חתולה מיוחמת..

Gilliana

New member
נו, עוד אי שפיות ../images/Emo122.gif

אני פשוט המומה מהמקום הזה! פשוט מפחיד!!!!

Gilliana

New member
למה את חושבת שלא קראתי?

בכלל, למה כולכם קופצים למסקנות מבלי לדעת בכלל על מה אתם מדברים ועם מי אתם מדברים? בעצם, ההתנהגות הזו מאפיינת את כל הגישה שלכם לנושא העיקור. אתם מדקלמים מנטרות משום שכך לימדו אתכם בבי"ס לוטרינריה או משום שכך רוצים שתחשבו. אינכם מפעילים טיפ טיפונת חשיבה עצמית ו/או לוגיקה, שלא לדבר על כך שלאף אחד מכם באופן ברור אין שום רקע בביולוגיה.

יש לי תואר ראשון + שני בביולוגיה

כרגע אני סטודנטית לוטרינריה (שנה ג') ובמשך 16 השנים האחרונות הייתי אסיסטנטית במרפאות וטרינריות ועבדתי לצד כ-8 וטרינרים שונים ואני מכירה היכרות אישית וחברית עוד כ-15 וטרינרים. אף אחד מהוטרינרים והמרצים שאני מכירה אינם אומרים את הדברים שאת אומרת. אף אחד מאותם וטרינרים אינם תאבי בצע ולא עובדים בוטרינריה למען הכסף אלא בשל האידיאולוגיה ואהבת החיות. מספיק ידע והיכרות ביולוגית ווטרינרית עבורך?

Gilliana

New member
אם כך, אזי אוי ואבוי לנו

ותגידי, הוטרינרים שאת מכירה מעקרים ללא תשלום?

Gilliana

New member
בהחלט

רק שאף אחד לא עושה לך שטיפת מח ומפעיל עליך לחץ לקנות לחם...

dimitrygo

Active member
מנהל
וואו, כותבת מדור, מנהלת פורומים וקומונות ועד

גיל 45 לא למדת נימוסים?

Gilliana

New member
זה מה שחשוב? הנימוסים?

אולי תתייחסי לגוף הטיעונים ולא לגוף הטוען? אז את אולי מאד מנומסת, אבל את מפחידה אנשים שלא לצורך וללא כל הצדקה ולי אישית הדברים האלו מאד מאד מפריעים (בלשון המעטה). אגב, שכחת לציין שאני גם יו"ר עמותה...

belli80

New member
סתם כדי לעדכן אותך...

אז קודם כל - דימיטרי זה שם של גבר. ככה, בקטנה... ושנית - את יכולה להבין מאיפה התגובות של אנשים כאן מגיעות, נכון? אנחנו פורום די מוגבש שמכיר את תוצאותיהם של אנשים לגבי חוסר הרצון שלהם לעקר ולסרס מאוד מקרוב. אנחנו מתמודדים עם זה יום יום. אז אם מגיע מישהו מבחוץ ודורך לנו על אחת הנקודות הכי רגישות שלנו, שאנחנו די תמימי דעים לגביה, ברור שהוא יקבל תגובות די נזעמות... הרי ברור לך שאם היינו נכנסים לפורום של "העמותה הארצית לחקר עב"מים" וכו' ונטען שאתם אנשים הזויים, שממציאים סיפורים ומבהילים את האוכלוסייה (מילים שלך, יקירתי, אני רק מצטטת אותך) את לא תשבי בחיבוק ידיים, נכון??? חומר למחשבה.

Gilliana

New member
קודם כל, מתנצלת על הטעות בזיהוי

שנית - אין לי בעיה עם תגובות נזעמות. גם שלי נזעמות לא פחות, רק מהכוון השני. לחלוטין לגיטימי. ואתם יכולים לטעון שאנחנו ממציאים סיפורים מהיום ועד מחר, העניין הוא שלנו יש קבלות וראיות (אנו ארגון מחקרי-מדעי לידיעתך). אני תוהה אילו קבלות יש לכם לגבי הטיעון המוזר שייחום גורם לחתולות לדלקות רחם. האם יש בידכם מסמכים מדעיים המוכיחים זאת? אני בספק.

Gilliana

New member
את מתפרצת בדלת פתוחה

ברור וידוע - אבל זו לא סיבה לעקר. אולי נתחיל לעקר גם נשים וזהו? ככה לא נחלה בסרטן (נניח...)

belli80

New member
את סותרת את עצמך!!!

אם "ברור וידוע" - אז איך זה מסתדר עם ההטחות חסרות האחריות שלך על זה ש"אנחנו" מפחידים את הקהל עם סיפורי מעשיות מומצאים??? אסטרוגן גורם לסרטן. סרטן הורג. לא רוצה לעקר את החתולה הפרטית שלך? טוב. מכאן ועד להטיף לאחרים שלא יעקרו את החתולים בסביבתם, (וייאלצו להתמודד אחר כך עם הגידול הבלתי אפשרי של חתולי הרחוב האומללים) זה כבר חוסר אחריות משווע, ודמם של הגורים המסכנים האלו, ואמהותיהם שיחלו בסופו של דבר בסרטן, לפחות באופן סטיסטי - בידייך!!!

Gilliana

New member
ממש לא סותרת

אני מציעה לקרוא טוב טוב ורק אח"כ לקפוץ, אם בכלל. רק חבל שנשפכת פה כמות כזו של שטויות חסרת בקרה, מצד אנשים שאין להם מושג מינימלי ברפואה ובמדע ודבקים באמונות חסרות בסיס כתוצאה משטיפת מח שעברו במשך שנים ארוכות ובכך עוזרים להפיץ את הבורות באשר היא. אני כבר לא מדברת על שיא החוצפה - זכותי להטיף בדיוק כפי שזכותכם להטיף. רק תחשבו על כך שהחתולים המתוקים שלכם כלל לא היו קיימים אילו היו מעקרים את אימותיהן, ובעצם - גם כל הפורום הזה לא היה קיים, משום שכל החתולים הללו שאתם מגדלים כיום, כלל לא היו נולדים.

ToFLY

New member
אלוהים, הלוואי ולא היו קיימים!

הם קיימים כיום רק בזכות העובדה שמצאנו אותם בזמן לפני שמתו. הלוואי ונגיע למצב כמו שאת אומרת... הלוואי! בלי חתולים גוססים ומזי רעב ברחובות, בלי התעללות, בלי סבל! בן אדם שאינו אנוכי וחושב רק על טובתו היה מבין שמניעת התרבות של חתולי רחוב, גם אם תביא להכחדה, היא לטובתם! חוץ מהעובדה הפשוטה שאין סיכוי שתתרחש הכחדה כזו גם בעוד מאה שנה, כי לא ניתן לחנך את כל אוכלוסיית העולם באופן גורף. הבורות, היא אך ורק מכיוונך, לצערי הרב, כי נראה שאת כן אוהבת חתולים ורוצה בטובתם.

Gilliana

New member
נו - כבר אמרתי...

באוסף כ"כ גדול של אנשים על סף אי השפיות (במקרה הטוב), כבר באמת שמזמן לא נתקלתי - אם בכלל. לעקר נשים, להכחיד חתולים - מה עוד? איזה מזל שאתם רק פורום ולא מנהלים לא את המדינה ולא את העולם. מפחיד!!!

למעלה