חשובבבבבבבבב!!!!!!!!!

חשובבבבבבבבב!!!!!!!!!

שומעות בננותתתת?!!!! פורום של שירי מימון יורדים על הבויזזזזז יאללה להציףףף שםםםם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1290 פטל חמיי=]]

לא ספיר אמרה....

שאם נציף אותם אז יבואו ויציפו פה ואז הפורום יהרס יציפו אותו אבל עם מגיעים שם בקללות על אדם ואי ואי

מאמיי :]]

אלל תציפיי אחר כךך הם יבואו לפהה ויהרסו לנו את הפורוםם עדייף לשתוקק שיגידו מה שבא להםם :\

סליחה??!!!

עוד קללה אחת עליהם... אני הולכת הורסת להם ת'פורום.... חתיכת חוצפנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי הם בכלל???

../images/Emo15.gifהשמנה החרמנולה צודקת../images/Emo6.gif

איפפה אתת לינוייהה?? נעלמת היוםם

כנסו.............

אני אמרתי את זה מההתחלה לפני לינוייייי שהם יבואו ויהרסו לנו תפורום הם נלך הליאםםם אז אל תלכוווו לינוי?לוב יו ממיייי בנות תפסיקו!!!

סורי?

במה יש לנו לקנא? שיגעו לרמה של שירי ואז נדבר.. אפילו לזכות בקדם אירוויזיון הם לא הצליחו..

ברור שיש להם לקנאא....

הם כבר עברו תרמה של שירי מאמילה עזבי קירצ לא רוצה לריב איתך תאהבי את שירי לדעתי ולדעת כולם פה הגיים בויז שליטהה אז וואלה לא הצליחו בקדם אירוויזיון אז מה חוץ מזה גם חלק לא כל כך הכירו אותם שם מאמילה אם הם יהיו השנה הם יזכו וחציי

linoy7

New member
איזו תינוקתתתתתתתתתתתתת../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif

אפשר לחשוב מה אמרנו!!!

אני לא הולכת להרוס לכם את הפורום

בניגוד אליכן.. תודה שהרסתן פורום שאין בו מנהלים שיוכלו למחוק את ההודעות המטופשות שלכם.. כמו שכבר אמרתי אני לא יהרוס את הפורום אלא יהרוס את הפנים של נגה..

למעלה