חנויות באיטליה

• פותח הנושא RoieL
  • פורסם בתאריך

Octavarium

New member
אז אני ממליץ לך

להפסיק להכנס לחיים של אנשים פה זה שכתבת "בגדר המלצה" לא עושה את מה שאמרת ל-לא תוקפני

JPOM

New member
ואיך זה קשור?!

ההתעסקות בציוד לא קשורה לנגינה. זה כיף להתנסות בציוד חדש, ולהחליף, ולקרוא ולהתעניין. אני נהנה מזה. רק מעצם ההתעסקות. הנגינה זה משהו אחר, כמובן שהוא גם חשוב אבל לא כל כך קשור לכיף שבלהתעסק בציוד. יש נגנים מעולים עם ידע אפסי בציוד כי זה לא מעניין אותם ויש נגנים ממוצעים ומטה עם ציוד בומבה (ואפילו יש כמה 'פריקים' בארה"ב שאוספים מגברים/גיטרות/אפקטים ולא טורחים בכלל לנגן). זה משהו אחד וזה משהו אחר. אם התעסקות בציוד עושה לבנאדם טוב על הלב כי זה מעניין אותו אז סבבה. אם נגינה בלי התעסקות בציוד עושה לבנאדם טוב על הלב אז גם סבבה.

RoieL

New member
אפילו לא בעניין של קניה או רקע

פשוט מעניין אותי להתנסות בציוד שאני לא יכול למצוא בארץ

wish i was here

New member
קשה לקרוא שכתבתי "בגדר המלצה" בסוף?

כל ההרצאה הקטנה שלך מאד מרשימה,אבל שים לב שאני המלצץילו משהו בתור בן-אדם,או שזה גם אסור?

The Walrus

New member
מצטרף לשאלה רק לגבי גרמניה

לא שיהיה לנו זמן ל"שטויות כאלה" כנראה (דברי ההורים שלי), אבל עדיין שווה לדעת... just in case.

shakedsham

New member
כל מוצר אמריקאי

יעלה יותר זול בארה"ב ואולי אף ישראל מאשר באירופה. מוצרים אירופאיים (כלים קלאסיים למשל שעדיין רובם מיוצרים באירופה) יש מה לבדוק באירופה. זה בכללי.

The Walrus

New member
מה לגבי מוצרים אירופאים?

שמיוצרים בדנמרק למשל? האם בגרמניה הם יהיו יותר זולים מבארץ?

wish i was here

New member
לא

אירופה כככל היא מאד יקרה וזה נובע גם מהדינמיות של שתי המטבעות(יורי ושקל) שמתרחקים זה מזה,לאירופאים זה לא מפריע(וזה הגאונות שבהמצאת היורו),לנו זה כן. וזה סתם לעניין-איזה מוצר אירופאי הוא כל כך טוב וייחודי עד כדי כך שהוא שווה הרוצצות בגמרניה בשבילו?

The Walrus

New member
T-Rex Replica

קיוויתי שבגלל שזה קרוב אולי יש סיכוי לאיזה מחיר טוב...

The Walrus

New member
אפשר לקנות גם בארץ

אבל המחיר גבוה... קיוויתי שאם אני יקנה קרוב יחסית ליצרן המחיר יהיה יותר נמוך.

ringo rulz

New member
יורי? ../images/Emo6.gif

זה רוווועי. המשפט השנוא עליי

yotamn9

New member
נראה לי שכן

כי אלה שתי מדינות בתוך האיחוד האירופי, אז איזשהו הסכם סחר. לא זוכר בדיוק.

RoieL

New member
בדקתי ביבואן הרשמי שלהם בסלובניה

יותר זול בארץ...

Kfitzi

New member
העומס עליי היה קריטי עד בלתי סביר -

לא הייתי בכלל בבית וכשהייתי זה היה בשביל לישון. כמו שראיתם גם לא ממש כתבתי כאן... חלק מהעומס ירד באופן זמני. בקרוב אני אוכל להעלות מחדש את הפינה כמו כן להמשיך לעדכן את הסקרים ושאר הדברים שעמדו על הפרק... פשוט נמצא בתקופה לחוצה קצת.

למעלה