חמישי

giraffeeeee

New member
חמישי../images/Emo65.gif

וואי איזה לילה מטורף. הרגע חזרתי מהביצפר. שעתים התחפשתי לארנבת כזו גדולה לבדר את הילדים הקטנים, חברה שלי התחפשה לכלב דלמטי. וואי כמה מכות חטפתי בתחת. ואז במתנפחים ובחצים וזהו. היו פול אנשים,וממש מצחיק. ואחד החובשים חתיך, וואי איזה עיניים מדהימות יש לו, אה ויש לו פטיש לעיניים ויש לו שני קעקועים, אחד ביד ימין והשני בשמאל, שמאל זו העין של אבא שלו וימין העין שלו. וזיוון הייתה כפרעלייה
והנהג אמבולנס שפינה אותי לפני שבוע. וקוש הייתה גם
פשוט מצחיק ומטורף.:) מחר אני אעלה תמונות שלי בתור ארנבת

NoFaRi1

New member
אני מאוהבת בדג נחש עכשיו

הייתה פשוט הופעה אדירה והיינו הכי מקדימה והעלו את אח שלי לבמה חח וסתם כולי הייתי אנרגיות והיה פשוט מעולה... וישר אחרי ההופעה לקחו אותי ואת חברה למאחורי הקלעים והם בדיוק התלבשו והיא התחילה לשיר להם "איימ סקסי משהו משהו לא זוכרת P: קיצר אחר כך יצאנו והם יצאו גם ודיברנו איתם והם פשוט חמודים וחברמנים כאלה והצטלמנו עם כולם ואז הם שאלו אם אנחנו רוצות לצאת איתם היום ואמרנו שאנחנו בבצפר... אע לא נראות בלה בלה... אבל אתן יכולות לקחת אותנו לאנשהו בכל זאת!" חח ואני נשמעת מפגרת אבל רק חזרתי נו והיה כזה פיצוץ! תמונות בהזדמנות P:

P i x i e s

New member
רוק"צ 2008!

האמת שיום לפני זה היה ממש ממש חרא, ציפיתי שאני אבוא וכבר ארצה ללכת... ובאמת בדרך להסעה היו לי דמעות ולא היה לי חשק אבל כשהגענו לשם והתחילו ההופעות היה סבבה בהחלט. באמת נהניתי, לא הייתה דרך יותר טובה להעביר את יום העצמאות, למרות ששנה שעברה היה יותר טוב.

זונע

New member
חלמתי שאני שוכח ללכת לגמר גביע:O:O:O

טוב היינו במנגל אתמול בלילה והיה ממש כיף, בעקרון קבענו איזה 10 אנשים אבל פתאום חצי שכונה באה אז היה ממש נחמד. תיכף אני נוסע עם המשפחה לים(באופניים
) לראות את המפגן צניחה או וואטאבר... יום עצמאות שמח

dcohn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהתקשרתי לרותם באיזה 4,

כי היתי בטוחה שאתם עדיין במנגל
ופשוט הערתי אותה.
רציתי לקפוץ אחרי שאצלנו כמעט כולם התפזרו אבל מסתבר שכבר לא הייתם
לא נורא:]

זונע

New member
אין עליכם דורין ושבי

אתם כאלה מגניבים כי הייתם ערים ב-4...