חשובבבבבבבבב!!!!!!!!!

טוששש

New member
../images/Emo221.gif שמחה שהצחקתי אותך :]

כי מה שאת עושה עכשיו ממש לא בוגר.

האף אגס הזאת :|../images/Emo210.gif

היא בכלל לא שווה את זה שאני אכנס לפורום שלה :| אל תגיבו וזהו.

../images/Emo15.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאף אגססס

בנות???? אתם רואות.....

אמרתי לכם מההתחלה לא ללכת עכשיו כולם יה\בואו לפה ויעשו בלאגגן מה יצא לכם מזה למה????? הם סתם קנאיםםםםםם תפסיקו ללכת לשם!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Dark chocolate

New member
תשמעו בנות,

אני מהפורום של שירי, ואין לי כוונה לריב איתכן בפורום שלכן. עם כל הכבוד, יש לי חיים. למה אתן עושות את זה? אתן לא מבינות שאתן משפילות את עצמכן? רוצות לרדת על שירי
?! תרדו עליה במסן, בבצפר, בשירותים, אנערף!@#$% אבל למה בפורום שלה למה? אתן לא קולטות שיסקלו אתכן באבנים? לא חבל להתעצבן? זה עושה קמטים, כפרות
. ואני בטוחה שכל אחת רוצה להיות עורסתתתת בשביל הדמדם/ביחושש/ערן/נולון ה100מם שלה. ואני מדברת בכלליות, לא למישהי ספציפית. וחבל, כי אם תמשיכו לרדת עלינו, אתן תיחסמו מתישהו. [ואנחנו נרד עליכן כפליים.] לילה טוב ותודה.

שתקיי כלבהה....

עלק לאא כוונה לריב איתכןן מי את שרשמת ככה על אדםם אהה בנות זה מה שהיא רשמה לי: מה קרה כפרוזה, לא הקשבת בשיעור לשון ? גוף ראשון עם א'! "אדם שלייי, כי אז בכלל לא היית חייה" ועל זה נאמר: לכי תנשכי כריות עם אדם שלךךך.. LIFELESS! כלבהה סתומה מה אתת מקללת אותו ככהה יא זבל תיראי איזה הודעה רשמתי לך שמה אני יפוצץץ אותךך נושךך כריות תיקראי לחבר שלךך מטומטמתתת מה שרשמתי לך: מילה אחת על אדםם אני יהרוג אותתךך נושךך כריות תיקראי לחבר שלךך ימסריחההה ואי איך אני מעצובננתת עליךך כלבהה מקללת את אדם הוא לא ברמה שלך הוא פי 10000000000 יורת שווה מימךך נושךך כריותת יא זבלללללללללללללללל באמת אל היית חייה מטומטמתת חכי את אל תהיי חייה עודד מילהה אחתת אנייי הורגת אותךך יא סתומהה מטומטמתת פוסטמה כלבההה מכוערת מה את יורדת עליו ככה אני ישבור אותך סתומהה אחתתת בחיים שלךך אל תדברי לאדם ככה למהה אני עצבנית עליך שאני עומדת להכנס אליךך מהמחשב ולהרוג אותךך כלבהההההההההההההההההההההההה ואז היא רשמה: ואיי איזה פחד אימלההההההה אורי גלר הטריד אותך מינית ? אדם הומו. אדם הומו. אדם הומו. אדם הומו. אדם הומו. אדם הומו. אדם הומור. אדם הומור. אדם הומור. נו מה תעשי?!?!!?!?@? הומוו תיקראי לחבריםם שלךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני יהרוג אותך כלבהההה את אדםם את לא תקללייייייייייייייייי אני מעוצבנת עליך מצדי לבוא עד אליך אאאאאאאאאאאאאאאלללללל תקלללייייי את אדדדדדדדדדדםםםםםםםםם הוא שליי אוני ישבור אותך עם תירדי עליווו

Dark chocolate

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עלובה. אני את ה"סיור" שלי בפורום [אם אפשר לקרוא לזוועה הזאת פורום..
אני מרגישה כמו בשוק באר-שבע] סיימתי
. וגם אין לי מושג למה אני מנהלת דיאלוג עם בת 12 שעוד לא עברה תסמונת טרום-ווסתית. כשתדעי לדבר, Call me. טוב כוסע שלי
? שלום ולא להתראות.

נו אז על תנהליי דיאלוגגג מטומטמת...

את התחלתת איתי ורשמת כל מיני דברים על אדםםםםםם ואם התחלת עם אדםם התחלת איתי בובה מותקק

למעלה