טוב אמ

poohandme

New member
:]

אוריין נתנה לי השראה לכתוב מגילהD: נראה אם יצליח ואם תקראו אני אתן לכם חתוליDDDDDD: טוב אז אממ...קמתי אתמול בשש וחצי(!!!) כי הייתי צריכה לארגן את התיק, אני תמיד דוחה הכל לבוקר
. אז התארגנתי מהרמהר ושמתי את השרוך הנחמד עם החרוזים הצבעוניים בחולצה
והייתי צריכה להגיע 10 דקות לפני כולם כי אמא אחת רצתה לדבר איתי כי לבת שלה יש איזו בעיה(לא עניינכן
). אז הגעתי ב7:30 למחלבה(כמו קן אבל לא
) והיא דיברה איתי והבנתי הכל
. וכולם איחרו וזה לא היה גיוני כי תמיד יש את אלו שבאים בזמן אז התחלתי להלחץ שאולי לא אמורי םלהפגש שם ואנחנו נאחר ויהיה בלגן
אבל בסוף אנשים הגיעו והאמא הזאת הסבירה לזאת שמדריכה איתי מהתחלה אז אני הרגשתי חסרת תועלת
כי היא תמיד לוקחת שליטה וזה מעצבן אותי ממש>< ואז מישהו בא ללחוש לי משהו וממש נבהלתי כי לא ראיתי אותו ואני לא רגילה שלוחשים לי דברים;;
ויצאנו לטיול והחניכות(אין חניכים
) עשו המון בלגן ורעש בניסיון להשתיק את מי שהיה איתנו באוטובוס...לא חכם במיוחד
. הייתה חניכה שכל הזמן נפלה
כל 10 דקותXDDD והיא נופלת בצורות הכי משונות שאפשרXDD ומישהו צעק לי "עירית חניכה שלך נפלה" ובכלללא שמתי לב והיא התגלגלהXDD מזל שגם היא חשבה שזה מצחיק אחרת היה יכול להיות לא נעים
. ואז היינו בטקס המון אנשים וכמעט איבדתי את הקבוצה שלי>< ועליתי עם חניכה שלי על הבמה כי הם ד אז הם כאילו נכנסים לתנועה
. וזאת שאחראית על הטקס אמרה להתחיל לרדת(הייתי הכי בצד) ואז ירדתי וכל אלו שאחרי לא ירדוXDD ואני לא שמתי לב ופתאום זאת שאחראית נזכרת ואמרה שלא צריך לרדת. כן. יופי. כל הכבוד
.}-[ ואז לא מצאנו את הקבוצה אז התיישבנו סתם ובאמצע התקווה רצנו אליהם>< ואז נגמר והייו זיקוקים ומוזיקה ממש נחמדה:]]] ושוב כמעט הלכנו לאיבוד>< והגענו הביתה והיה ממש נחמד חוץ ממישהו שכל הזמן התעלם ממני וזה עשה אותי עצבנית><
בלה.בלה.בלה.בלה.בלה.בלה.בלה.בלה.בלה.בלו.

GalGul000

New member
את מדריכה? ../images/Emo2.gif

שמחה שנהנת
אוף אין לי כוח לטיול. חניכים זה עם מעצבןןןן. ואני כל היום מקטרת לשכב"ג שאני לא רוצה להדריך שנה הבאה. והם ישר לוקחים את זה רציני ומתחילים לשכנע אותי ו"חסר לך" ומרביצים לי ולא יודעת מה
אני אדריך. אני רוצה להדריך. אבל אין לי כוח לחניכים
[ואין לי מושג למה סיפרתי את זה.]

broken winges

New member
הו..אין לי כוח לשיעורים בהיסטוריה..

נצל"ש כי אין שעווה..-פלטה לבנה עם 7,8 גוונים אולי 6.. היא יכולה להתחיל מגווני אפור\ורוד\כחול\סגול או וואטאבר... לאה כזו חמודה!!!11 ודנההההההההה ויהבבבבבבב ויולי ואנבל ונננננננעממה! ואווווווווווווווופיירררר! ונועה!וקרן ועוד בנות ששכחתי את שמן וסשה וזוהר ורוית וקקקקקקקקקארינננננננה!איך היה המבחן שלך בהיסטוריה אגב?... ויא פשוט יש עכשיו אני קולטת את הכול! יאאאאאאא

broken winges

New member
לא נכון!

אני פשוט גרועה בשילוב שמות עם פרצופים.. כאילו אמ נו למשל את אנה(זה השם נכון?) ואני זוכרת איך את נראית! ויש גם את אממ מיתר ואממ לילך ואממ טלי ועוד כמה בנות ששכחתי זה ממש לא אישי!

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאנבל מה המסנג'ר שלך!?

אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אני יכולה לעזור קצת><

אני לא יודעת שפת סימנים אבל יש לי קצת קשר עם זה. בכלל הייתי אמורה לדבר היום רק בשפת סימנים ולא לדעת לשמוע ולדבר בכלל, אז אני קצת קשורה ל"שמע", מוסד שעוזר ללקויי שמיעה והכל. אני אנסה להשיג דף עם כל התרגומים או משהו, אולי זה יעזור><

אין לי מושג למה אני כותבת את זה פה

בכל מקרה, כל כך נהניתי אתכן אתמול, אתן מקסימות אחת אחת
באתי במצברוח על הפנים ובבאסה בגלל הבצפר והכל ובמצב צבירה נוזלי(אוטובוסים ויותר מידי מדרגות|חבול) וכ"כ התרגשתי והסטריה והכל (ראו, מה?
) אבל הייתן כל כך מקסימות
גם קיבלתן נורא יפה את הקטע שאני לקויית שמיעה>< כתבתי את זה כמה פעמים, לא רציתי שזה יהיה הפתעה או משהו, אבל ממש הייתן נחמדות בקטע הזה^^ תודה^^ ויותר אני לא מצטלמת
ופספסתי את מעגלי האולסטאר לטובת פיסיקה
לא נראה לי שזה עזר אבל לא נורא>< הדבקתן אותי במצברוח שלכן וזה נשאר לי גם היום^^

תמי><

אני מצטערת שהייתי כ"כ מעפנה איתך ועם אביטל, תמסרי לה שאני מצטערת? כ"כ לא ידעתי איך להתנהג והכל>< אבל אתן מקסימות

למעלה