טוב אמ

poohandme

New member
הו, ועוד שטות^^-

בת של חברה של סבתא שלי(
) פה והיא עושה חרוזים יפים מזכוכית ומופיעה אצל אודטה(
) וסטאף. אז יש לי כדור כחול מזכוכית ויש עליו נקודות בירוק שמתאים לחוט של השרשרת וזה יפהD:

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifלא אמורה להפתח היום תחרות

של הכוכב נולד? לשרשר את הדוליז?

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifיאבה ../images/Emo5.gif

מושיקו בא היום כמו פאקצה. עם צמידי פאקצה מוזרים להחריד ועגיל באף פאקצי.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo10.gif

יש לי ביום ראשון מבחן בהיסטוריה,ונשארו לי שני עמודים מהחלק הראשון לסכם[יש עוד שלושה חלקים],ואין לי כׂח.
אני לא מסוגלת לשבת וללמוד ולעשות שיעורים יותר מחצי שעה-שעה ברצף. פשוט לא מסוגלת.
*הולכת להמשיך לסכם*

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo24.gif

את יכולה כל חצי שעה -שעה לעשות הפסקות |הדרךשלי
| מקווה שתצליחי ללמוד^^

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifחצי עמוד. |:

אבל לאכפת לי.אני אעשה את זה מחר.
[מחר תהיה לי המוווון עבודה
]

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifשיעורים.באס.

יש לנו יום ראשון מבחן באנגלית. יום שלישי מבחן בתנ"כ ולא היה לנו שיעור מאז ה28 בספטמבר :| דמאט.
*הולכת להכין ש"ב* באס.

אממ אממ רעיון:]../images/Emo96.gif

אולי בעד"ש, כדי לעזור גם קצת לילדה שעושה את העד"ש, אפשר לשלוח המלצות לדולי השבוע או פורומיסטית השבוע וכאלה(אם מישהי משתתפת הרבה ועוזרת והכל:0).

שטופ

New member
../images/Emo45.gifרעיון טוב.

כדאי גם לשים את הלוח עידכונים בלוח, כדי שאני אדע נתי אני צריכה לעדכן

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif נמאס לי מבצפר החרא../images/Emo7.gif

נמאס לי מהכיתה שלי פשוט נמאס! אז ממה נתחיל? או כן למה שלא נתחיל מי זה שכל הכיתה הזאת חושבת שאני הכלב שלהם שהם יכולים להתעלל בו... היום.. חזרתי לא יודעת אם כמה אבל אם הרבה מכות כחולות הבייתה... ולמה? כי ילדים מהכיתה שלי עשו משהו דחפו אותי ואז אלאור כמובן נופ]לת על השולחן ועל הכיסא ומזל שעצרתי את זה לפני שהראש שלי היה מקבל את כל המכות האלו *כועסת מאד* אחר כך הם החליטו ללכת מכות כמובן שבמכות אם חייבים להתנוענע בכל הכיתה ולמשוך לאלאור בשיער בלי לעזוב רק אחרי 5 דקות וכמעט לתלוש לה הכל עד שלאלאור כל כך ייכאב *כועסת מאד* כמובן שאני שישבתי בשולחן.. מנסה לא לבכות אבל למי יש כואב ולעזור לאלאור להתאושש הכי כיף זה ללכת להמשיך להציק לבנים לדבר כמו פאקצות (סליחה הם פאקצות) אחת אם השניה *כועסת* אחרי זה כמובן ש___ יבוא והתעלל בי (וכמובן בגלל שהוא אהמ.. זה עונש בשבילו שאני לא מדברת איתו..) אני פשוט לא ידבר איתו בחיים אבל איך לא לשכוח את הבייטה והכאפות בגב ש ----- חייב להחטיף לי ולא לשכוח את הביטה שעשתה לי מכה כחולה כל כך כואבת *כואסת* ועדיין מי יבוא וישאל את אלאור מה קרה.. מי לא יבוא מהבנים וימשיך לחמם את העניינים כדי שאלאור תבכה עד מוות ולהם יהיה שעשוע להפסקה
*כועסת רצח*

למעלה