טוב, אז תקשיבו לזה.

digiash

New member
אתה מינטאור אתה לא יכול ליהיות טוב

--; וממתיי אנסים בעליי אלות משוננות הם טובים מבפנים O.O??

היתחרתתי אני פותח קבוצה של רעים

זה יהיה כמו תחרות ביין הטובים והרעים הקבוץה פתוחה למיצתרפים

קרמון

New member
הנה הדמות שלי.

אני מארק מונבלאן, קוסם אדום גלימות, כישרוני מאוד. (השנה 666), אני יוצא למסע כדי למצוא את ספרי הכישוף האבודים של רייסטלין מאז'ר. בידי מטה ג'אסטריוס, הגדול בבני מסדרי. זהו מטה מעץ אגוז, פתלתל וראשו מגולף כראש דרקון הפונה כלפי מעלה וחלק ממנו מוזהב. מפיו הפתוח של הדרקון יוצאת להבת בדולח אדום עמום, אשר בתוכו מתערבלים צבעי טורקיז, כחול וסגול. אני נייטרלי, אך נוטה לאגואיסטיות ולא נרתע משקרים.

קרמון

New member
דרך אגב,

אני בן אנוש, שיערי חום ועיני ירוקות. למטה שלי אותם כוחות כמו מטה מגיוס, מלבד זאת שהוא לא יכול לגרום לי לרחף. יש לי פיגיון נחושת בכל אחד מהשרוולים שלי. אני יודע לזרוק אותם ולפגוע במטרה. יצאתי מהמבחן נכה. אני נוסע על כיסא גלגלים מעץ שבנה לי גמד הגבעות מהחבורה, זה שדוד שלו מדרגה שניה הוא חלמיש כור-אש (אם אתה מסכים לעניין). אנחנו כבר מכירים, ואנחנו ידידים, אפשר לומר (תכתוב לי תגובה אם אתה מסכים).

Miss Pigmelion

New member
והדמות שלי היא../images/Emo11.gif|ריק|

דמות סטייל ג'יימס בונד בגבינה צהובה....סתם לא, הנה שלי: שם: אקסיומה גזע: בת אדם. משפחה: גדלתי בפלאנתס למשפחה יחסית מיוחסת, ברחתי בגיל 14 כדי לממש את רצוני- להיות קוסמת. לפני זה הוריי לא הרשו לי לבחור בקסם כדרכי לעתיד ולכן נאלצתי ללמוד בסתר לבד וגם בעזרת קוסם הנמצא בעיר שהסכים לעזור לי. מקצוע: קוסמת עם גלימות אדומות, כאשר בהמשך יתגלה לפי פעולותי לאיזה מסדר אני מתאימה יותר. לפרנסתי אני מנסה למצוא עבודה בצבא כלשהו (כן, סטייל רייסטלין בצעירותו.) אבל כרגע אני עוזרת בפונדק ( בלע..אין מה לעשות.) גם בתור מלצרית (עוד בלע) וגם בתור מעין רוקחת בפונדק. נטייה: לסבית, סתם, לא. אממ...כרגע אני נטרלית ומהלך המשחק אני אמסד יותר את הנטיות שלי ולפי זה גם צבע גלימותי ישתנה. רכוש: יש לי פיגיון כמו לכל הקוסמים אבל הוא ניתן לי במתנה בזמן המבחן (יאפ,חיחי..אשליות) אממ, יש לי סוס יפה חזק לבן ונאמן רק לי שקוראים ול אוב. וזהו. התמחות: אני מתמחה בצמחים, סוסים (גם טיפול וגם רכיבה) ושימוש בפיגיון. מראה: שיער בלונדיני חלק ארוך, עיניים ירוקות, מבנה גוף צר. אני חשדנית לגבי זרים אולם לחבריי אני נאמנה מאוד ומי שנותן לי את אמונו אני נותנת לו את אמוני. יש לי חולשה לקנדרים ואומרים לי שאני מזכירה אותם במקצת ברמת המרץ שלי והסקרנות שלי לגבי דברים, למרות שלא כמותם אני בוחנת דברים ביותר שיקול דעת *ולא גונבת*. כרגע אין לי חשק לבית ומשפחה ואני לא יודעת אם יהיה לי כזה בזמן הרחוק, אני מעוניינת לצאת יותר לעולם.

אני מוסיף רקע לדמות המינוטאור שלי

אני בן 26 ובאתי ממישפחה ענייה באי של המינוטאורים(אני בוש ונחלם ששכחתי את השם), והייתי המינוטאור יפה הטואר מיכולם וכך קיימתי אורגיות מטורפות בתנוחות שנות יום ולילה(ביגלל זה יש לי שרירים מדהימים). למדתי להיות לוחם כשבטעות "עשיתי" את הבת של הכוהן הגדול והאי נחלק לשני צדדים :אלה שרצו להרוג אותי, ואלה שעזרו לי(אלה שהזמנתי לאורגיות). אחרי 3 שנים של מילחמה עזבתי את האי כדי למנוע שפיחות דמים נוספת(וגם ביגלל שכבר נמאס לי מהבחורות באיי) וכאן אני היום כשמטרתי בחיים זה להיתעשר ולקבל כבוד כדי שאוכן לבנות בית זונות. ואני אונס כול נקבה מיכמעת כול גזע, אבל לא גמדות וקנדריות

רקע לדמות שלי

נולדתי בפאלנתס למשפחת סוחרים שירדה מגדולתה, אך נושלתי ממנה מכיוון שסירבתי להתחתן עם בת למשפחה עשירה כדי להציל את משפחתי. בזכות כישורי הקרב שלי אני הרווחתי את לחמי כשכיר חרב, אך אני אדם בודד ומחפש אחר משמעות במעשיי ומונע ע"י הרצון להיות חלק ממשהו גדול וע"י הרצון לחיות את חיי כרצוני ללא התערבות. ועניין הרכוש- בבעלותי סוס שחור, שריון לוחות שחור, מקבת קרב (מקבת- פטיש ענק), אך חסר כסף, מה שגורם לי להתפתות לשוד (למרות שבפנים אני סולד מזה). זה הכל בינתיים

Miss Pigmelion

New member
תוספת קטנה...!!!|ריק|

אני פועלת דבר ראשון לפי איך שהמעשה משתלם לי, יהיה קשה לשים אותי תחת קטגוריה של טוב או רע מפני שלעיתים אני לצד הטובים ולעיתים לצד הרעים, תלוי במצב רוחי ובמצב שלי כרגע. אממ...אני מעריצה את רייסט ויש לי קשר מסוים למשפחה שלו. כן כן.

Nir of GondoliN

New member
הדמות שלי ../images/Emo6.gif

גזע: רבע אדם ושלושת רבעי אל (הרוב מצד האבא). גובה: 2 מטר. עוצמה בלתי ניתנת לשיעור. שליטה בכל הקסמים שכן סבא וסבתא שלי הם לוניטרי וסולינארי, ויש גם קשר לנואיטרי. מנהיג מלידה והבריה הכי חזקה בכל העולם. נועד לגדולות ולא נחמד במיוחד. צריך לפחות 5 משרתים סביבו כל הזמן. מחזיק בכלי הנשק העוצמתי ביותר שנוצר אי פעם... והמבין יבין..

למעלה