חנויות באיטליה

• פותח הנושא RoieL
  • פורסם בתאריך

RoieL

New member
תודה רבה רבה!

אני נמצא כמה ק"מים מהם, על שפת האגם הזה אם אני לא טועה, אני אוודא הערב ואם אני צודק אני אתן קפיצה לחנות הזאת. תודה רבה!

RoieL

New member
באמת שאלה טובה

למה אני כותב את כל זה פה

Octavarium

New member
תפסיק באמת להתעמת איתם כבר

אף אחד פה לא יחליט אם אתה אמור ללכת לבדוק אפקטים בחו"ל או לא

Katarzis

New member
אתה באמת לא אני ../images/Emo13.gif

בגילך כל הציוד שלי הסתכם ב900 שקל.

RoieL

New member
הגיטרה בסטאפ ואני לא יכול לנגן

חוץ מזה שארגנתי דרך להקליט את עצמי עם פרה אמפ כך שבחופש אני אקליט הקלטה נורמלית סוף סוף.

wish i was here

New member
מה קרה?מישהו דיבר אליך?

ייעצתי לרועי כאן ברוח טובה,ואין שום סיבה שעברייני מקלדת למיניהם יראו שוב איזה גברים הם.

grassus

New member
זה ממש לא קטע של גבריות או אגו

פשוט כתבת משהו מטומטם

wish i was here

New member
והוא?

שהוא מתעסק יותר מדי בציוד?שהוא לא מנגן מספיק?ששמענו והגבנו על הנגינה שלו ויהיה עדיף שהוא יתרכז יותר בנגניה מאשר בציוד?תגיד לי איזה אחד הוא לא נכון ואני אגיד לך שאתה מפתה.

yotamn9

New member
בכלליות אתה צודק

אבל אין לזה קשר לשרשור הזה. הבן אדם רוצה ללכת לחנויות באיליה, וזה לגיטימי לגמרי. בדיוק כמו שאני חיפשתי חנויות באוסטריה.

Octavarium

New member
תגיד לי

אתה במקרה זה שמחליט למי מגיע ללכת לבדוק ציוד? חפש כמה שרשורים אחורה ותראה מה שמוטי כתב לגבי איכות ציוד למתחילים... זה שהוא לא הנגן הטוב בעולם לא אומר שאסור לו לבדוק כמה אפקטים בחו"ל אם הוא כבר שם... זה לא שכל יומיים הוא באיטליה בכל מקרה... אני לא מבין מה אתה נטפל אליו, בחיים שלי לא ראיתי פה בפורום מישהו שביקש חוות דעת על ציוד ואמרו לו "עזוב אפקטים, לך תנגן"

wish i was here

New member
תגיד לי

קשה לקרא שכתבתי "בגדר המלצה"? המלצתי לו משהו...אתה במקרה זה שמחליט למי מגיע להמליץ לאחרים?

NYMets Man

New member
אם אתה ממליץ אז תפסיק לדבר

רשמת המלצה? סבבה, קיבלנו, עכשיו תן לנו להחליט מה טוב בשבילנו (במקרה הזה רועי) אתה חופר פה ברמות מטורפות על כמה הוא צריך לנגן ולא למצוא אפקטים... סבבה, זו דעתך, הבנו, ונתייחס אליה בהתאם. יש לך פה 40 הודעות עם אותה פואנטה... כל הכבוד

NYMets Man

New member
אתה יודע...

כשאתה זורק הצעה באמצע פורום אתה לא יכול להבטיח לעצמך שכולם יקבלו אותה. אנשים התעלמו מההצעה הזאת כי פשוט, בא להם להתעלם ממנה. רועי ושאר האנשים לא ראו צורך לתת לך דין וחשבון על היחס בין רמת הנגינה לבין הרמת הציוד שלהם ואין בזה שום דבר לא חוקי. כשתהיה משטרת הנגינה נדבר

RoieL

New member
../images/Emo6.gifעזבו את זה, חבל שיש כאלה ריבים בפורום

למעלה