טוב, אני אנסה שוב...

איזה יופי ^_^ ../images/Emo57.gif

השיער באמת מוזר במקצת, כנ"ל במכנסיים, אבל החרב מדהימה. מיי ד´ה פורס בי ווירד´ יו ^_^. בכל אופן, אני מצרפת תמונה שזקוקה לשיפוץ באופן דחוף. זו קאגומה מאינויאשה ומי שיעזור לי לשפץ את החצאית שלה כך שתהיה מדויקת ותואמת לתמונה אני אסגוד לו עד שאר.... יהיה לי מישהו אחר לסגוד לו. בכל אופן, כל הדוליז אנימה שלי בנויות כך שהתמונה של המקור היא רוב הקובץ והדולי בצד. ואני יודעת איך לשמור אותן בjpg כך שזה לא פוגם באיכות אז... אר... זו לא הבעיה בקובץ, זו החצאית המזעזעת
.

טדאם (כדי שלא תתעצבנו על זה שאם -

אני אפתח שירשור חדש אני ביא את זה הנה
לקח לי שעתיים לעשות אותה
והיא מפורסמת.. והתחפשתי אלייה שנה שעברה.... קבלו את לארה קרופט החתיכית !!!!!!!!
אתם מוזמנים להגיב ואפילו לשפר
וכן, בטח שמתם לב שיש בעיה עם הרגליים
ותפתחו בגדול

חחחחחח ../images/Emo6.gif

כן, שמתי לב- אבל לא שיחקת במישחק
באמת יש לה חזה ענק (לא לאנג´לינה, ללארה עצמה במישחק
) יש לי בבית תמונה/ציור וואטאוור שלה, אני אשים ותיראי
חע חע חע מואואואההאהאהאה

Larik

New member
שיחקתי! אבל לא הרבה

זה היתחיל להימעס עלי לאחר המשחק השלישי כשהכל נרא לי כאילו זה כבר חוזר על עצמו. אבל אני באמת חושב שהגזמת, אני יודע שיש לה חזון גדול, אבל עם מה שעשית לה הרצל (חוזה המדינה) קטן עליה!

Larik

New member
אם בן אומר שיש למישהיא חזה

יותר מידי גדול, אז באמת יש לה חזה יותר מידי גדול!

Jelly Beans

New member
טוף.. ../images/Emo60.gif

הנה דוליתי.. כמובן בלי שיער כי אני לא יודעת לעשות שיער.. אם מישהו רוצה לעשות, הוא מוזמן! אז.. המכנס בסדר, אני אוהבת אותו
משהו למטה לא טוב... לא נורא והחולצנ רגילה.. תגיבו פליזזזזז יום טוב שיר

ניסיתי לעשות שיער.. (פעם ראשונה)

פזור (פעם ראשונה שאני עושה שיער פזור- צמה זה לא בעיה
) מקווה שימצא חן בעינייך..

וווווואאאאאאוווווווווווווו!!!!!!!!!

השיער פשוט מדהיםםםםםם!!!!!!! אני חולה על שיער כזההההההההההההה!!!!!! יווווווווו קבל/י ח"ח ע-נ-ק-י על זההההה!!!!!!! שיואו אני חולה על שיער כזהההההה חחחחחחחחחחחחח טוב שלא התלהבתיייי

tiptip4u

New member
לארה קופרט???

ללארה קרופט יש כזה חזה ענק??? חבל שלא עשית אותה על דולי בפעולה, יכ זה היה יוצא יותר יפה :) איך היה הסרט? היה לי פעם ת´משחק אבל הוא נעלם ): חביבה ביותר:) רעיון יפה, לשפץ קצת!

למעלה