חנות נוחות

ST

New member
תתודה! ../images/Emo13.gif וגם לך, ולכולם! ../images/Emo140.gif

hazelnut

New member
בהצלחה בפסיכומטרי, ST../images/Emo57.gif מחזיקה

לך אצבעות

ST

New member
תודה רבה לכולכם על האיחולים! ../images/Emo140.gif

נשדידאן

New member
והרי גם דוגמה מ"הארץ":

"בשוק עתיר תחרות, מתוארות חנויות נוחות - נקודות מכירה קטנות יחסית המציעות מגוון מוגבל של מוצרים ומופעלות בידי מעט עובדים - כפתרון לשחיקה ברווחיות. רשתות המזון הגדולות מתכננות להציבן במרכזי הערים, כדי לשפר את כושר התחרות בצרכניות פרטיות. בה בעת, מתכננות רשתות הדלק לפתח במהירות את פעילות החנויות בתחנות, מכיוון שרווחיותן גבוהה הרבה יותר מדלק. "רוב תחנות הדלק בישראל לא מספיק גדולות בשביל חנויות נוחות אמיתיות", אומר ג'ון איבוטסון, שותף בחברת הייעוץ הבריטית { ,Retail Vision@\{\ שהגיע לישראל לייעץ לרשת חנויות הנוחות של פז, { .Yellow@\{\ איבוטסון, שייעץ לרשתות המרכולים הגדולות בבריטניה מבחין בין חנויות נוחות לחנויות "אימפולס". לדבריו, חנויות נוחות, בתחנות דלק או במרכזי הערים, נועדו "להשלמת קנייה". שטחן הממוצע הוא כ-200 מ"ר והן מציעות תמהיל מוצרים דומה למרכול, אך במבחר מצומצם יותר."

Fanja

New member
נו?

"חנויות נוחות - נקודות מכירה קטנות יחסית המציעות מגוון מוגבל של מוצרים ומופעלות בידי מעט עובדים " זה נשמע לי בדיוק כמו הגדרה למכולת. צר לי.

נשדידאן

New member
הנוחות של חנויות הנוחות נובעת

מכך שהן חנויות מכולת הממוקמות בד"כ בתחנות דלק על אם הדרך, בתחנות דלק בכניסה לעיר וגם בתחנות דלק במרכז העיר. הרעיון הוא שבמקום לסטות מדרכך, את עורכת קניות של מצרכים חיוניים בנקודה המצויה במסלול הנסיעה שלך. השילוב של מכולת ומיקום הוא שמבדל את חנות הנוחות ממכולת רגילה.

Fanja

New member
well...

בשכונה שבה גרתי היו שתי convenient stores . הן לא היו על אם שום דרך, ולא קרובות אפילו לתחנת דלק. סתם מכולות שהיו פתוחות גם בשעות פחות שגרתיות, כאלה שאת יכולה להשיג בהן חלב או סיגריות שנגמרו, שוקולד שפתאום בא לך, מדחום לעת מצוא, או band-aids ולהבדיל, קונדומים....
אני מניחה שהשרשור מספיק ארוך , אז בקרוב נלמד מה הפתרון שמצאה פרציפלוכא.

Fanja

New member
ST! שכה אחיה!

ממש עכשיו עמדתי לשלוח לך מסר. שייהה לך חג כשר ושליו!

למעלה