חנויות באיטליה

• פותח הנושא RoieL
  • פורסם בתאריך

RoieL

New member
חנויות באיטליה

אני יודע שברוב המקרים המחירים באיטליה הרבה יותר גבוהים מבארה"ב, לפעמים אפילו מהמחירים בארץ (?) בכל זאת, יש חנויות מעניינות להציץ בהן? בעיקר באיזור מילאן וונציה, וגם בסלובניה המערבית. אולי פדאלי בוטיק איטלקיים? תודה.

jazzisco

New member
אתה עושה צחוק?

מילאן זאת הקבוצה מס 1 באירופה אי פעם. קאקא תעשה לי ילללדד

yotamn9

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

Come On You Reds!

RoieL

New member
זה מה ששרנו נגד מילאן ב- 2002../images/Emo13.gif

אני אוהד מילאן אבל אני תמיד אזמזם את השיר הזה כשידברו איתי עליהם

RoieL

New member
מה אתה רוצה?

אני במקום שיש בו דברים שאני לא יכול לנסות בארץ אז למה לא?

wish i was here

New member
מה שאני אומר

זה שכמות ההודעות שלך שעוסקות בציוד מציפה את הפורום לעומת כמות ההודעות שלך שעוסקות בנגינה תכל'ס,ואת הנגינה שלך שמענו וגם הגבנו. לא עדיף שאת כל הקישוטים שמסביב תניח בצד ותתרכז בלשפר את הנגינה שלך?(חוץ מזה שבאיטליה הרבה יותר יקר מבישראל)

TheMo

New member
מה יש לך נגדו?

בהנאדם שאל שאלה על חנויות באיטליה. הסטטיסטיקה של נושאי ההודאות שלו לא קשורה, תן לו לשאול מה שהוא רוצה, ואם הוא רוצה להתעסק עם ציוד - תן לו להתעסק עם ציוד.

wish i was here

New member
מה זה משנה?

שישאל,ושיקבל תשובות מצדי,אני אמרתי רק את דעתי לגבי ההתעסקות הכפייתית שלו בציוד וההזנחה של הנגינה כתוצאה מכך.זה הכל בגדר המלצה

Master Jewish

New member
../images/Emo45.gif

מצטער לאכזב רועי אבל ממש לא יעזור לך לבדוק את כל הציוד שיש בעולם ברמת הנגינה שלך היום (לפי מה ששמעתי כמובן). לא מבחינת סאונד ולא מבחינת יכולת.

RoieL

New member
מבחינת יכולת

מן הסתם כל החבר'ה פה שמנגנים 6-7 שנים אוכלים אותי בלי מלח. מבחינת סאונד, טאץ' ופיל מה ששמעתם לא משקף בגרוש את מה שיש לי לתת, ואני כרגע מארגן דרך להקליט עם פרה אמפ. אין לי בעיה לקבל כאלה ביקורות, להיפך. בכל מקרה, אני לא מחפש חנויות שבהן אני אקנה ציוד ב- 30,000 [אני לא כפיר
], אני בסה"כ רוצה להתנסות בעוד סוגי מגברים, גיטרות ואפקטים כדי לפתח את האוזן. למשל, מאוד מעניין אותי לנסות את הסיגניצ'ר החדשות של בריאן מיי, שמופצות גם באיטליה וזאת הזדמנות מצויינת לנסות אותן כי אין כאלה בארץ. בכל מקרה, אני מבקש מכם להפסיק את הוויכוחים האלה, לא נוח לי שבגללי יש כ"כ הרבה חרא על גבי הפורום. תודה אבל לכל המגיבים

RoieL

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo160.gif../images/Emo111.gif../images/Emo104.gif../images/Emo80.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

[רק כדי שכולם ישימו לב לשורות האחרונות]

khammel

New member
תקפיד לבדוק את הגרסא החדשה ולא הישנה

שלא יתנו לך איזו Burns או BMG מודל ישן. החדשה נחשבת מוצלחת הרבה יותר מבחינת משקל, איזון, איכות יצור והרכבה, מראה חיצוני ופיקאפים.

RoieL

New member
באמת?

חשבתי שדווקא הישנות איכותיות יותר. בריאן הזמין כמה גיטרות מ- Burns, לא? (ויכול להיות שאת שלו הוא ביסס על גיטרה של ברנס?)

khammel

New member
קצת סדר

אם ב"ישנות איכותיות" אתה מתכוון לגילד -- אז כן, הן נחשבות הרפליקות הרשמיות הכי טובות שיש היום בשוק במחיר שפוי. מניסיון שלי, הגיטרות שבאו אחרי כן (תוצרת ברנס וBMG) הן לא פאר היצירה. זה לא אומר שהן גרועות. הן נותנות בדיוק מה שאתה משלם -- גיטרה זולה יחסית שנשמעת ונראית דומה למדי ל-RS ומתפקדת בצורה סבירה+. לא ניגנתי עדיין על החדשות של BMG, אז אני לא יודעת איך הן בהשוואה למהדורה הקודמת. ידידים מהתחום מספרים על שיפור מורגש. לא מהותי, אבל משמעותי מספיק כדי להמליץ לאנשים לא לגעת בישנים יותר אלא אם המחיר מצדיק את זה.

RoieL

New member
תודה רבה! מישהו פה יודע איטלקית?

אני לא מוצא איפה יש סניפים של esound והאתר שלהם באיטלקית.

למעלה