טוב אז הייתי במועדון הזה הדנג'ן
.
נו המועדון סאדו הזה שנראה שכולם כבר היו בו או שמעו עליו.
כנראה שהייתי בין האחרונים.
אז וואלה...
חייבת להגיד שכמה ימים לפני כן אחזה בי התרגשות לא ברורה כזו.
תיכננתי מה אני אלבש ואיך אני אגיב אם מישהו יפנה אליי ואז ביטלתי את המחשבה הזו כלאחר יד.
מי אני שיתחילו איתי?
אני שנראית סתם חמודה פלוס כזאת.
אז נכון שעם גלוס מדגיש שפתיים קצת גלוס ומראה נגיש אני כן מעוררת משהו אבל במועדון סאדו??.
וואו.סקס כוחני שבא מתשוקה מדליק אותי להחריד אבל כל הטירוף האחר של מכות וענישה...
לא יודעת מה זה יעשה לי להרגשי את זה לידי.
אז נכנסתי והייתי קצת מבוהלת במיוחד כשמישהו בא והתיישב לידי ואמר לי באוזן שאין על החיוך שלי ושאני נראית לו מתאימה למקום.
מתאימה למקום?..?
אמרתי לו שאני לא באתי כדי להכיר ושזה מסקרנות אבל הוא לא עזב אותי כל הערב.
היה קטע שחברה שלי נגעה לי בתחת מאחורה כדי להבהיל אותי ובאמת נבהלתי.
חוץ מזה אנשים רגילים להפליא.
ממש המזכירה המטומטמת מקומה חמש או החנון הזה שתמיד נדמה שהוא מפחד אפילו להסתכל על בנות.
אנדרנלין...
אז היה.
הוא באחד המקומות החשוכים,איכשהו הרעיון שבו מישהו שמוצא חן בעיניי מצמיד אותי לקיר,מחזיק לי את הידיים מעל הראש וסוגר לי את הפה בנשיקה חירמן אותי.
אבל זה לא קרה.
כי איפשהו המקום לא היה מספיק אמיתי.לא צד אפל אמיתי.
זה היה נראה כמו הצגה.
ועם כל הכבוד שיש לי לכל סוג של ריגוש מיני כל עוד הוא לא מזיק לאף אחד הרעיון של ההצגה מגוחך בעיניי.
כי אם בא לך לזיין את חברה שלך כשיש לה קולר על הצוואר בחדר המיטות זה אחלה אבל ללכת עם הקולר הזה כשהיא מאחוריך ואנשים מסתכלים.
זה חרא.
זו דעתי בכל אופן.
רק אוסיף ואומר שאחר כך חיפשתי מישהו מוכר ובטוח לסיים איתו את הלילה ,לא כזה שינשוף באוזניי מילים שאמורות להעצים את מה שאני חושבת על עצמי אבל גורמות לי לפיק בירכיים.
.
.
נו המועדון סאדו הזה שנראה שכולם כבר היו בו או שמעו עליו.
כנראה שהייתי בין האחרונים.
אז וואלה...
חייבת להגיד שכמה ימים לפני כן אחזה בי התרגשות לא ברורה כזו.
תיכננתי מה אני אלבש ואיך אני אגיב אם מישהו יפנה אליי ואז ביטלתי את המחשבה הזו כלאחר יד.
מי אני שיתחילו איתי?
אני שנראית סתם חמודה פלוס כזאת.
אז נכון שעם גלוס מדגיש שפתיים קצת גלוס ומראה נגיש אני כן מעוררת משהו אבל במועדון סאדו??.
וואו.סקס כוחני שבא מתשוקה מדליק אותי להחריד אבל כל הטירוף האחר של מכות וענישה...
לא יודעת מה זה יעשה לי להרגשי את זה לידי.
אז נכנסתי והייתי קצת מבוהלת במיוחד כשמישהו בא והתיישב לידי ואמר לי באוזן שאין על החיוך שלי ושאני נראית לו מתאימה למקום.
מתאימה למקום?..?
אמרתי לו שאני לא באתי כדי להכיר ושזה מסקרנות אבל הוא לא עזב אותי כל הערב.
היה קטע שחברה שלי נגעה לי בתחת מאחורה כדי להבהיל אותי ובאמת נבהלתי.
חוץ מזה אנשים רגילים להפליא.
ממש המזכירה המטומטמת מקומה חמש או החנון הזה שתמיד נדמה שהוא מפחד אפילו להסתכל על בנות.
אנדרנלין...
אז היה.
הוא באחד המקומות החשוכים,איכשהו הרעיון שבו מישהו שמוצא חן בעיניי מצמיד אותי לקיר,מחזיק לי את הידיים מעל הראש וסוגר לי את הפה בנשיקה חירמן אותי.
אבל זה לא קרה.
כי איפשהו המקום לא היה מספיק אמיתי.לא צד אפל אמיתי.
זה היה נראה כמו הצגה.
ועם כל הכבוד שיש לי לכל סוג של ריגוש מיני כל עוד הוא לא מזיק לאף אחד הרעיון של ההצגה מגוחך בעיניי.
כי אם בא לך לזיין את חברה שלך כשיש לה קולר על הצוואר בחדר המיטות זה אחלה אבל ללכת עם הקולר הזה כשהיא מאחוריך ואנשים מסתכלים.
זה חרא.
זו דעתי בכל אופן.
רק אוסיף ואומר שאחר כך חיפשתי מישהו מוכר ובטוח לסיים איתו את הלילה ,לא כזה שינשוף באוזניי מילים שאמורות להעצים את מה שאני חושבת על עצמי אבל גורמות לי לפיק בירכיים.
.