טוב, אני אנסה שוב...

tiptip4u

New member
גועללל

תתחשבי בי ותתקני את עצמך. תעשי משהו פחות מגעיל מלהרוג חזירים מיסכנים וחסרי ישעה שלא יכולים להתנגד לך! בושה וחרפה! ויש אנשים שאוכלים אותם! או פרות! או תרנגולות! או עגל חלב מסכן! תתבישוווווווו!!!!!!!!!

manga girl

New member
סליחה אני צמחונית זה ה-8 השנים האחר

רונות הצורה פנאטית ויוצאת דופן סו שששששש

your-destiny...

New member
הצללת פחית...וגם מיכל תיכנסי לפה!

שלום קודם כל
אוקיי בקשר להצללת פחית - אני לא חושבת שהיא נכונה בכל המקרים אבל תמיד טוב ללמוד משהו חדש.
בקיצור תיכנס לפה. תיכנס שם לטיוטוראלים-->הצללה וזה צריך להיות שם איפשהו. ומיכלוש - גם אני רוצה ששר תלך לבריכה ותטבע! היא עלתה לי על כל העצבים!
אני מסיימת משהו, עולה על המסנג´ר ושולחת לך טוב האני?

Shusho

New member
בסדר :) אהה ושכחת

שרציתי שהיא תטבע בבריכת כימיקלים וינשור לה השיער
חח לא נורא :) יותר אני לא אעשה כאלה בובות מעצבנות :)

Blondie Babe

New member
הינה הבובה שלי!

טוב הבובה לא יצאה משהו, רק ניסיתי לעשות לה חולצת רשת... לא יצא!! בקשה תגיבו!!!!!!!!!!!! Love Lior

saxy mama

New member
ליאורוש!!!!!!!!

אם את רואה את זה תתקשרי אליי דחוף לפני שאת טסה!!!!!..... והבובה ממש ממש שווה!...... חשבתי שאת לא אוהבת מכנסיים צמודים?!

tiptip4u

New member
אני גם רוצה

להיות בלונדה םע ציצים קופצים. כמה פוש-אפ אפשר לתקוע לה בחזיה??? כמה סיליקון אפשר להשתיל??? זה הבייס- אז מה! נ.ב למרות שזה יפה (הבגדים לא הפוש אפ) זה לא נראה אמיתי בגלל שהקן המתאר אמור לבוא בצורת רשת (או שזה התפר... לא משנה) בכול מקרה עבודה טובה:) לא אהבתי את המכנס...

Larik

New member
GOD DAMN IT >_< זה לא יוצא לי

בבקשה, אולי אני אתן את התמונה של הדולי שלי בלי שיער, ואת התמונה של המקור אולי אתן תצליחו לעזור לי עם זה!

Mooa-Numi

New member
הכל בסדר חוץ מהחצאית...

לא הבנתי בדיוק מה הולך שם... ואם היא אמורה להיות ערפדית, לא עדיף שתוריד לה את החיוך מהפרצוף? ואפרופו ערפדים-אני חצי טרנסילבנית במקור...

Larik

New member
היא לא מתה או משהו.

אז למה שהיא לא תחייך? ומה לא בסדר עם החצאית?

גם אתה עושה דוליז אנימה? ../images/Emo57.gif

שמחה לראות שיש עוד כמה שעושים את זה ^_^. אני עושה תמיד סדרות של דוליז ועכשיו אני עושה דמויות מסדרות האנימה האהובות עלי
. יש לי בינתיים את אינויאשה וקאגומה מאינויאשה ואת מיסאקי והיקארו מאנג´ליק לייר. אני בדרך לקארדקפטור סאקורה, פושיגי יוגי, סליירס וראנמה 1/2.

Larik

New member
נחמד לראות אותך פה!

תגיבו בבקשה על ניסוי קטן שאני עשיתי. השיער חרא (כמו שזה נשמע) והמכנסיים לא משהו, רק רציתי לנסות את האפקט של סייף האור.

למעלה