חנון

giulietta

New member
אנטי גבריות

היא לא הדבר הראשון שעולה לי בראש בהקשר של ח'נונים, אלא יותר היצמדות לחוקים וכללים, הימנעות מנטילת סיכונים, ממעשי קונדס, הליכה בתלם (בעיקר במה שקשור ללימודים ןלביצפר). אצל הח'נון הזכר היכולת הגופנית לא תהיה התחום החזק שלו, אבל לאו דוקא בהקשר של אלימות אלא יותר בהקשר של פעילות ספורטיבית.

אטיוד5

Active member
ומה בהקשר של פעילות מינית?

חנון יכול להיות מאהב טוב? ומה עם היפוכו של החנון - הערס - הוא יכול להיות מאהב טוב?

Gizmo15

New member
חנון יכול להיות חבר טוב,../images/Emo28.gif

ערס יכול להיות מאהב טוב. מבחינת סטיגמות. האמת היא שעם חנון אפשר לנהל מערכת יחסים טובה ויציבה, אבל בנות תמיד הולכות על ערסים... (בנות שאני מכירה, לפחות.) לפני כמה זמן ידיד שלי אמר לי: "אוף, אתן הבנות, כל הזמן אומרות שכל הגברים הם זבלים. זה לא שהם זבלים- אתן פשוט נדלקות רק על אלה שהם זבלים..."

Gizmo15

New member
מסתבר שההודעה לא הובנה../images/Emo28.gif

כראוי. הודעתי מלאת סטיגמות, במכוון, כי בכך אנו עוסקים בשרשור הזה. אולי טעיתי, אבל זה היה הרושם שלי.

עִידן

New member
אבל זבלים לא חייבים בהכרח

להיות ערסים. יש גם זבלים מסוג אחר, לא חנונים ולא ערסים.

Gizmo15

New member
אני יודעת, ../images/Emo28.gif

הציטוט של הידיד הובא מפני שהוא היה מלא סטריאוטיפים, כמו כל השרשור הזה, ולכן הזכיר לי אותו. ודווקא הוא ואני דיברנו על זבל שהוא הדבר הכי רחוק מלהיות ערס.

giulietta

New member
אנחנו מדברים על תדמיות, נכון?../images/Emo8.gif

ערס בשום מקרה לא נראה לי מישהו שיכול לגרום הנאה עילאית לאחר, הוא פשוט מרוכז מדי בעצמו... והח'נון? בשביל להיות מאהב טוב (איך הגענו לדיון הזה? חחח) צריך מידה רבה של יצירתיות ונועזות שקצת חסרים לו, מאידך, נחוצה מידה רבה של רגישות לזולת שסביר שיש לו, יותר מלערס בכולופן.

מילי33

New member
חנון ופעילות מינית

למיטב ידיעתי לא נערכו על כך מחקרים אבל הג'ובניק כן נחקר ומה שמעניין זה שלמרות תפקידו הצבאי הלא נחשב והחנוני לא פעם (אם כי תלוי) יש לו דימוי של אחד שפעיל מאוד מינית וזה הפוך מחיילים קרביים "גבריים" אך חסרני נגישות לנשים.

על פי מדגם מייצג של האוכלוסייה

אותו היכרתי, חנונים יכולים להיות מאהבים מעולים ולו בגלל העובדה שהם דבקים לכללים הנלמדים במהירות והיישום הנאמן שלהם אההההההההה..... :)

ג שם

New member
וואלה? מדגם מייצג?

דווקא אהבתי. אבל הייתי שמחה אם היית יכולה לפרט קצת יותר בעניין המדגם- איך הגעת למדגם מייצג- כמה נדגמים הוא כלל, מה היתה שיטת הדגימה, האם היתה קבוצת ביקורת, מה היתה סטיית התקן ומהי הסטייה האהובה על החנונים. והעיקר- יש כבר מסד נתונים?

למעלה