יאללה נועההההההה תהני
L linoy7 New member 7/12/06 #22 ../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif יאללה נועההההההה../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif תהני
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif יאללה נועההההההה../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif תהני
ד דילבושloveביחוש New member 7/12/06 #28 ../images/Emo15.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כוולם מצחיקיים אותתי היווםם
../images/Emo15.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כוולם מצחיקיים אותתי היווםם
נ נ ג ה 1 היחידה New member 7/12/06 #68 מה את מאושרת??????????????:| היא הולכת להרוג אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ד דילבושloveביחוש New member 7/12/06 #71 ../images/Emo15.gifגמני במקומה הייתי הורגת את אחותתיי בגלל זה זה מצחחיייקק
א אביה LOVE אושרי New member 7/12/06 #61 תתנו להם להיתפוצץ בסוף הפורום שלנו יהרס כמו שלהם... אושרי,שרון,ערן,אדם,אביחי=אוהבת אותכם נסיכים מושלמים שלי!
תתנו להם להיתפוצץ בסוף הפורום שלנו יהרס כמו שלהם... אושרי,שרון,ערן,אדם,אביחי=אוהבת אותכם נסיכים מושלמים שלי!
נ נ ג ה 1 היחידה New member 6/12/06 #2 חחח לא להיבהל מאחותי!!!! היא הולכת להיכנס לפה... רואים לה נושקה היחידה.... תחפרו לה חופשי.... ושתדע ותפנים שהגיים בויז הם שליטה!!!
חחח לא להיבהל מאחותי!!!! היא הולכת להיכנס לפה... רואים לה נושקה היחידה.... תחפרו לה חופשי.... ושתדע ותפנים שהגיים בויז הם שליטה!!!
נ נ ג ה 1 היחידה New member 6/12/06 #5 מנהלות!!!! כל הודעה שלהם... תמחקו!!! הם קיללו את הבויז... וזה לא יעבור להם בשתיקה!!!! הם ילמדו להעריך אותם!!!! תודה.. נגה 1 היחידה!!!
מנהלות!!!! כל הודעה שלהם... תמחקו!!! הם קיללו את הבויז... וזה לא יעבור להם בשתיקה!!!! הם ילמדו להעריך אותם!!!! תודה.. נגה 1 היחידה!!!
P purple rose New member 7/12/06 #63 אנחנו מנהלות רק בפורום הזה אין לנו איך למחקו שם תדברי עם המנהלים של נינט
ל לירונוש לנצח New member 7/12/06 #75 ../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif באמת למה צריך להשאיר אותו?
ט טוששש New member 7/12/06 #12 ../images/Emo221.gif עדיף לא להגיב.... אנחנו יותר בוגרות,לא צריך לרדת לרמה שלהן! אנחנו יודעות מה הגיים בויז שווים וזהו. שכל אחד יחשוב מה שבא לו :]
../images/Emo221.gif עדיף לא להגיב.... אנחנו יותר בוגרות,לא צריך לרדת לרמה שלהן! אנחנו יודעות מה הגיים בויז שווים וזהו. שכל אחד יחשוב מה שבא לו :]
L linoy7 New member 7/12/06 #25 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif "אנחנו יותר בוגרות,לא צריך לרדת לרמה שלהן!" כן, מה לעשות.. גרמת לי לצחוק
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif "אנחנו יותר בוגרות,לא צריך לרדת לרמה שלהן!" כן, מה לעשות.. גרמת לי לצחוק
ש שחפוש הנסיכה New member 7/12/06 #38 מה הקשר דברי עםם קשר... היא אמרה שהיא צוחקתת אז אמרתי הל יויפ שתיצחק בשקטטט עלק טימטום מי שמדברר
L linoy7 New member 7/12/06 #39 את יודעת מה אמורים?../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif עדיף שבנאדם יסתום מאשר שיראה לאחרים כמה שהוא מטומטם אז שתקי^^
את יודעת מה אמורים?../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif עדיף שבנאדם יסתום מאשר שיראה לאחרים כמה שהוא מטומטם אז שתקי^^