טוב

פפפ אני עדה לזה שטאורה לא סובל את

דיזל, חחחחח מענין באמת למה.... ככה זה הולך: דיזל: "הולך ליד טאורה ומתקרב אליו" טאורה: "מוריד אוזניים" דורון: " מללללללללךךךךךךך
כל הכבוווווד" חחחחח ואחר כך טאורה שונא את כללללל הסוסים!

TauraMan

New member
כי הוא מלך!!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הוא צריך לדעת שהוא ה-שולט!!!!

TauraMan

New member
זאת לא אני!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

זאת השפעה של ינקו...

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo187.gifעונהההה...../images/Emo26.gif

סוסטורנדוש!! נשך אותי הבן ****!! חחחחח.. סוסהוונדה! פוניאין..
פוניתממממ.... יש 2... את שתיהן!!
אין לי תמונה =/

S H I L G I

New member
ממממ...../images/Emo4.gif

אני לא בדיוק מכירה הרבה סוסים אצל דניאלה אז אני אגיד מהחוות שהייתי בהן (יגור, ריקי, דניאלה חח) סוס: אצל דניאלה: ים הפשוש, הוא כל כך מתוקי!!!! אצל ריקי: פאלקור המתוקי!!! אצל יגור..ממממ..כספר? סוסה: אצל דניאלה: ממ...אני חושבת לוקה...חח מה אתם רוצים הייתי שם רק פעמיים
אצל ריקי: דייזי (דזי) ואוליביה..חח אלה גם הנקבות היחידות שתיהן מתוקות פחד! אצל יגור: שילגיה כמובן
פוני: אצל דניאלה: לא מכירה אחד חוץ מאחד שראיתי לבן כזה מתוק אבל אני בכלל לא מכירה אזזז... אצל ריקי: קוקו!!! (של... זה השם המלא שלו..coco shell..יענו קליפת אגוז)אצל יגור: הוגו וברון חמודים כאלה אבל מניאקים שניהם חח.. פונית: אצל דניאלה: אין שצל ריקי: אין אצל יגור: אין ממ ויש לי תמונה של הוגו קופץ

S H I L G I

New member
הפלומינו ההוא?

לא יודעת, אנירק זוכרת שאני ודורון באנו אליו כשהוא היה בתא איזה פשושי!!

וואייי כמה נפילות היו לי ממנו..

כל שעור הייתי מקבלת אותו!!!! חחח הוא כזה ממי.. קפצתי איתו מטרר והוא קפץ כזה טווווב!!! איך אהבתי אותו.. ואיזה עיניים כחולוווות... פפפפ גם ליפתח יש זכרונות טובים ממנו הוא אמר לי שהוא היה נופל ממנו גם 3 פעמים בשעור אחד..

RoNy S

New member
גם אני הייתי מקבלת אותו מלאאאאא

כזה מאמיייייייי נפלתי ממנו פעם אחת אבל זה היה לפני 100 שנה ועוד יש לי סימן מזה...

למעלה