טוב אז הייתי במועדון הזה הדנג'ן

• פותח הנושא wish2
  • פורסם בתאריך

seymore butts

New member
כן אבל בקטנה

ורק עם דברים שנשים יכולות להכניס לשם, לא זין.
זה רלוונטי ?

seymore butts

New member
מאוד ובמיוחד אם זה היה צעצוע עם רטט

אני חושב שזה הדבר הכי קרוב שגבר יכול לחוות למולטיאורגזמה הנשית. מעין תחושת גירוי עצומה של אורגזמה שלא נגמרת, אין שפיכה, זה רק נמשך ונמשך.

אצל נשים זה לא אותו הדבר בגלל ההבדלים האנטומיים, אבל מצד שני רטט בתחת יכול לחלחל לדגדגן.

מעניין

צריך לנסות את זה. נראה שלהרבה גברים יש רצון לחקור את החור תחת של עצמם

ולעומת זאת יש כאלו שממש ירתעו מזה. נתת לי חומר למחשבה.

seymore butts

New member
שמעתי על כאלו שנרתעים מזה

בין היתר בגלל איזו קונוטציה להומוסקסואליות, כאילו זה עושה אותם הומואים באופן חלקי.
מקווה שתיהני, אם תמצאי גבר שפתוח לזה צפויה לך חוויה שלא הכרת.
וטיפ: תתחילי ממש בקטן, בשום אופן לא להכניס לו ישר את הויברטור שלך.

Berethor

New member
טוב אם כך הרושם הוא שאתה חובב אנאלי יותר גדול ממה שחשבתי

אתה אוהב את זה משני הצדדים מה שנקרא, מחזה נדיר בקרב גברים. אם כך אתה לא חושש מנקמת המידה כנגד מידה.

seymore butts

New member
אתה באמת חושב שזה כל כך נדיר בקרב הגברים?

קשה לי להאמין. אני גיליתי שאני מאוד נהנה מגירויים שם כבר בגיל 14 בערך אחרי שראיתי אישה נדפקת בתחת בסרט פורנו ורציתי לראות עד כמה זה באמת מענג. ותמיד נראה לי שחוסר ההבנה של הרבה גברים למה בנות זוגם נרתעות מאנאלי נובע מזה שהם חוו על בשרם בקטנה את הגירוי ולכן לא ברור להם איך אפשר לא לרצות את זה.

ואני לא חושש, להיפך. יש לי צעצוע גדול מימדים שלא הצלחתי להחדיר בעצמי ואני מחכה לנסיכה על הסוס הלבן בעלת מגע הקסם שתצליח להבקיע את החומה...

נסיכה עם מגע הקסם..

אוי זה היה טוב...מאחלת לך שתבוא אחת עם ידיים מיומנות שתצליח לתקוע לך את הזה...

Berethor

New member
באופן אישי לא מבין מה מיוחד בזה וזה מזכיר לי בדיחה בנושא

"נזירה תופסת טרמפ עם נהג משאית ואומרת לו: "אתם הנהגים עושים חיים, שותים משקאות חריפים ואנחנו הנזירות לא עושות כלום". הוא אומר לה: את רוצה לשתות?" היא אומרת "כן" והם עוצרים בפאב ושותים. אח"כ הנזירה אומרת לנהג: "אתם הנהגים עושים חיים, שותים ומעשנים ואנחנו הנזירות לא עושות כלום." הוא אומר לה: "את רוצה לעשן?" היא אומרת "כן" והם מעשנים יחד סיגריה. ממשיכים לנסוע ואז הנזירה אומרת לנהג: אתם הנהגים עושים חיים משוגעים, אתם שותים, מעשנים ומזדיינים ואנחנו הנזירות לא עושות כלום" . הוא אומר לה: "את רוצה להזדיין?" היא אומרת: "כן, אבל רק מאחורה כי אני נזירה ואני חייבת לשמור על קרום הבתולים שלי". הם עוצרים בצד ונכנסים ליער שומם. אחרי שגמרו הם נכנסים למשאית וממשיכים בנסיעה והנזירה אומרת לנהג: אתם הנהגים עושים חיים משוגעים, שותים, מעשנים, מזדיינים ואנחנו ההומואים צריכים להתחפש לנזירות בשביל לקבל זיון"."

[URL]http://www.xoox.co.il/joke/jokes_217.htm[/URL]

seymore butts

New member
לא נס ליחה

איזה נהג משאית אהבל. הוא לא שמע על זה שלפני שנכנסים לתחת צריך לתקוע שתי אצבעות בכוס כדי לוודא שלא טועים בחור ?

wish2

New member
אתה מזכיר לי את אוגוסטינוס שאמר

כי הרוע הוא תוצאה של הבחירה החופשית.
&nbsp
יש טוב ורע ועלינו הבחירה
ויש לי תחושה שלהכנס למועדון האנאלי יכולה להיות הבחירה הפחות מוצלחת.
תוכיח שלא.
&nbsp

seymore butts

New member
תגידי וויש, יצא לך במקרה לקרוא את "וידויים" שלו?

ואם כן - האם אחד או יותר מחטאיו כללו חדירה בקומה זקופה לישבן נשי ?

מה יכול להיות רע בבחינה בכניסה למועדון האנאלי ? את יכולה לעשות צ'ק אאוט כל אימת שתרצי. אבל לעזוב - לעולם לא....

wish2

New member
הרעיון הכללי של אוגוסטינוס

הוא יש בנו המון רע שיש לרסן.
ברור שלאורך השנים הוא זז בדיעותיו כמו כל אחד.
גם אני היום לא חושבת כמו שחשבתי פעם.
מחשבות ואידיאולגיות יכולות להיות דינמיות.
ואם כבר אנאלי סימור.
אם כבר לחטוא בחטא השולחן ההפוך כפי שכתוב בגמרא או במשנה אן בתורה או סתם המצאתי עכשיו.
אז רק בעיר האלוהים

&nbsp

seymore butts

New member
אם כבר את מזכירה אלוהים ואנאלי באותה נשימת מקלדת

מה דעתך על הסברה שלי שהרקטום הוא ההוכחה הניצחת לכך שלא זו בלבד שאלוהים קיים, אלא גם שיש לו חוש הומור מפותח ?

Berethor

New member
נכון שזה נשמע מעודן יותר אבל בסופו של דבר זה אותו הדבר

ויש כבר "מועדונים אנאליים" אבל הבעיה שהם לגברים בלבד
, ועל זה נאמר תחת זה תחת.

Berethor

New member
הם מתלבשים כמו הסית' ומתנהגים כמו הסית', אבל יש בהם פחד

"A bold claim, but you are not Sith. You wear the trappings of the Sith, you fight like the Sith, but this can be imitated, however. You lack a vital quality found in all Sith. Sith have no fear, and I sense much fear in you."

תגיד, אתה הולך למועדונים כאלו שמתלבשים כמו ממסע בין כוכבים?

או שסתם אוהב אנימציה?

למעלה