טוב, אז תקשיבו לזה.

לא היחיד ../images/Emo176.gif

יש עוד אלפים שחורים. אבל מה שנכון נכון, אין אלפים אדומי גלימה. ואת גם לא יכולה לברוח מהבית אם סבא שלך היה בן אנוש. לא יקבלו אותך בסילבנסטי. את צריכה להיוולד בגלות. וגם אם יהיו יותר מדי קוסמים זה לא פייר שתיהי אלפית קשתית! כי יש כבר 3!! גם אנחנו רוצים לשמור על ייחודיות!

סנדרין

New member
אין אלפים אדומי גלימה../images/Emo35.gif../images/Emo142.gif

לא שמעתי על זה... הגלימה נקבעת במבחן. אני דווקא יכולה לסדר את זה. לא בורחת מהבית - פשוט, אתם יודעים שכרגע עזבה את העיר. לא יותר. אחד ההורים שלה היה חצי-אלף, והיא גדלה עם האחד השני, בסילבנסטי - יותר לא אוכל לספר כרגע. עדיף שתגלו במשחק - כדאי, לדעתי, לפני שמתחילים, לפתוח שרשור על איך הדמויות מכירות, מה הן יודעות אחת על השנייה, איפה הן נפגשו וכן הלאה. שם תוכלי לשאול את סנדרין שאלות. כדאי גם שכל אחד יפתח ניק שיהיה הדמות שלו, כך תהיה הפרדה בין הדמויות לשחקנים.

street fihgter

New member
טוב אז אני רוצה ליהיות../images/Emo78.gif

שם:קופר (אינו יודע את שם המישפחה שלו,הוריו נשו אותו) גזע:קנדר מיקצוע:לוחם נטייה:טוב היתמכות בפיגיון. מראה:נמוך,שיער עד התו'כס צבע שיער חום כהה. סימן הכר:נרתיק תלוי על הכתף הצבי אדום. סליחה לנוררוגים באים שלקחתי לו את הקטגוריות

digiash

New member
איך לוחם?? O.O

קנדר בקושי יכול להרים חרב מהרצפה אז מאיפה הבאת את הרעיון ללוחם ולא התמחות בפגיון לא הופכת אותך ללוחם בכלל לא גם קוסמים משתמשים בפגיונות.. \: (ובכלל עדיף לך לבחור התמחות בהתגנבות או פריצה וכאלה כי לקנדר אין שום כוח פיזי וזה סתם בזבוז להתמחות בפגיון..) נ.ב למה לעזזל כולם רוצים ליהיות לוחמים??? מה יקרה כשנגיע למלכודת או דלת נעולה?! מה יקרה כשיהיה אויב שלא מושפע מכוח פיזי?! (כמו רוח או זומבי או משהו) איפה כל הגנבים הכוהנים הקוסמים ונאכסים האלה שמנגנים איך שלא קוראים להם.. כן אז נכון שלהרביץ לכולם עם פטיש גדול זה כיף.. >> אבל זה המקצוע הכי חלש \: שום לוחם לא יעמוד בפני קוסם/כוהן או אפילו הנגן הזה שיכול להשתלט על אנשים \: חוץ מזה לכל חבורה חייב ליהיות לפחות כוהן ריפוי אחד P: אתם הרי לא רוצים לבזבז ימים שלמים בהחלמה אחריי כל קרב מסכן... אז דיי לבחור לוחמייים! ><

street fihgter

New member
הנה הדמות שלי

שם:קופר (אינו יודע את שם המישפחה שלו,הוריו נשו אותו) גזע:קנדר מיקצוע:לוחם נטייה:טוב היתמכות בפיגיון. מראה:נמוך,שיער עד התו'כס צבע שיער חום כהה. סימן הכר:נרתיק תלוי על הכתף הצבי אדום. סליחה לנוררוגים באים שלקחתי לו את הקטגוריות

wisp

New member
../images/Emo12.gifקנדר שלא יודע את כל אילן היוחסין

שלו....זה מוזר....

הדמות שלי

שם: רוד גזע: גמד מקצוע: לוחם מתמחה בלחימה בפטיש מלחמה מראה: גובה-140 ס"מ, זקן ושיער בצבע חום בהיר

זה דבילי, בר ../images/Emo176.gif

אין דבר כזה קנדר לוחם כלי הנשק של הקנדרים הוא הופאק, שהוא מוט גמיש ובקצהו רוגטקה. למה דווקא הופאק? כי הופאק הוא נשק קל מאד שמגיע לטווח ארוך, ואין צורך בכוח פיזי רב כדי להפעיל אותו!! אין דבר כזה לוחם שנלחם רק עם פגיון, חייבים חרב, אלה או משהו דומה, וקנדר לא יצליח להרים כאלה דברים. דבר שני, אין כזה דבר מישהו שיודע את שמו אבל לא יודע את שם המשפחה שלו. אם כבר הוא לא ידע את שניהם. אם אותה דמות היא במקרה קנדר, זה לא משנה אם הוריו נטשו אותו או לא, הוא ימציא לעצמו שושלת יוחסין ארוכה. דבר שלישי, למה הוריו נטשו אותו? יש בו איזה פגם או משהו? או שהם סתם שכחו אותו באיזה שדה בור?(לגבי קנדרים הכל אפשרי) איך הוא למד להשתמש בפגיון? מה העבר שלו וכ'ו ועוד משהו, קנדרים לא מעוניינים בלחימה, יש להם כשרון בהתגנבות, טיפוס, פריצה, פיורק מלכודות וכ'ו, אבל לא בלחימה.כמו כן הם מאד אמיצים בקרב, כי הם מחוסנים מפני תחושת הפחד. בקיצור, אל תנסה לשלב בין קרמון וגדיל, כי זה לא יצליח לך

RaistGirl

New member
עשינו ניסיון למשחק תפקידים...

בפורום הזה... ניסינו פעמיים... הפעם הראשונה לא הצליחה כל כך... ולא עקבתי אחרי הפעם השנייה כי לא השתתפתי בה... הדמות שלי היא נימפה... (זוכרים את אור ירח?) נימפת יער... אין לי את הפרטים שלה... אבל אני אשים את הדוליז שעשיתי לה כאן... ד"א היא נסיכת הנימפות!!!! ולמי שמכיר את הנימפות יודע שהן מניאקיות קטנות... והן מתעסקות בקסם טבעי... למישהו יש רעיון לשם בשבילה???

RaistGirl

New member
הדמות:

שם: אני לא יודעת עדיין... גזע: נימפת יער מין: נקבה גיל: לא יודעת... מקצוע: הדמות שלי עסוקה בלעשות צרות... היא משתוללת ועושה בלגן... היא נסיכת נימפות כמו שציינתי קודם...

RaistGirl

New member
עוד דבר...

כמו שציינתי קודם נימפות הן מניאקיות אז אל תתפלאו אם יום אחד תתעוררו בבוקר ותגלו שהדמות שלי לקחה לכם את כלי הנשק והצטרפה לאויבים שלכם...

RaistGirl

New member
ממשיכה:

כישורים מיוחדים: כמו שאמרתי: קסמי טבע מראה: מה הגובה של נימפות??? נגיד 170 ס"מ... שיער ירוק, עור ירוק, וכו' וכו' וכו' אם אתם רוצים תסתכלו בתמונה שצירפתי להודעה הראשונה שלי בשרשור... רקע: אין לה רקע מיוחד או משהו כזה... היא סתם נסיכת נימפות שנגמרו לה התעלולים והדברים לשבור ביער אז היא יצאה לחפש הרפתקאות בעולם... הצרות רודפות אחריה, והיא לא מנסה לברוח מהן... גיל: אולי... 14?

RaistGirl

New member
עוד משו...

הנטייה של הדמות שלי היא נייטרלית... היא סתם ילדה שמחפשת הרפתקאות...

RaistGirl

New member
עוד משהו:

מקצוע\תחביב(יותר תחביב ממקצוע): מתנקשת (כן היא מוזרה... אבל מותר לה!!!)

ד ג י

New member
עוד פעם שם לא מקורי

אבל אני אציע לך אותו בכל זאת אורדיטי הייתה נימפה במיתולגיה היוונית, מישהו התאהב בה ובסוף הוא מת כל מיני דברים, אבל זה שכבר קייים לנימפה

למעלה