יאאא!!משחק תפקידים!!
יש לי אהבה ענקית למשחקי תפקידים מאז הפעם הראשונה ששיחקתי שזה היה בפורום הזה..(אח..זיכרונות,נוסטלגיה..)בעע..אתם לא יודעים איך התגעגעתי למשחק הזה.. אז ככה,הנה הדמות שלי(אני ממחזרת דמויות!^^)- שם:אריאן לוראנתלס(מה?!זה הדבר היחיד שעלה לי בראש..בעע..ליידי לוראנתלס..) גזע:חצי אלפית(בעע..זה לא בדיוק גזע..אבל זה בסדר ^^) מקצוע:מכשפה(קוסמת,אותו דבר..)בעלת גלימות לבנות. רכוש:תליון שקיבלה מאימא שלה,מטה וגם פגיון שמוסתר לה במגפיים ^^ מראה:לבושת גלימה לבנה,שיש בה עיטורים בכסף וזהב. שיער מתולתל וארוך(אני אוהבת שיער ארוך *-*),עיניים ירוקות. רקע(או עבר..איך שלא תקרא לזה):אממ,נצר לשושלת מלוכה,אביה המלך שהוא אלף,התאהב באימא שלה שהיא בת-אדם,בגלל זה היא חצי אלפית. הם עשו מה שהם עשו ונולדה להם אריאן,סבה גירש את אימה אבל את אריאן לא,הוא אהב את הילדה הקטנה. אריאן חונכה וגודלה כנסיכה,ועל זה מעיד הפינוק שלה. אבל למרות הכל כמה שסבה ואביה ניסו,היא נשארה עקשנית ומרדנית. היא תמיד חלמה להיות באיזו הרפתקאה גדולה שתשנה את החיים המשעממים שלה,כשהגיע לממלכה שבה אביה שלט,מכשף מנוסה,היא החלה ללמוד ממנו שיעורים למרות שאביה וסבה לא ממש הסכימו לרעיון. וזה כל הרקע..בעעע..יצא לי ארוך מדי P: