והדמות שלי היא../images/Emo11.gif|ריק|
דמות סטייל ג'יימס בונד בגבינה צהובה....סתם לא, הנה שלי: שם: אקסיומה גזע: בת אדם. משפחה: גדלתי בפלאנתס למשפחה יחסית מיוחסת, ברחתי בגיל 14 כדי לממש את רצוני- להיות קוסמת. לפני זה הוריי לא הרשו לי לבחור בקסם כדרכי לעתיד ולכן נאלצתי ללמוד בסתר לבד וגם בעזרת קוסם הנמצא בעיר שהסכים לעזור לי. מקצוע: קוסמת עם גלימות אדומות, כאשר בהמשך יתגלה לפי פעולותי לאיזה מסדר אני מתאימה יותר. לפרנסתי אני מנסה למצוא עבודה בצבא כלשהו (כן, סטייל רייסטלין בצעירותו.) אבל כרגע אני עוזרת בפונדק ( בלע..אין מה לעשות.) גם בתור מלצרית (עוד בלע) וגם בתור מעין רוקחת בפונדק. נטייה: לסבית, סתם, לא. אממ...כרגע אני נטרלית ומהלך המשחק אני אמסד יותר את הנטיות שלי ולפי זה גם צבע גלימותי ישתנה. רכוש: יש לי פיגיון כמו לכל הקוסמים אבל הוא ניתן לי במתנה בזמן המבחן (יאפ,חיחי..אשליות) אממ, יש לי סוס יפה חזק לבן ונאמן רק לי שקוראים ול אוב. וזהו. התמחות: אני מתמחה בצמחים, סוסים (גם טיפול וגם רכיבה) ושימוש בפיגיון. מראה: שיער בלונדיני חלק ארוך, עיניים ירוקות, מבנה גוף צר. אני חשדנית לגבי זרים אולם לחבריי אני נאמנה מאוד ומי שנותן לי את אמונו אני נותנת לו את אמוני. יש לי חולשה לקנדרים ואומרים לי שאני מזכירה אותם במקצת ברמת המרץ שלי והסקרנות שלי לגבי דברים, למרות שלא כמותם אני בוחנת דברים ביותר שיקול דעת *ולא גונבת*. כרגע אין לי חשק לבית ומשפחה ואני לא יודעת אם יהיה לי כזה בזמן הרחוק, אני מעוניינת לצאת יותר לעולם.