טוב, תשמעו,

BaGirl

New member
טוב, תשמעו,

אני מאד אוהבת את ספרי הארי פוטר, באמת. קראתי כל ספר יותר מפעם אחד, ואני תמיד נהנת מחדש. אבל פאק, אני לא מבינה את כל הקטע סביב דמבלדור, זאת אומרת, הוא אמור להיות כל כך חזק, אחד שוולדמורט מפחד ממנו, אז איך לעזעזל הוא נתן לדברים כאלה טיפשיים לקרות? למשל עם קווירל, אני מבינה שוולדמורט "השתכן" במאחורה של הראש של קווירל רק באותו שנה, והוא לא היה שם תמיד, אגבל בכל זאת, לא הייתם מצפים מדמבלדור לחשוד טיפה בהתנהגות של קווירל? אבל מילא, זה עוד היה בתקופה שהרוב חשבו שוולדי דיי מת. אוקי, נדלג על זה, אבל כשקווירל בא לגנוב את אבן החכמים, למה לעזאזל חבורה של 3 ילדים בני 11 היו צריכים למנוע זאת?! דמבי לא שם לב שמשהו קורה..? בשנה השניה, אותו דבר, ילד בן 11, טוב, 12, היה צריך להציל ילדה בת 11 מהבסיליסק, דמבלדור איפה היית?! ואיך נתת לזה לקרות מלכתחילה? שנה שלישית, כל הקטע עם סיריוס, אני מוותרת, כי לא הייתי מצפה ממנו לדעת את זה מההתחלה. שנה רביעית זה הכי עצבן אותי, הוא הרי מכיר את מודי, הוא לא ראה שמשהו שונה? הוא מכיר את קראוץ', הוא לא הרגיש כלווום? זה תמיד נראה כאילו הוא מגלה את הדברים החשובים לראת הסוף.. ועוד פעםן, ילד בן 14 נלחם בוולדי. שנה חמישית, אני כבר לא זוכרת, אני רק זוכרת שסיריוס מת
. שנה שישית, כל הקטע עם סנייפ, שכל כך לא הייתי מצפה מדמבלדור לא לא לדעת, אבל בסוף הוא הרג אותו. וגם הדברים "הקטנים" כמו דראקו מאלפוי, הוא אחרי למעבר של כל אוכלי המוות לבית ספר, ודמבלדור חשד בו כל הזמן, למה הוא לא עשה כלום?!? אז הוא חזק, אוקי, אבל להחזיק בית ספר, בלי וולדמורט מדרך זו או אחרת בתוכו במשך 6 שנים הוא לא יכול. היה ברור שימות, הוא דמות מגניבה, אבל מה לעשות.. אני מהמקווים שהארי ימות מוות קשה ביסורים בספר השישי, ו-וולדי יעלה לשלטון

צודקת בכל ההודעה שלך חוץ משורה

אחת, והיא:"אני מהמקווים שהארי ימות מוות קשה ביסורים בספר השישי, ו-וולדי יעלה לשלטון
" גו טו הל
.

בשורה הזאת אין צודקים ולא צודקים...

היא לא אמרה "הארי ימות בייסורים קשים בספר......" היא אמרה שהיא מקווה, וזאת זכותה, אין כאן טועים וצודקים, אני מקווה שיהיה לנו עולם בלי מלחמות? אני טועה או צודקת? לא! אני פשוט מקווה.

Volldemort

New member
צודקת בכל ההודעה שלך במיוחד בשורה

אחת, והיא:"אני מהמקווים שהארי ימות מוות קשה ביסורים בספר השישי, ו-וולדי יעלה לשלטון
" גו טו האוון
.

mjlk

New member
ד'ה ד'ה ד'ה דדדזזזזזהה!!!

כשהגעתי לזה פשוט עצרתי!!! סיריוס לא מת
ועכשיו בתגובה למה שכתבת
בשנה החמישית הוא הודה שהוא טעה, אבל את צודקת. מה שרולינג מנסה להעביר נראה לי דרך כל הטעויות האלה של דמבלדור, שהוא גם בנאדם - וכדי להגביר את זה במוחנו - היא אפילו השליכה אותו ממרפסת והרגה אותו. ככה לאף אחד אין ספק שהוא בן תמותה רגיל. אולי הוא חכם, אבל הוא עשה טעויות חמורות, בסדר גודל של החוכמה שלו. קראת מה הוא אמר בשישי שלאנשים חכמים יותר, יש טעויות נוראות יותר
ובקשר למשפט האחרון... יש לי קומונה במיוחד בשבילך!!! ^^; כאן: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=17856

נמנמנמ.

גם הארי בנאדם, ובכ"ז הוא מתמודד בקשיים. לא הייתי אומרת פי 3987419739487621 מדמבלדור, אבל על פני השטח נראה שהוא עושה יותר
.

נמ.

מסורבל - שכל כך לא הייתי מצפה מדמבלדור לא לא לדעת -
. הייתי מורידה את כל ה"לא"ים - שכל כך הייתי מצפה מדמבלדור לדעת -

../images/Emo26.gifבואו להצטרף!!!!!../images/Emo36.gif

למשחק התפקידים של הקיץ- "מסדר עוף החול נגד אוכלי המוות"!!! קומונה שבה נלחמים, מרגלים וחוטפים. לכל צד יש קומונה שלה ובנוסף קומונה ראשית וקומונת קרבות שבה מבצעים את החטיפות והקרבות. קישור לקומונה הראשית: http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=16829 כל מה שעליכם לעשות הוא לבקש בקשה להצטרף תחת ההודעה:"הצעות, שאלות תלונות וכו'.." לאחר שתבקשו אנחנו נגיד לכם את הדברים שאתם צריכים למלא בקשר לדמות החדשה שאתם תבחרו (שם, צד, גיל ועוד..) אני אישית ממליץ להצטרף למפקדה של מסדר עוף החול. אני מנהל שם. אחת המפקדות המושקעות (אני יכל להבטיח את זה). מפקדה עם רעיונות, פרויקטים ופעילויות חדשות וענקיות. כדאי להצטרף :). לאחר שתמלאו את כל הפרטים על הדמות שלכם ותפתכו משתמש חדש עם הדמות שלכם אתם תכנסו לקומונה של הצד שבחרתם ותבקשו בקשה לאישור. יאשרו אותכם ואז תכלו להשתתף במגוון ההצעות שמוצעות במפקדות. אני אישית ממליץ על מפקדת מסדר עוף החול! יש שם אחלה דברים, באמת. קישור למפקדה של מסדר עוף החול:http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=20612 תצטרפו! כדאי!

rds15

New member
המ.

בשנה הראשונה, דמבלדור רצה לתת להארי להוכיח את עצמו. אחרת למה המכשולים הטיפשיים האלה בדרך לאבן? הרי קווירלמורט עבר אותם בקלות, וחוץ מהמכשול של דמבלדור, הכול היה בדיחה. עובדה ששלושה תלמידי שנה ראשונה הצליחו לעבור אותם. דמבלדור לא התכוון לתת לוולדמורט להגיע לאבן[ולכן המראה, אחד הדברים היותר חכמים שהוא עשה], אבל הוא כן רצה לתת להארי להתמודד עם זה. בשנה השנייה, לדמבלדור לא היה הרבה מה לעשות. אני לא חושב שהוא ידע איך נכנסים לחדר הסודות, והוא סולק מהוגוורטס בערך באמצע השנה. אבל כשהארי היה צריך את העזרה שלו, דמבלדור שלח את העזרה דרך פוקס והחרב. בשנה הרביעית, טוב... רולינג אמרה בראיון ששאלו אותה אם מודי האמיתי מתנהג יותר מדי כמו קראוץ', שקראוץ' התנהג בדיוק כמו מודי האמיתי, אז איך דמבלדור היה אמור לגלות משהו שונה? ושוב, ברגע שזה היה חשוב, דמבלדור הבין את האמת, שזה לא מודי האמיתי, והציל את הארי. בשנה החמישית, הוא טעה, והוא מודה שהוא טעה. בשנה השישית, אני מאלה שמאמינים שסנייפ טוב, אז הוא לא טעה איתו. בקשר לדראקו, דמבלדור רצה להציל את דראקו מוולדמורט, אז הוא לא התעמת איתו בתחילת השנה[כשסנייפ סיפר לו על המשימה של דראקו], ואם אוכלי המוות לא היו מגיעים למגדל, מאלפוי היה מוריד את השרביט.

אני יענה על החלק הראשון בדבריך.

לדמבלדור כן היה מושג מה קווירל מנסה לעשות והוא אכן חשד בו. ואת זה הארי אומר בעצמו בסוף הספר הראשון. וזה נכון גם לגבי השני,אבל תיכף נגיע לזה. דמבי פשוט מאמין בהזדמנות שניה וזה מוזכר אין ספור פעמים. לכן הוא קיוה אני חושב שקווירל יחזור בו.ודמבי גם ידע,מה הארי וחבריו מתכננים ובמקום לעצור אותו,הוא נתן לו את הידע הנחוץ לעמוד מול וולדי,בכך שהראה לו את הראי של ינפתא.זה אגב מה שהארי פוטר חשב,שהראי לא עמד שם במקרה.רק אני לא חושב שהוא ציפה שהמצב ידרדר כל כך. הוא לא ציפה שהארי כמעט הרג את עצמו בשביל לחסל את קווירל ווולדי. בספר השני דמבי ידע מי פתח את חדר הסודות רק הוא לא ידע איך,והוא גם אמר זאת כשהם הביאו את קולין למרפא ופתחו את המצלמה,והפילים נמסו. מקגונגל שאלה- "מה המשמעות של זה,אלבוס?" דמבלדור ענה- "המשמעות היא שחדר הסודות אכן נפתח שוב." מקגונגל- "אבל אלבוס... הרי לא ייתכן ש... מי?" דמבלדור- "השאלה לא מי," "השאלה איך..." כלומר דמבלדור ידע מי פתח בפעם הקודמת.(הוא ידע שזה לא האגריד) והוא ידע מי המפלצת שהצאצא של סלת'רין משחרר נגד התלמידים וזה לפי הפילים הנמסים,שזה מעיד על ארס של נחש. הוא רק לא יודע איך וכיצד הצליח וולדי להגיע להוגי. וגם בסוף הספר בהתמודדות של הארי ווולדי,הוא ידע.הוא רק קצת בחן את הארי,כמו בספר הראשון. והוא שלח לו עזרה,את פוקס ומצנפת המיון. הוא סמך על הארי שיבין כבר בעצמו איך להשתמש בעזרה הזאת,כפי שאכן קרה. אני בטוח שאם משהו היה משתבש דמבי היה ניכנס לכסאח את וולדי בעצמו. אבל אני וגם דמבי מודים שאם כל החוכמה והידע,בן אדם הוא רק בן אדם וכולם עושים טעויות.כמו שהספר הרביעי מוכיח. יכול להיות שדמבי חשד במודי המזויף ויכול להיות שלא. אבל,אם כן אבל לא היה לא מספיק הוכחות בעניין,אז הוא עשה טעות לאפשר ל"מודי" להתקרב למבוך במשימה השלישית. זהו,כמה כתבתי וכבר שתיים עשרה וחצי.
אני גמור ועייף.
בכול אופן תודה לך על הדברים.

אם אני לא טועה....

דמבלדור לא היה בבית הספר בלילה שקווירל ניסה לגנוב את אבן החכמים. הם ניסו להזהיר את דמבלדור וגילו שהוא לא בבית הספר בלילה ההוא. גם בספר השני דמבלדור לא היה כשהם נכנסו לחדר הסודות, כי המועצה (אבא של מאלפוי) העיפו אותו.

BaGirl

New member
וכמובן, כשאמרתי שאני רוצה

שהארי ימות מוות קשה ביסורים בספר השיש, התכוונתי לספר השביעי

זה לא שהוא לא קולט מה קורה...

זה פשוט שהוא מסנג'ר את הארי לעשות את כל הדברים האלה... הוא נותן לו את כל מה שהוא צריך ונותן לו להתמודד עם זה בעצמו. די טיפשי, לדעתי - ילד בן 11 שלפני שנה גילה שהוא קוסם בכלל לא צריך להתמודד עם כל האופל הזה. אבל אני לא מסכימה עם מי שאמר שהמכשולים נועדו בשביל הארי בדרך לאבן. המכשולים נועדו כדי לעכב או למנוע או פשוט להקשות על ההגעה לאבן... אבל 3 ילדים שביניהם הרמיוני שהסתדרה מצויין עם השיקויים [הגיון] ושידעה מה לעשות עם הצמח [חרשנית, נו] ורון שיודע לשחק שחמט, ושלושתם גם ידעו איך להרדים את פלאפי כי האגריד אמר להם... הם פשוט היו מתאימים. ובכל מקרה, אני בספק אם דמבי חשב שהמכשולים האלה [חוץ מהמראה, כמובן] יעצרו את וולדי בדרכו לאבן, אבל זה בהחלט קשה ולכן ימנע מהרבה מאוד אנשים את המעבר, ככה שצריך להיות וולדי כדי לעבור שם. ואם כבר מדברים על השנה הראשונה, אני רוצה להזכיר שדמבי אמר לנוויל "הם יצאו אחריו, נכון?" [ציטוט מהזכרון] כשהוא חזר, מה שאומר שהוא לא היה טיפש ולא ידע מה קורה בבצפר שלו... הוא פשוט נתן להם לעשות את מה שצריך. ואני חושבת שזה ככה בכל השנים, בעצם, חוץ מבשנה הרביעית. בשנה הרביעית דמבי באמת היה אידיוט. אבל באמת. יש לו אוכל מוות בתור מורה שהיה הילאי כבר שנים, שעושה קללות שאין עליהן מחילה בפני התלמידים שלו ואף אחד לא עולה על זה?? דמבי??? משרד הקסמים??? מישהווווו??????? "שנה שישית, כל הקטע עם סנייפ, שכל כך לא הייתי מצפה מדמבלדור לא לא לדעת" אני מאלה שדבקים בתאוריה שדמבי כן ידע ושסנייפ בעצם טוב והם שיתפו פעולה וכו'... אז קצת קשה לי להגיב לזה.

למעלה