טוב אז הייתי במועדון הזה הדנג'ן

• פותח הנושא wish2
  • פורסם בתאריך

Berethor

New member
אני אוהב הרבה דברים, ולא, לא יצא לי ללכת למועדונים האלה

חוץ מזה הקטע קשור למלחמת הכוכבים ולא למסע בין כוכבים, וכאשר wish2 דיבר על "הצד האפל" האמיתי, נזכרתי בזה
. מה גם שהגבר בתמונה של wish2 נראה כאילו הוא מנסה לחקות את דארת' ויידר.

"The Evil Counterpart, corruption or evil sides of the Sentient Cosmic Force...and a good number of non-sentient, non-cosmic forces as well. Evil is addictive; the more of its power you rely on, the more evil you become. The Dark Side is when the temptation to fall has an added oomph. It's more than just the cumulative result of one's actions; there's a corrupting force that speeds things along. This is often the Phlebotinum-powered justification of Jumping Off the Slippery Slope, which results in the Fallen forgetting why they fell in the first place. The Dark Side often promises pleasure with power and respect. Sometimes, the Dark Side even offers itself as the efficacious means to do good, leading to the hero falling to a He Who Fights Monsters situation. Once it gets you, there's an odd tendency to accessorize accordingly."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/TheDarkSide

אני לפעמים מבלבלת בין שניהם

למרות שמודעת היטב להבדל. מסע בין כוכבים הייתי רואה הרבה.
לא מתחברת לקטעי אנימציה האלו.
אז ראית "בין כוכבים"?

Berethor

New member
הסרטים המקוריים הם לא אנימציה, וכן שמתי לב שאת מתבלבלת בנושא

כן יצא לי לראות קצת מסע בין כוכבים בזמנו, ואני יודע מזה, אבל אני מכיר את מלחמת הכוכבים הרבה יותר, לא רק תסרטים אלא גם כל מיני יצירות אחרות שקשורות לזה, כמו לדוגמא קטעי האנימציה ששמתי כאן מקודם. חוץ מזה הקטעים עם Asajj Ventress מופעים רק באנימציה ולא בסרטים עצמם.

טוב.

המוח שלי לא מסוגל לעכל את כל זה בבת אחת. יותר מדי מדע בדיוני או אנימציה או לא יודעת מה.

A לוןA

New member
אישית, לא סובל את הדאנג'ן

מכמה סיבות-
1. ילדים בני 18 שבאים לשחק בבדסמ- ממש לא עושה לי את זה
2. מי שכן מגיע והוא בדסמי "רציני"- רובם מגיעים בשביל השואו, וככה בדיוק זה מרגיש
3. היתר (וזה לא מעט) הם וניליים שהגיעו בשביל "לראות מה זה" או ראו איזה סרט פורנו והחליטו לבוא להציץ/החליטו שזו דרך קלה להגיע לזיון- ואני, אם הייתי רוצה להיות מיצג בגן חיות הייתי גובה על זה כסף בעצמי
&nbsp
להגיע לדאנג'ן כדי לראות מה זה בדסמ זה כמו ללכת למסיבת חילופי זוגות בשביל לראות מה זה חוויה מינית. זיונים תראה שם. הקשר בינם לבין כל החוויה המינית- נו.
&nbsp
&nbsp
(ואף מילה על המוסיקה, הניקיון וכל היתר)

אנה מיי

New member
אז חייבת להגיב גם וכדאי לך לקרוא...

בגלל שאת לא בידיאסאמית אלא סתם סקרנית שבאה לצפות מהות המקום לא ברורה לך. הכול נראה לך הצגה וחרא ושלל תארים מחמיאים.
בתור בידיאסאמית הדאנג'ן הוא אחד המקומות היחידים בארץ בהם אני יכולה להיות אני. סקסית, אמיתית בלי מסכות של חיי הונילה שאני שמה בכל יום לעבודה.
שם אני מרגישה הכי טבעית, הכי יפה, הכי אני.
עכשיו את, שמגיעה לשם בתור צופה מהצד כמו מבקרת בגן חיות לא ממש יכולה להבין על מה כל המהומה...
נו... אז מה?
המקום מלכתחילה לא נועד עבור סתם סקרנים, אז מה באמת חיפשת שם?
כשאני הולכת לשם אין ערב שלא מתחילים איתי לפחות 10 גברים ונשים. ולא, אני לא כוסית עולם... אבל אני משדרת שם את עצמי. עצמי הכי אמיתי ובידאסאמי שיש ולכן כשאני מגיעה תמיד יהיה מי שיהיה מוכן ללקק לי את המגף או להיות עבורי כסא או גם להצמיד אותי לקיר בכוח.
הקהילה לא טיפשה. היא רואה את מסכת הונילה שלך...
וגם אם את כוסית מדהימה סביר להניח שלא תצליחי לרמות בידיאסאמי אמיתי.
אני באמת לא מצפה שתביני, רק שתכבדי.
כשבאים למסגד מורידים נעליים בכניסה גם אם אתה לא מוסלמי... כשבאים לדאנג'ן , המסגד שלי.... לפחות לפחות לפחות אל תגידי שהדבר הכי אמיתי בחיים שלי זה הצגה.
תצפי, תאהבי או אל תאהבי, אבל בחייאת... תפסיקי לשפוט מה שאת ממש לא מבינה בו.
&nbsp

למעלה