טוב, אז תקשיבו לזה.

Moondust

New member
שם לנימפת יער?../images/Emo41.gif

הם לא מקוריים, אבל: דפני, סירינכס, דריאוֹפָּה (היא לא הייתה ממש נימפה אבל היא הפכה לעץ), לוֹטְיס.

RaistGirl

New member
לוטיס זה שם יפה...

אולי אני פשוט אקרא לה ארטמיס??? (יש לי אובססיה לשם הזה...) ארטמיס היא אלת הצדק היוונית לא?

RaistGirl

New member
אני אעשה צחוק הגורל...

ואקרא לדמות שלי בשם ארטמיס!!! ארטמיס= אלת הצדק היוונית

אממ.. בערך ../images/Emo176.gif

ארטמיס = אלת הירח והציד אפולו = שמש ומוזיקה אני אוהבת את השם ארטמיס אבל השם הרומי שלה יפה יותר (דיאנה)

Moondust

New member
דיאנה זה שם מוזר כזה... o_O../images/Emo41.gif

סלניי הוא השם הכי יפה שלה (ככה קוראים לה כשהיא הירח ^_^)

Moondust

New member
ארטמיס היא לא אלת הצדק...../images/Emo41.gif

ארטמיס היא האלה של היערות וחיות הבר, אבל זה מתאים לנימפה. אלת הצדק היא תמיס.

VVolverine

New member
ניא האלה של הצומח והחי, ואלת הציד,

היא מקבילה של אל שהוא עם נטיות רשע שאנ לא זוכר את זמו
צריך להתרענן קצת במיתולוגיה היוונית והרוצית (והמצרית והבבלית)

יאאא!!משחק תפקידים!!

יש לי אהבה ענקית למשחקי תפקידים מאז הפעם הראשונה ששיחקתי שזה היה בפורום הזה..(אח..זיכרונות,נוסטלגיה..)בעע..אתם לא יודעים איך התגעגעתי למשחק הזה.. אז ככה,הנה הדמות שלי(אני ממחזרת דמויות!^^)- שם:אריאן לוראנתלס(מה?!זה הדבר היחיד שעלה לי בראש..בעע..ליידי לוראנתלס..) גזע:חצי אלפית(בעע..זה לא בדיוק גזע..אבל זה בסדר ^^) מקצוע:מכשפה(קוסמת,אותו דבר..)בעלת גלימות לבנות. רכוש:תליון שקיבלה מאימא שלה,מטה וגם פגיון שמוסתר לה במגפיים ^^ מראה:לבושת גלימה לבנה,שיש בה עיטורים בכסף וזהב. שיער מתולתל וארוך(אני אוהבת שיער ארוך *-*),עיניים ירוקות. רקע(או עבר..איך שלא תקרא לזה):אממ,נצר לשושלת מלוכה,אביה המלך שהוא אלף,התאהב באימא שלה שהיא בת-אדם,בגלל זה היא חצי אלפית. הם עשו מה שהם עשו ונולדה להם אריאן,סבה גירש את אימה אבל את אריאן לא,הוא אהב את הילדה הקטנה. אריאן חונכה וגודלה כנסיכה,ועל זה מעיד הפינוק שלה. אבל למרות הכל כמה שסבה ואביה ניסו,היא נשארה עקשנית ומרדנית. היא תמיד חלמה להיות באיזו הרפתקאה גדולה שתשנה את החיים המשעממים שלה,כשהגיע לממלכה שבה אביה שלט,מכשף מנוסה,היא החלה ללמוד ממנו שיעורים למרות שאביה וסבה לא ממש הסכימו לרעיון. וזה כל הרקע..בעעע..יצא לי ארוך מדי P:

אממ..תוספת..

לא חשבתי מה תהיה התחבורה שלי,הרי לא ציפיתם שאני אלך ברגל,נכון??! אז ככה: יש לי סוסה לבנה,בעלת רעמה בצבע לבן-כסוף,היא מאוד אצילית ואפשר למכור אותה בהרבה כסף(דבר שאני לא אעשה!),קוראים לה מון(ירח.) וגם אני מנסה להסתיר את זה שסבא הוא המלך של האלפים,למרות שאפשר לשים לזה שאני ממעמד די גבוה בגלל סגנון הלבוש וההתנהגות שלי,שיש רבים שיפרשו אותה כפינוק יתר. אה,ויש כאלה שלא נוטים לחבב אותי,הם אומרים שאני מפונקת מדי לטעמם ושאני חיה בבועה.

הינה הדמות שלי

גזע:מינוטאור שם:סגול טאבו פלוס נטיה: נייטריל עם רצון לאנוס נשק עם היתמחות: אלה ממוסמרת עצומה(בגודל של קנדר) תיאור:2ץ10 מטר של שרירים שעירים בצורה מפחידה,עניים כחולות,אף סולד, וקרניים באורך 30 ס"מ(זה לא כלול בגובה)

digiash

New member
ניטטרלי עם רצון לאנוס O.O

קודם כל מאיפה בא לך הרעיון הזה?? האם יש לך נטיות כלשהן שאתה שומר בסוד O.ם לא בעצם אני לא רוצה לדעת >.> דבר שני אין דבר כזה נייטראלי עם רצון לפגוע באנשים.. תיהיה רשע ודבר שלישי מה גורם לך לחשוב שהקבוצה הטובה יחסית שלנו תקבל מפלצת שכמוך?? אחריי הכל רב הזמן אנחנו נלחמים ביצורים כאלה..

אני יתקבל כי....

אני טוב מיביפנים ורוצה לשנות את העולם לטובה ויש לי עניים כחולות ואף סולד

למעלה