חחח
O oops did it again New member 5/1/15 #143 למה חחח? זה נשמע הגיוני לגמרי... שדווקא גברים שרוב הזמן צריכים להיות יותר "בשליטה" ולא מראים חולשה, רוצים להרגיש את האישה לוקחת את המושכות. זה מדליק אותם אישה אסרטיבית.
למה חחח? זה נשמע הגיוני לגמרי... שדווקא גברים שרוב הזמן צריכים להיות יותר "בשליטה" ולא מראים חולשה, רוצים להרגיש את האישה לוקחת את המושכות. זה מדליק אותם אישה אסרטיבית.
O oops did it again New member 5/1/15 #155 טוב לדעת. כבר חשבתי שנפלה עליי עוד אחת עם דעות מהמאה הקודמת שמחלקת פרחים. תבלו.
O oops did it again New member 5/1/15 #159 הבינה יפה מאוד וכבר חוששת . קצת. אופסי יודעת להיות חכמה רק על גברים, וגם זה לא ממש. . בעיקר מאיימת ומנפנפת ותולשת פה ושם שיערה, וקופצת ובודקת סיבולת. וזהו. בקטנה.
הבינה יפה מאוד וכבר חוששת . קצת. אופסי יודעת להיות חכמה רק על גברים, וגם זה לא ממש. . בעיקר מאיימת ומנפנפת ותולשת פה ושם שיערה, וקופצת ובודקת סיבולת. וזהו. בקטנה.
פ פלסטלינה1021 New member 5/1/15 #160 חחח ענקית! מותר לשלוח עוד פרח? אם לא אז נתפשר על לב או נישוק מה שתרצי.   את קובעת!   כלומר, אנחנו...קובעות.   חחחחחח
חחח ענקית! מותר לשלוח עוד פרח? אם לא אז נתפשר על לב או נישוק מה שתרצי.   את קובעת!   כלומר, אנחנו...קובעות.   חחחחחח
O oops did it again New member 5/1/15 #161 אני אוהבת לחלק הוראות ולהאציל סמכויות, אז מבחינתי אין לי בעיה להיות מהצד. תפסי אותו את הקונילמל, ואני אתן לך הוראות מה לעשות לו. אי אפשר להאשים אותי אח"כ בכלום. הידיים שלי נקיות.
אני אוהבת לחלק הוראות ולהאציל סמכויות, אז מבחינתי אין לי בעיה להיות מהצד. תפסי אותו את הקונילמל, ואני אתן לך הוראות מה לעשות לו. אי אפשר להאשים אותי אח"כ בכלום. הידיים שלי נקיות.
O oops did it again New member 5/1/15 #165 הכי גרוע זה ליפול על אשכנזיה עם עצבים רופפים. אתה יודע איך זה מתחיל, אתה לא יודע אם בסוף תצא עם כאב ביצים או כאב ראש.
הכי גרוע זה ליפול על אשכנזיה עם עצבים רופפים. אתה יודע איך זה מתחיל, אתה לא יודע אם בסוף תצא עם כאב ביצים או כאב ראש.