אני לא רואה גבר עם כבוד מסכים לשיט הזה, תחפשו Chaos Heretic
הדבר האחרון שגברים צריכים זה נשים מתעללות ובעייתיות שתופסות יותר מדי מעצמן. גם איומים ותלישת שערות לגבר זה מספיק גרוע מבחינתי. זה לא "אסרטיביות" שמושכת, אישה שיוזמת הכרות, ופעילה יותר מבחינה מינית זה משהו שיכול להיות בגבולות הטעם הטוב, אבל תלישת שיערות ולהכאיב לגבר באשכים זאת סתם התעללות "בדסמית", גבר שנותן לאישה להכאיב לו באשכים, אני בספק אם יש לו אשכים, במובן המטפורי של הביטוי.
עדיף לשמור על התדמית, חוץ מזה למה לתת לנשים בעייתיות לשלוט?
נשים אשר שמורטות לגברים שיערות בגוף ותופסות באשכים, נשים כאלו הן הוכחה חיה ללמה עדיף שגבר ישלוט, עדיף לשלוט מאשר להישלט, למרות שאם שני הצדדים באמת מעוניינים ובראש דומה, אז אין צורך בשליטה.
"One Antediluvian is no better than thirteen, I cannot entrust such power unto any, let alone thee."
אבל יש מי שזקוקות למסור גם שליטה.
ואם את חושבת שזה הרסני במיוחד עבור נשים - מצטערת אבל את אובייסלי ממש לא יודעת על מה את מדברת.
בשבילי קשר מסוג אחר יהיה קשר לא מספק ש"לא רואה אותי ממטר" ולא עונה על הצרכים שלי.
הקהילה הזאת לא קיצונית.
ואין בזה שום דבר אפל.
אז מועדונים מהסוג שהוזכר כאן דורשים לבוש שחור - אבל במציאות, מחוץ לפוזה, את כל מה שהם עושים שם בכאילו - אפשר לעשות גם כשפושטים ג'ינס וטישרט ורוד.
זאת רק עוד העדפה/נטייה מינית, וחבל שממהרים לשפוט מבלי להכיר באמת.
זה סוג של עוצמה. זה הרי ללכת עם הרצונות שלך, אז איך זאת יכולה בכלל להיות חולשה. הרסני נשמע לי אם האישה מבולבלת, לא יציבה רגשית ויש גבר שמנצל את זה לטובתו. חוץ מזה, all is fair in love and war
"אני מרצוני אוהבת להיות כנועה בידיו של גבר כוחני אבל רק אם אני אוהבת אותו." - נו, אז זה נהדר.

אישית כדי להנות מסקס - אני חייבת שהוא יהיה עם הבטים של שליטה-ציות וכו', אבל כשאני מאוהבת - אין בכלל מה להשוות לעומקים ולמקומות שזה יכול להגיע. אז מה שאת כותבת מאוד הגיוני בעיניי. הכי קל לשחרר ולמתוח גבולות עם מישהו שיקר לך ואת סומכת עליו.

יש כאלה שמעדיפים את זה דווקא נטול קשר רגשי, כי קשה להם לחבר בין אהבה לכניעה ולמעשים "כאלה". אז את לא אחת מהם, את כנראה יותר כמוני
וזה בסדר - כל אחד בוחר מהעולם הזה את מה שמתאים ונכון לו.