וואי, אחד הסופ"שים הטובים שהיו לי. (תקראו!)
טוב, סיכום של רביעי וחמישי. נסענו לקיסריה כל החברים, יחד עם דפנה ועומר. ישר כשהגענו, הלכנו לים, ונכנסו עם בגדים תחתוניים, והיה אחד המצחיקים. הפילו אותי איזה מאה פעם (שמישהו מתיישב מאחורך ואז מישהו אחר בא ודוחף אותך!
), ואין היה פשוט חזק. חזרנו לווילה המטורפת והתארגנו, ואז בסביבות 10 התחילה המסיבה. אכלנו בשר כמו מטורפים, ואז התחלנו לשתותD::::: בחיים שלי לא שתיתי ככה, ועוד הכל טעים; מוחיטו, קאפריניה, קוקטייל אפרסק, יין אדום(מלבק וקברנה סוביניון), ושתיתי גם שרדונה, וים בירות (קארלסברג), ואין. שתיתי כל כך הרבה. היה אחד המצחיקים, והיה קטע שכל המבוגרים התחילו ללכת. ופתאום הדיג'יי (קיקה סמואל, אם מישהו מכיר) שם את סולג'ה בוי. ישר כולם קמו והתחלנו לרקוד. היה גדול. אחר כך היה שון קינגסטון והיה ענק, ואז פתאום ג'ו מוריד חולצה וצועק יאללה בריכה!@$$! כולם ישר מתפשטים וקופצים חחחח היה ענק. אחר כך נכנסו כולם לאמבטיה העצומה והיה אחד המצחיקים. אלון דפק חליקה של החיים. ואין. אני יכול להמשיך ככה עוד שנה, היו פשוט כל כך הרבה דברים מצחיקים. לא הפסקתי לצחוק. הלכנו לישון באיזה 3, ובבוקר קמתי וראיתי שכל האסלה מלאה בקיא (אף אחד לא יודע\זוכר שהוא הקיא). בעיה! ג'ואל החליט להיות הגבר, וניקה הכל (איכס). אכלנו ארוחת בוקר, והתחלנו לסדר. בצהריים נכנסו לבריכה, שיחקנו כדורעף, ואז התקלחנו ונסענו הביתה. פספסנו את הרכבת הראשונה אז שיחקנו יניב ושש בש בתחנה, והיה צחוקים. חזרנו הביתה, עייפים אך מרוצים! בלילה הלכתי ליפה שלי, הייתי אמור להיות אצלה לשעה, אבל נסחפנו ל3 שעות וחצי. |: לא נורא! לא קמתי לבית ספר, ואמא בכלל לא כעסה. לא רק שהיא לא כעסה, נסענו לקניות. (אם קראת עד פה, אז תמשיך\כי, זה עוד שניה נגמר. ותגיד\י) קניתי נעלי כדורגל, ג'ינס, חולצה מכופתרת, מכנס קצר וסתם תחתונים וגרביים! אחר כך אכלנו סושי וקניתי ספייסי ססמי וזה היה אחד המושלמים!
זהו, עכשיו חזרנו הביתה ואכלתי סטייק אנטריקוט. עוד מעט אני הולך למגרש, לשחק כדורגל. אחר כך ליפה שלי, ומשם כנראה לקאמל קומדי קלאב. ובערב אליה שוב
באמת שאחד הסופי שבוע הכי טובים שהיו לי בחיים. שלא יגמר לעולם. הייתי מעלה וידיאו, אבל אין לי כח!