חתולה מיוחמת..

Gilliana

New member
זה לא אירוני - זו עובדה

אחת מציעה לסרס גברים, אחרת לעקר נשים משום שממילא כולן או רובן לוקות בסרטן ולרובן מוציאים את הרחם (טיעון הזוי שבהזויים כמובן), שלישית מציעה לעקר את עצמה ואחת אחרת או אחד אחר אומר שעדיף להכחיד את זן החתולים. לא רק שאתם לא שפויים, אתם סכנה לחברה. מעניין לדעת לכמה מאלו שהציעו את ההצעות המטורפות יש משפחה משלהן וכמה מתוכן הן רווקות זקנות (יותר או פחות) ומתוסכלות, שמפיגות את השיעמום שלהן בהאכלת חתולים ולא מתוך דאגה אמיתית לשלומם?

בילי28

New member
החוצפה שלך עוברת כל גבול../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מה הקשר לשאלה האם יש או אין משפחה? או לשאלה האם יש פה רווקות זקנות ומתוסכלות שמפיגות את השיעמום שלהן בהאכלת חתולים ולא מתוך דאגה אמיתית לשלומם? אני רווקה (לא יודעת אם גיל 40 זה נחשב בעינייך זקנה או לא), ואני מאכילה את חתולי הרחוב בהחלט לא מתוך שעמום. תודה לאל, אני רחוקה מאוד מלהיות משועממת - אני לומדת לתואר שני, מה שממלא חלק ניכר מזמני. ואני גם בהחלט לא מתוסכלת (לא ברור לי מדוע אני, כרווקה, צריכה להיות מתוסכלת). אני מאכילה את החתולים ודואגת לשלומם מתוך דאגה אמיתית ולא מפני שמשעמם לי. את חושבת שאני באמת נהנית לרוץ לווטרינר עם חתול רחוב חולה בערב יום כיפור (למשל)? ולתת לו טיפול תרופתי בתנאים לא תנאים? או שאני אולי נהנית ולרוץ עם חתולת אומנה ל-SOS חיות כל שבוע כדי למצוא לה בית? או להוציא אח"כ מאות שקלים על מנת לחלץ מצב"ח את אותה חתולה שמשפחתה החליטה שהיא לא רוצה אותה יותר? או שאני נהנית לרדת ולהאכיל את החתולים גם במזג אוויר גשום וסוער? או שאולי אני נהנית להיכנס למריבות עם השכנים? או להחליט על המת חסד של חתולה חולה ואומללה? האמיני לי - אני ממש, אבל ממש לא נהנית מזה (ועברתי את כל הדברים שפירטתי כאן). לכן, לקרוא לאנשים כמוני רווקות זקנות ומתוסכלות שמפיגות את השעמום שלהן בהאכלת חתולים, ולהאשים אותנו שאנחנו מאכילות חתולים מתוך שעמום ולא מתוך דאגה אמיתית לשלומם, זאת לא חוצפה - זו שיא החוצפה והאטימות. את לא היחידה כאן שדואגת לחתולים יקירתי, ובוודאי שאת לא היחידה שמאכילה כאן חתולים מתוך דאגה לשלומם ולא מתוך "שעמום". ואת יודעת מה - אני מעדיפה להמשיך להיות "לא שפויה" ו"סכנה לחברה" מאשר להחזיק בדיעות כמו שלך ובגישה כ"כ גסה ובוטה כמו שלך (כן, זה גס ובוטה לשים קבוצה שלמה של אנשים תחת הכותרת "מטורפים").

בילי28

New member
למה בדיוק את מתכוונת ב"בטן הרכה" שלך?

לזה שאני רווקה? או לזה שאני דואגת לחתולים לא פחות ממך ואולי אפילו יותר? כי זה לא ממש היה ברור מהכותרת המוזרה שלך.

Gilliana

New member
אין לי שום בעיה עם זה שאת רווקה

אני לא חסידה נלהבת של נישואין בלשון המעטה. וגם אין לי שום בעיה עם זה שאת בת 40, אני יותר מבוגרת ממך, אבל יש לי כן בעיה עם כך שיש כאן איזושהי תבנית של נשים שהן אמנם עדיין צעירות, אבל כבר לא ילדות, ברובן לא אמהות לילדים משלהן, שמפנות את כל תשומת ליבן לטיפול בחתולים מבלי ממש להבין מה הן עושות ותסלחי לי, כן? לא אמרתי שאת לא דואגת לחתולים, וגם לא אמרתי שאת חלק מהתופעה הזו, אני לא מכירה אותך ובכל מקרה - אני מאד מעריכה כל מי שמאכיל חתולי רחוב בלי קשר מאילו מניעים הוא עושה זאת, אבל מאד חורה לי מאידך שלא מספרים את כל האמת על עיקור וסירוס ועוד מנסים להצדיק זאת בכל מיני טיעונים הזויים.

ToFLY

New member
במקום לשבת על התחת ולכתוב קללות לאנשים

אולי תשקיעי את המרץ באיסוף כל חתולי הרחוב בישראל אלייך הביתה, שם כמובן יוכלו להתרבות ללא חשש, ואת כמובן תוכלי להעניק טיפול לכולם במשאבייך הבילתי נדלים
הרי בעולמך ידוע שמשפחות מאמצים מתרבות באותו הקצב של חתולי רחוב
אין שכל, אין דאגות, מסתבר באמת.

Gilliana

New member
ומי אמר לך שזה לא מה שאני עושה?

אם היית טורח/ת לקרוא הודעות קודמות שלי, לא היית (אולי) אומר/ת את הדברים האלו, אבל כרגיל - בפורום הזה כולם קופצים למסקנות שאין להן קשר למציאות, לא בודקים, לא מבררים, אוכלים ומאכילים לוקשים, לתפארת מדינת ישראל.

ToFLY

New member
את האשליה שהיא התוכנית שלך דווקא ראיתי

האם אתם בקשר צמוד עם כמה מיליונרים?

Gilliana

New member
זו ממש לא תכנית שלי

מדובר בארגון שאני רק חלק ממנו, וכן - מעורבים גם גורמים מחו"ל, בהחלט.

וואלה? תוכלי לתת לנו מחקר רציני שמוכיח קשר

עם חיים חוץ ארציים? לא דיווח של אדם זה או אחר, אלא מחקר שמכיל אוכלוסיית מדגם מייצגת. חוץ מזה, אנחנו מכירים את המחקרים שמוכחים את התועלת שבעיקור. זו את שטענת שאין תועלת בעיקור ושזה מפחית את תוחלת החיים של החתולה. חובת ההוכחה היא עליך. הבי לנו מחקרים שתומכים בדעה שלך.

Gilliana

New member
גבירתי, תפסיקי לסובב את הנושא

ורק אומר לך שהשאלה שלך מוכיחה שאינך מבינה כלל את מהות המחקר , שאיננו נשען על דיווחים אלא על ממצאים פיזיים אז אנא, חדלי לקשקש ולתקוף את גוף הטוען במקום לתקוף את גוף הטיעון שאין לך כפי הנראה יכולת לתקוף ולכן את מנסה להסיט את נושא הדיון בדרכים מניפולטיביות ומטופשות. כשתגיעי אלי לאתר (אם תגיעי), אשמח להסביר לך את מהות המחקר שבו הארגון בראשו אני עומדת עוסק. כרגע אנחנו עוסקים בחתולים ולא בעב"מים, אז אנא ממך שוב - במקום לשחק משחקים ולנסות לסבן את הקוראים, תתמקדי בעניין.

ToFLY

New member
למה החתולה המעוקרת שלי כבר בת 12?../images/Emo12.gif

והחתולה המעוקרת של השכנה בת 19?
היו אמורות למות מזמן, לא?

Gilliana

New member
שמעת על סטטיסטיקה?

כנראה שלא. אגב, גיל 12 זה לא גיל מופלג לחתול, אז תרגיעי חמודה...

ToFLY

New member
אה, סליחה, כי גם שבעת האחרים מעוקרים

ומסורסים וחיים נפלא
וגם אחד עשר החתולים של השכנה. גם החתולים של אנשים מהפורום הזה. גם 32 (או שכבר יותר) החתולים של בחורה מקסימה מקומונה שכנה. אה, וגם החברים האחרים בקומונה הזו מגדלים חתולים בריאים ומבוגרים. למשל, אחד עם יותר ממאה חתולים. מספיק בשבילך או להמשיך?

Gilliana

New member
נו, ברור שאת לא יודעת מה זו סטטיסטיקה

משום שמחקר סטטיסטי משמעותי דורש לפחות כמה מאות מדגמים, וכדי שהוא יהיה משמעותי באמת - כמה אלפים, ולא, עם כל הכבוד, את החתולים של השכנה שלך ושל השכנה של השכנה ושל החבר של הדודה של הסבתא של השכנה. מאה חתולים זה ממש לא מדגם, אבל לכי תלמדי קצת - אח"כ נדבר...

ToFLY

New member
בעצם, עדיף לא להאכיל את הטרול../images/Emo3.gif

לכן אסיים בזאת את ה"דיון" רווי הקללות שלך.

Gilliana

New member
תמשיכו לקרוא לי טרול

ולנסות לשכנע את האנשים השפויים שנכנסים הנה, שאין שום שחר לטענות שלי כנגד עיקור. כל מי שיש עיניים בראשו ממילא יבין לבד מהר מאד עם מי ומה יש לו עסק.

Gilliana

New member
אלו לא סימוכין

אין כאן שום מסמך מחקרי מדעי שמוכיח שדלקות רחם נגרמות עקב ייחום, מצטערת. כל מה שכתוב שם הוא שהדלקת עלולה להתפתח לאחר ייחום שכן הרחם רגישה יותר, בדיוק כשם שאשה אחרי לידה חשופה יותר באופן טבעי וברור, לזיהומים שונים ומשונים. כפי שאמרתי כבר קודם - המדיניות הזו תוביל לכך שבסופו של דבר, בעוד עשות שנים, הגזעים הללו יכחדו. חבל שאתם לא מסוגלים להבין דבר כ"כ בסיסי.

Noaal

New member
נניח שאלו לא סימוכין, את יכולה להביא סימוכין

לדבריך?

למעלה