חשובבבבבבבבב!!!!!!!!!

יאוו עדין לא עפתתת..

טוב הלכתיי יש לי דבריםם יורת חשובים לעשות מאר להיתעסק עם בובות כמוכן

לא אשמתי שאתלא לומדת לשון..

וגם את עדיין בפורום שלנו

לא אני לא יהיה שאתם רושמים..

עליי ככה מה הקשר לא אשמתי שלא למדתת לשון ללמדד אותךך עמהההה מה את תופססת מעצמךך ימכועררתת יאלה בעעעעעעי דברים יותר חשובים מאשר להיתכתב עם סתומה כמוך

בואינה כנסי כנסי........

תתחילי להרגיע את מבינה???? יאלה עופי מפה ותפסיקי לרדת פה על בנות כן???.. ילדה חסרת חיים מסכנה תפסיקי מה הקטע שלך מהבויז המושלמיםםםם זה שהם יותר מושלמים משירי הזאתתת זה לא אומר שאתם צכים להוריד תקנאות עלינווווו הבנתם???.?.....\יאלה עופו מפה הפורום הזה לא בשבילכים אתם לא אוהבות אותם מקווה שהבנתםםםםםםםםםםםםםםםםםם חסרות חיים שחפוש אל תיחסי וכולם גםם חולה עליכם יפות שלי לילה טבוש....

חח גמאני חולה עליךך...תודה נישמתי

קבלי פה איך הם ירדו עלי ועל אדםם אבל ניראה לך שאני אל יחזירר להםם חח http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1290

../images/Emo15.gifכפרה דברי יפה לשחףףף

לפני שאני יביא לך איזה כאפפה לעיןן י'מסריחה יעללה תלחצי על איקס ועופי לנו מהזוית של העייןן

חח נישמתייי.......

נסיכולה שליי כןן איזה כלבות הםם ואיי בםורום שלהםם ביכלל צוחקות עלי הזונות מקללות את אדם חופשי להרוג אותםם תודה יפשליי מאוהבת בךך מלכה שליי

נועה!!!

טוסי טוסי לי מהעיניים.. מה כי את אחותי זה מה שמותר לך לעשות???? חוצפנית את והחברים שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומה את כותבת לי תגובה כשאני לידך בבית...(אהבלה).... חח ואני כתבתי כי לא באלי לדבר איתך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

hen love noli

New member
אפ אפ אפ מי אתם ביכלל אז אתם..

מוזמנות מזה לעוף מפה... מה אתם רוצות<?אתם לא רצויות פה מה אתם לא מבינות חסרות חיים כאלה מעפנותת מילה אחת על הבויז אני רוצה ליראות.. לא עדיף את שירי הזאתת ערביה הזאתתת יאללה לכו תחפשו מי שינענע אותכם לכו דחפו אצבעותת כונפותתתתת

די..זהו אל תתיחסו אליהן..

תגידו?אתן מקנאות בבויז שלנו?לא?אז יופי טוסו מפהה...מישהו קרא לכן?לאאאאא אז עופו לי מהעיניים...מה כיאילו אתן עושות את זה בכוונה? זהו...בי...לכו מפה..אף אחד לא צריך אותכן פה.......בי בי....עכשיו לכו לחנות תיקנו כנפים ותעופו!

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifאויי.. נו בנות../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

על מה אתן רבות? שיוכלו ת'לב! מה אנחנו צריכות לשים עליהםם? כמו שכבר כתבתי: פשוט קנאיםם.. זה הכל! גיים בויז לנצח=קנאים? לרצח

../images/Emo47.gifלא צריךך..

סתם לבזבז אנרגיות על דברים שלא חשובים.. שיגידו מ'שהם רוצים.. אותנו? זה לא אמור לעניין
כי אנחנו מכירות טוב טוב ת'בויז שלנוו

למעלה