טוב אז הייתי במועדון הזה הדנג'ן

• פותח הנושא wish2
  • פורסם בתאריך

wish2

New member
סיפרתי לך שהייתי שם עם עקב אדום?

אז איפה בא לך לקבל את הדריכה הראשונה?
&nbsp
זרום עם זה.
תן דרור ליצרים המטונפים שלך.
לך עם האמת החולנית והמחרמנת שלך.
אנחנו פה בשביל זה.
&nbsp

בבקשה

wish2

New member
חייבת להגיד לך משהו

אני בדרך כלל יוצאת עם מחשוף ולפעמים אומרים לי שזה מה שמושך גברים אליי גם לא טובים.
אבל את יודעת מה?
זה לא המחשוף כי דווקא כשיצאתי לפה באתי לאחר התלבטות עם חולצה שחורה צמודה אבל לא חשופה,העדפתי להיות עטופה יותר.
אז מסקנה היא שלא המחשוף מזמין אלייך גברים זה המבט שמזמין.
&nbsp

wish2

New member
אני באמת לא יודעת..

אבל אני אשאל מישהו שמכיר אותי איך המבט שלי.
מעניין....
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Berethor

New member
ערכו ניסוי לגבי נשים, על מה הן מעדיפות להסתכל, זה לא העיניים

"אנתוני התעניין לדעת על מה בנות מסתכלות כשהן פוגשות בו לראשונה. על כן הוא עשה את הדבר הנכון: טמן ארבע מצלמות נסתרות במקומות שונים בגופו לצורך הניסוי: מצלמת מפשעה, מצלמת שרירים, מצלמת תחת ומצלמת משקפיים (עיניים)."

[URL]http://www.holesinthenet.co.il/holesinthenet-media-story-25044[/URL]

Berethor

New member
התשובה היא בכותרת, אבל כמובן שגם גברים "לא נשארו חייבים"

"במטרה להעלות את המודעות לבדיקות סרטן השד, החליטה חברות נסטלה לצאת בקמפיין משעשע המבוסס על ניסוי. מתנדבת נאה, שמצלמה נסתרת הוטמנה בחזיה שלה, יצאה לשוטט ברחובות לונדון במשך יום ותיעדה את התגובות הרבות והמיידיות להן זכה המחשוף שלה."

[URL]http://news.walla.co.il/item/2789636[/URL]

את זה הבנתי.

רציתי לדעת מה האיבר המועדף. עם המחשוף שהיא הסתובבה, ראית שגם נשים הסתכלו... לא חוכמה גדולה.

Berethor

New member
הן "הגניבו מבטים" על השרירים ועל המפשעה, באופן לא מפתיע

על מה חשבת? אבל הפואנטה שלי הייתה שwish2 מייחסת יותר מדי חשיבות למבט, במיוחד עם המחשבה שלה שלמבט יש יותר חשיבות מאשר למחשוף.

זה מזכיר לי דייט

שכל הזמן הסתכל רק על זה. בסוף התייאשתי כבר. הבנתי שאין עם מי לדבר.
יש שמגניבים מבט באופן זריז, יש את אלו שנתקעים שם.

Berethor

New member
כן, אבל מגניבים מבט באופן זריז בעיקר כדי לא "להיתפס"

ולא משום שזה לא מעניין אותם, מי שזה לא מעניין אותו לחלוטין לא היה מגניב מבטים, בנוסף למי שיש זיכרון טוב, מספיק לו מבט קצר כדי "לסרוק" את האישה, והתמונה נשארת אצלו בראש, גם מבלי שהוא יסתכל שוב. בכל מקרה לגוף ולחשיפה שלו יש חשיבות רבה בעיני רוב האנשים ובצדק, לגוף פשוט כי זה עניין חשוב, גם מינית וגם מבחינות אחרות, ולחשיפה, פשוט משום שבלי חשיפה יותר קשה לראות את הגוף של הצד השני.

אם לחשיפה לא היה אפקט אז לא היה סיבה שכל כך הרבה נשים היו מתלבשות באופן חושפני, הרי הרבה נשים מתלבשות חושפני בשביל לראות מושכות יותר ולא משום שחם להן או שהן בחוף הים וכו. אז על מי אתן עובדות? אם לא היה לזה אפקט, אז למה המחשוף? אבל כמובן שזה לא רק עניין של כמה חושפים, אלא גם אם יש מה לראות מה שנקרא.

למעלה