טוב, תשמעו,

קודם כל,

זה לא טיפשי להעמיס על ילד בגיל 11 את הבעיות האלה,במיוחד לילד שאמור להיות מוכן ליום שבו הוא עתיד להילחם בוולדי. ובלי "ההכנות" שדמבי עשה לו,הוא היה מת בספר הרביעי כשנלחם בוולדי. ( למרות שוולדי האדיוט יכל לחסל את הארי ישר,ולא לקשקש שעה עם אנשיו ),בקשר למודי בספר הרביעי,זה שהוא הטיל קללות שאין עליהן מחילה,לא אמורה לעורר חשד אצל דמבי. בתקופה שמודי היה הילאי,קללות שאין עליהן מחילה היו מותרות לעובדי משרד הקסמים.אדון קראוץ' למעשה אישר זאת. אז אני מניח שדמבי חשב שמודי חי יותר את החיים של אז מאשר של עכשיו,לכן אולי הוא העלים עין.

Shiri from the block

Active member
חחחח "למרות שוולדי האדיוט יכל לחסל את הארי ישר,ולא לקשקש שעה עם אנשיו" ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

rds15

New member
ועל מה הארי כבר הצליח לחשוב?

כישוף פשוט שהוא למד בשנה השנייה לפרוק את וולדמורט מהשרביט שלו?!

ljs

New member
הקללה לא עבדה!

מה שכן עבד היתה תופעה מוזרה שוולדמורט לא העלה על דעתו מראש, אם הוא רק היה חוסם את הקללה, ואז שולח את הקללה שלו, לא היתה מתרחשת תופעת הפיכת הכשפים. [פריורי אינקנטטם] וזכריה סמית' אם חוסר החיבה שלי כלפיו, במקרה זה צדק. הדברים ברמה הזו נועדו נגד קוסמים רגילים, לא נגד וולדמורט. גם דמבלדור לא ניסה אפילו להשתמש נגד וולדמורט בכישופים פשוטים, כי פשוט חבל על הנסיון. אצל הארי, וולדמורט פשוט זילזל בו, ולכן קרה מה שקרה.

נכון שלא משנה באיזה קללה

הארי היה משתמש,זה היה מגיע לאותה תוצאה בסוף. אבל הקללה הזאת ועוד כמה קללות "פשוטות" הצליחו להביך 12 אוכלי מוות,בקרב שנערך במשרד הקסמים.הארי וחבריו החזיקו מעמד יפה מאוד עם הקסמים הפשוטים האלה. נכון שללא ההיתערבות בסוף של חברי המיסדר,הארי וחבריו היו מגיעים למסיבת יום המוות של ניק בתור רוחות.אבל הארי יודע גם קסמים מורכבים,כמו הפטרונוס.עם הארי יכל לדמיין שוולדי הוא חתיכת סהורסן מכוער,אז הוא יכל לשלוח עליו את הפטרונוס בדמות אבא שלו,(קרניים) ונותן לו לכסאח את וולדי.גם כך לאבא של הארי יש חשבון לא סגור עם וולדי.

אלאסטור

New member
עלאכיפק

אבל פטרונוס לא משמש נגד אנשים, ומה שהציל את הארי במחלקת המסתורין, היתה הנבואה שהיתה יקרה מאד לאוכלי המוות.

rds15

New member
וכל עוד הארי לא הביא לDE

את הנבואה, הם לא תקפו אותם. וחוץ מזה, הקללות שהארי והשאר השתמשו בהם לא היו רק קסמים פשוטים. אל תשכח שבמשך כל השנה הארי אימן אותם בDA, והם למדו שם כמה כישופים די מורכבים[או לפחות ככה אני רוצה לחשוב, אחרת מה הטעם בזה אם רק לומדים דברים כמו אקספלירמוס?].

לגבי החלק הראשון בדבריך...

כשהם רצו והתפצלו לשתי קבוצות,מאלפוי אמר שרק הארי חשוב כי אצלו הנבואה. את האחרים הם רשאים להרוג או לענות, כמה שבא להם. והם התגוננו די יפה. ועכשיו לחלק השני.נכון וברור שהם השתמשו בכשפים אחרים גם. ויותר מתקדמים. אבל העניין הוא שהארי לא כזה חלשלוש כפי שנראה שעשיתם אותו,לפי ההודעות הקודמות. ודבר נוסף,לפעמים קללה פשוטה יכולה לעזור גם במקרים קשים. לדוגמא,כישוף הזימון שעזר להארי במשימה עם הזנבקרנית ההונגרית. דוגמא נוספת, אקספלירמוס שהארי השתמש בה בכדי לנטרל יריב שתקף את סריוס במשרד הקסמים.

rds15

New member
בקשר לחלק על וולדמורט

הוא לא רוצה סתם להרוג את הארי. קודם כל, כל התוכנית שלו בספר הרביעי - גאונית. כבר בסוף הספר השלישי, כשפטיגרו הביא לו את ברטה ג'ורקינס, הוא חשב על איך זה יהיה לטובתו. הוא השתמש בקראוץ' ג'וניור, שהחליף מקום עם מודי, הכניס את הארי לטורניר הקוסמים המשולש, יעביר אותו את כל השלבים[או ירמוז לו בצורה מאוד עבה איך לעבור אותם], ויעזור לו להגיע למרכז המבוך, שם גביע הטורניר היה מפתח מעבר שיביא את הארי אל וולדמורט. תוכנית כל כך מסובכת, כל כך ארוכה, שבכל רגע דמבלדור היה יכול לגלות את האמת ולעצור אותה. אז אחרי שוולדמורט השקיע כל כך הרבה רק בלהביא את הארי אליו, הוא סתם יהרוג אותו? לא! הוא רצה להוכיח לאוכלי המוות[וגם לעצמו, כנראה] שהוא הקוסם הכי חזק, הוא הכי מוצלח, והנער הזה, הכלום הזה בשבילו, לא יכול להביס אותו. איזה חוכמה יש בלהביס אויב קשור ונטול שרביט? וולדמורט רצה שהתבוסה של הארי תהיה במהלך דו קרב, שכולם יראו את עוצמתו של הלורד וולדמורט[*הכנס צחוק מרושע כאן*].

rds15

New member
זה כי להארי יש יותר מזל משכל

אם לא היה לשניהם שרביט עם ליבה משותפת, הארי היה מת.

טוב,וולדי כנראה היה צריך

לכסאח לפוקס הזאת תצורה כשהיתה לא הזדמנות.
הבעיה שגם שהורגים אותה היא חוזרת לחיים.

מאוד קשה להאמין שאת

אוהבת את הסידרה,ושונאת את הטובים שבה. כי לרצות שוולדי יעלה לשלטון ושהארי ימות,זה אומר גם שרון והרמיונ ימותו גם וכך גם כל חברי מיסדר עוף החול. כי אם זה כך,אז זה ניראה שאת אוהבת לשנוא את הסידרה ולא להפך.

BaGirl

New member
אמן שהרמיוני תמות../images/Emo13.gif

בדמות שאני הכי שונאת אחרי הארי
אה, אני גם שונאת את האגריד ודובי.. אבל אז מה, אני אוהבת את הספרים, אסור לי לא לאהוב כמה דמויות? אני למשל כן אוהבת את רון, ואת סיריוס, וסנייפ, ולופין, התאומים ועוד הרבה.. מה לעשות שהארי, הרמיוני, האגריד ודובי אני לא אוהבת. את הארי אני לא אוהבת כי הוא מעצבן, קשה להסביר, אבל הוא פשוט כזה.. הארי. הרמיוני דיי ברור למה אני לא אוהבת. האגריד ודובי זה פשוט הדמויות האלה שברגע שהם מתחילם לדבר בספר, אני פשוט רוצה לדלג על אותו פרק בו הם נמצאים. הם נראים לי נורא משעממים ומיותרים. זה לא נשמע לך מפגר, שאני אקרא את הספר רק כדי לאהוב את הדמויות הטובות ולהיות בעדן?

InBaR 85

New member
לממההה את שונאת הארי?../images/Emo8.gif../images/Emo46.gif

מה הוא עשה לך?!?!?! את זה עם הרמיוני אני מבינה
אבל הארי? למה כולם שונאים אותו??

למעלה