טוב, אז תקשיבו לזה.

קרמון

New member
אין סיכוי שתשחק ככה.

אם אתה בוחר דמות כל כך חזקה, אתה יכול לשחק לבד. זה לא הוגן לשחק ככה, וזה הורס את כל ההנאה.

Nir of GondoliN

New member
אוף!

RaistGirl

New member
אתה מודע לעובדה...|ברית|

שאם אתה הבן של לוניטארי וסולינארי אז בטוח יש לך קשר לנואיטרי? וחוץ מזה סולינארי ולוניטארי זה גילוי עריות מכיוון שהם בני דודים. אין בני דודים שהתחתנו אצל האלים נכון? וד"א... *נושמת עמוק* כל האמת מאחורי אור-ירח: היא הייתה אלה!!!!!!!!!!!!!! היא הייתה לוניטארי!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא זוכרת שקרה משהו בינה לבין סולינארי...

RaistGirl

New member
אוף!!!!|ברית|

עשיתם לי חשק להוציא את אור-ירח מהמגרה החשוכה ביותר של המחשב שלי!!!! עכשיו אני מתלבטת... אם תתנו לזה שמשחק דמות סופר חזקה לשחק בתור רע אז אני אכנס לתפקידי בתור אור-ירח ויהיה שיוויון... (לשה"מ: אני צריכה לדבר איתך בנוגע לדמות שלי...) תגידו, אני לא יכולה לשחק שתי דמויות?

קרמון

New member
אי אפשר

אסור לשחק שתי דמויות ואסור שיהיו דמויות סופר חזקות ואלים. זה לא הוגן ולא כיף. תמצאו לעצמכם דמויות מציאותיות במקום לנסות להרוס את המשחק. בקשר לחוקים: השה"מ יחליט מה קורה וישחק את המפלצות והדמויות שנפגוש בדרך. הוא יחליט אם נמצא איזשהו אוצר, איפה נהיה, אם יהיו מלכודות, אם נצליח להתחמק או לתקוף ודברים כאלה. אני מבקש מכולם לשחק בהגינות, להתייחס למשחק ברצינות ולהיצמד למציאות. אם ירו בכם חץ ונפגעתם, תתנהגו בהתאם. תזכרו גם שאתם לא יודעים כל מיני תכונות של השחקנים, אז אל תתייחסו למשהו בתור דמויות לפני שגיליתם אותו בתור דמויות. אני מציע גם להוציא מהמשחק את המינוטאור ואת השלושה רבעי אל, אלא אם הם יחליפו דמות ויתיחסו למשחק ברצינות. דרך אגב, אפשר לסמן מה אתה אומר בתור דמות במשחק, ומה בתור שחקן מחוץ למשחק כך: |מ"ל| = מחוץ לדמות, |ב"ה| = בתוך הדמות. מה שאומרים מחוץ לדמות לא משפיע על המשחק. בסדר?

digiash

New member
מסכים בהחלט ../images/Emo45.gif

>< פאק גם אני רציתי לשחק! טיול מחורבן! מי בכלל רוצה לנסוע ללטביה המעפנת ><

סנדרין

New member
מה שכותבים בתוך הדמות הוא עם הניק

של הדמות, מל"ד כותבים עם הניק הרגיל.

קרמון

New member
אולי סייבר יהיה שה"מ../images/Emo35.gif

הוא נראה לי הכי מתאים בתור מנהל הפורום. תכתוב תגובה אם אתה מסכים. ואם כן תזכור שאין פרוטקציות, ושהתפקיד של השה"מ הוא לעזור לשחקנים לנצח את המפלצות, אבל שיהיה מעניין.

wisp

New member
אם לא יהיה אף אחד אחר

אז אני מוכן להיות.....אבל הייתי מעדיף לשחק....

digiash

New member
התפקיד של המנחה הוא לא לעזור לשחקני

ם! O.ם אלה לבנות את העולם מסביב ולכתוב מה כל פעולה שלהם עושה (או במקרים מסויימים לעשות כל מה שביכולתו כדיי לסבך את חייהם)

קרמון

New member
דווקא כן.

הוא צריך לשים מפלצות ומלכודות וכאלה, אבל אסור שזה יהיה קשה מדי. הדמויות תמיד צריכות לנצח, אבל זה צריך להיות מאתגר. חוץ מזה, כמו שאמרת, הוא באמת צריך לבנות עולם והכל.

ד ג י

New member
אני מעדיף שלא לשה"ם

רק אם ממש ממש חייבים, אני אשה"ם חוץ מזה פעם אחרונה ששהי"מתי לא היה טוב אז בכלל כדאי שאני לא אשה"ם

wisp

New member
בסדר

אני מוכן להיות שה"ם..ואם רק בשביל שנתחיל כבר לשחק....זתומרת לשה"ם:)

VVolverine

New member
../images/Emo70.gifסייבר../images/Emo70.gif

אכפת לך לשלוף את השם של הדמות שלי לשעבר מהארכיון (משו "בן דארוק") או מ"חברי הפורום" ולשלוח לי את השם במסרים או משו??

יאא..

איך אהבתי את הדמות ששיחקת *-* הוא היה שולט!הוא היה כמו פלד ^^ ואיך שכתבת גם היה שולט *-* בעע..המשחק הזה גורם לי ליותר מדי זיכרונות מהמשחק הקודם :) וזה שמיחזרתי את הדמות שלי משם עוד יותר מזכיר לי ^^ דימה..אתה הולך לשחק על אותו רעיון עם הדמות הזאת?..כאילו,יהיה לה אותו אופי?

למעלה