טוב, אני אנסה שוב...

Rontzi pontzi

New member
זאת ליאור

היי טלו´ש אני רושמת מהפורום של חברה שלי... לפי דעתי הדולי מהמממת!!!!! אהבתי הכל חוץ מהשיער!!!!!!! מ-ד-ה-י-ם!!! Love Lior

Larik

New member
ניצולון!

הנה הדולי השלישית שלי, תקטלו כמה שליבכן חפץ! רק לפני זה כמה דברים אני יודע שהתותח קצת גדול מידי, הוא אמור להיות כזה! העיניים אמורות להיות אדומות, היא ערפד! לאזעזל עם זה, השיער לא יוצא לי! אז בבקשה תתנו לי טיפים איך לשפר

manga girl

New member
יפה! ואם היא מתפרעת לך ועושה בעיות

את יכול לפנות לשירות בשחור!

Larik

New member
חי, חי! אפשר אולי לשמוע עצות

פראקטיות לשם שינוי?

manga girl

New member
המפ ../images/Emo11.gif

א. נעלבתי, אל תרד להבא על שירות בשחור!! ב. נעלי-גרביים, אין הצללת פחית וזהו אבל היא מ-ד-ה-י-מ-ה! מאיזה תוכנית אתה מוציא את הדמויות ומאיפה אתה משיג את הפרקים?

Larik

New member
סדרת מנגה בשם HELLSING

אפשר להוריד פרקים של זה מקזה!

Shusho

New member
אם אני מגיבה אז אני מגיבה עד הסוף:)

טוב, אז בכלליות אני חושבת שהבובה שלך ממש טובה! תסלחו לי אבל משום מה זה מזכיר לי איזה דמות בפוקימון או משהו כזה (?).
אלו נעליים או גרביים? נעליים לא-עד-כדי-כך צמודות.. גרביים כן. אז הכוונה למגפיים אז.. לא להצמיד אותם כ"כ לרגליים (להמשיך בקו ישר אולי, לא ללכת לפי קווי המתאר של הרגל).
השיער קצת מוזר לי. משהו בהצללה (דנההההההההההה אם את קוראת מה עם שר?) לא בסדר. אפשר לעשות קצת נקודות הארה והצללה?
החצאית-מעל החצאית יש שני משולשים שאני מנחשת שהם ההמשך של החולצה (נו, הקצוות). לא רואים שהם ההמשך של החולצה. למה? כי הצללת בחלק שהמשולשים נוגעים בחצאית. זה לאאאאא עושה צל.. זה פשוט נראה מובלט מוזר.
חוצמזה הכל בסדר, הרעיון מקורי ונחמד, והצורה של השיער יפה. בהצלחה!

Larik

New member
תודה רבה רבה לך <סוגד>

גם על הביקורת הקודמת! אבל עדיין יש כמה דברים שאני לא מבין! מדברים פה הרבה על הצללת פחית, אני יודע מה זה, אבל איך להמנע מזה אני לא יודע
נ.ב. פוקימון זאת סדרת מאנגה, אז זו דמות מסדרת מאנגה אחרת שפשוט נראת דומה לילדה הקטנה הזאת מפוקימון

manga girl

New member
אני לא יודעת להסביר אבל אם תתן לי

לשפר ולהסביר לך בעזרת התמונה זה יהיה טוב. קאפיש? ועוד שאלה האם האלסינג ה"אומן" (artist) אמור להיות אם פי 3?

Larik

New member
זאת סדרה, לא מוזיקה!

יש לה 13 פרקים, ואת מחפשת את זה בVIDEO! רק אם את באמת מכוונת לצפות בזה, כדאי שתדעי שיש בזה הרבה אלימות ודם, כמו בכל סרט ערפדים טוב!

manga girl

New member
זה ממש מגעיל? כי אני מתבחלת בקלות

ומצאתי חלק...יש לזה פי ג´י על איזשהו גיל? אני לא יודעת אם לראות את זה... זה באנגלית נכון?

manga girl

New member
אוי ואבוי שלא נדע...אני גרועה באנגל

ית!!! ומה עם שאר השאלות שלי?

Larik

New member
תקראי לי מטומטם אבל לא הבנתי אותן

היי, ומה עם השאלה שלי מלמטה? שמתי שם תמונה קצת זוועתית שלה, ומתחתה את הדולי הקרחת בשביל שתעזרו לי עם השיער, פליייז!

manga girl

New member
לא נורא גם אני לא הבנתי אותם בקריאה

חוזרת ואני גרועה בשיער הוא יוצא לי עקום וגושי

Larik

New member
אא אופס, לא ראיתי את הכותרת!

הייתי אומר שזאת סדרה לבני 13 ומעלה עם קיבה עמידה. אלה אם כן לא מזיז לך את הריס לראות.... (לבעלי קיבה רגישה להפסיק לקרא.. THIS COULD BE UGLY) מישהו שיורה למישהו אחר בשני הרגליים, והן עפות מהמקום. -""- בשני הידיים, -"- מישהו שנחתך לו הראש. מישהו שנחתכת לו היד. מישהו נשרף. מישהו שמחוררים עם המון כדורים. ועוד......

manga girl

New member
../images/Emo11.gif קיבה רגישה-לא אצלי

אני מזכירה לך שאני מחסלת חיזרים במקצועי.

manga girl

New member
אכן כן אני מנסה להוריד את שלושת הרא

שונים, יש רק עותק אחד להורדה

למעלה