסוס בכלל הכי הכי הכי הכי אהוב עליי!!!!!!!!!!!!!! הוא היה כזה מאמי ובחיים שלי לא מבינה איך היו אנשים שלא הסתדרו איתו?!?!........ בקיצור, אני מה זה אהבתי אותו...
ואז, נשבר לי הלב......
כי שבועיים לפני שהוא עזב, ב-י-ק-ש-ו ממני לעשות עליו חצי-פנסיון ב-ח-י-נ-ם!!!!!!!!!! ולא יכולתי, כי עד שההורים שלי הסכימו הוא עזב............
ואני עדיין מ-ת-ג-ע-ג-ע-ת אליו!!!!!!!!!!!!

S H I L G I

New member
הממפפפ

הוגו הוא כזה בסדר..אבל יש לו תקטעים שלו למשל כשמרטנו לו תרעמה הוא התחיל לבעוט ועמד על שתיים וכל הזמן כשהוא פגע במישהו זה היה רק שי פחח
וברון..הוא מניאק קטן כזה..שובב כזה..

../images/Emo1.gif

איזה סוס אתם הכי אוהבים בחווה שלכם? מג'יק
איזה סוסה אתם הכי אוהבים בחווה שלכם?ג'וליה
איזה פוני אתם הכי אוהבים בחווה שלכם? (אם יש) אין איזה פונית אתם הכי אוהבים בחווה שלכם? (אם יש)אין כאילו יש אבל אני לא מכירה אותה שאני יכולה לאהוב אותה.. ושימו תמונות שלהם אם יש לכם או תארו איך הם נראים!!!! יש בגלריה

RoNy S

New member
שלייייי ../images/Emo103.gif

איזה סוס אתם הכי אוהבים בחווה שלכם? ברק
ובלנקו איזה סוסה אתם הכי אוהבים בחווה שלכם? אממממממ.... שנטי אוסטין איזה פוני אתם הכי אוהבים בחווה שלכם? (אם יש) שוקו
וקוניאק איזה פונית אתם הכי אוהבים בחווה שלכם? (אם יש) ונוס..וצ'יקיטה בתמונה זה ברק

TauraMan

New member
היא לא מפריעה לו בפה..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

פשוט אין חבל כביסה תלוי בזמן הקפיצה
היא יכלה לתת קצת יותר יד אבל סה"F זה נראה בסדר גמור ונראה שגם הסוס מרגיש ככה...

Sweet SuGaR

New member
לא צריך לזרוק את הידיים לאוזניים

צריך להיות מתח במושכות שקופצים...

אוקייי קודם כל.....

מי זה אתם?!!? ודבר שני אתה רוצה שנתחיל לנתח תרכיבה שלך?? לא.. וחוץ מזה גם אם נותנים אובר מושכות מעל המכשול זה לא טוב.. ובקפיצה הזאתי של רוני היא לא מפריעה לסוס בפה והיא לא מושכת לו בפה... אני יכולה להראות לך תמונות שזה נקרא שמפריעים לסוס בפה ונשענים לו על הפה...

RoNy S

New member
עזבו אותו....הוא החליט ../images/Emo103.gif

שתלמידים של לאון לא נותנים יד בקפיצה
ובכל מקרה זה שמידי פעם יוצא שאתה לא נותן כל כך הרבה יד לסוס ואתה לא יכול לשפוט את הרכיבה שלי מתמונה אחת.... אני יכולה לשים לך מאה תמונות של דרור ואליעד שהם נותנים הרבה יד אז לפני שאתה עושה הכללות אז תחשוב קצת וזה לא שאני אומרת שאני רוכבת מושלם פשוט אל תשפוט אותי אם אתה לא מבין בזה...ואל תחשוב שכל התלמידים של טלי רוכבים מושלם.... מצורפת תמונה של אליעד

בדיוק.... והוא באמת חושב

שכללללל התלמידים של טלי נותנים יד מעל הקפיצות!? אני לא יגידד והייתי אומרת פה עוד דברים אבל זה לא לפורום במיוחד שאחר כך כולם יתחילו לכעוס עלי אז אני לא כותבת מעכשיו דעות שלי ובכלל דברים נכונים..

harazy

New member
אתם=רוכבים של לאון??????????????

אתה מלכלך על רוכבים של לאון???? ועוד אתה רוכב עם טלי??????? אתה סתום אה??????. אם קורה ואני לא נותן מספיק יד בקפיצה או משהו לאון הורג אותי ותאמין לי כמו שאני רואה את טלי בתחרויות אני לא רוצה ללכלך אבל כדאי לך לעבור מדריך... טוב מה אני מתאמץ להוכיח לאיזה ילד מסכן משהו שברור לכולם אני יעזוב אותך יאפס כשתלמד לרכב תדבר...

גילעדוש.....

חח אל תיתעצבן חמוד הוא סתם פישר הוא עוד בחיתולים ואין לו הרבה מוסג ... יותר נכון אין לו מוסג בכלל! אולי אני דוקר אותו אם הדורבן אבל יד אני נוטן...

אבל כמו רוב הרוכבים בארץ..

אף אחד לו מבין ששום דבר ברכיבה לא שחור ולבן ויש מיקרים שצריךם גם לימשון שלא נדבר על לא לתת יד...

ויש מיקרים שצריך שיהיה מתח...

כמו בתמונה הזו ..... אומנם התחלתי לחזור לאוכף שניה אחת יותר מוקדם ולא רואים שנתתי יד אבל לא משכתי לו בפה...--> חוץ מיזה גילעד הגובה שילד הטמבל הזה "קופץ" זה לא יותר מ70 סנטים... ***יחי התלמידים של לאון:))))******

TauraMan

New member
כשאתה קופץ..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אתה מתכננן מראש איזה מתח יהיה לך עם הסוס בכל קפיצה?

ממש לא...

זה תלוי בצעדים ואיך שהסוס מגיע למיכשול אם אני רואה שהוא לא מרים את עצמו אז אני מרים אותו כמובן לא באופן מוגזם בתמונה שאני "מוציא לו תשינים" אבל בצורה עדינה וכמובן שאז אני נותן יד רק אחרי שהסוס בשיא הגובה אסל בדרך כלל שהסוס מיסתדר לבד אז אני נותן יד עוד ליפני שהסוס מתחיל להיתרומם בכלל... ולדעתי האישית אם הסוס מיסתדר בצעדים כמו שצריך צריך להתחיל לשחרר את המטח במושכות בהדרגה צעד או 2 ליפני אבל אם הסוסרת מידי או משו כזה שצריך להחזיק אותו אז צריך לתת יד רק אחרי ההיתרוממות.. כמו שאני חוזר ואומר צריך להתיאים את עצמך לסוס...

Sweet SuGaR

New member
אם אתה נותן יד לפני המכשול אתה זורק

אותו..... זאת סיבה ענקייית לסירובים

למעלה