נורא מעצבן
אתמול בערב הלכנו כמה חברות להסתובב בעיר למרות שלא ממש היו דברים מעניינים. כולן חוץ ממני היו רעבות כי הן לא אכלו בבית XD אז בדיוק שהתחילו הזיקוקים הן- "טוב יאללה בואו נלך לאכול". לא רציתי ללכת כי מה, כאילו שזיקוקים יש כל הזמן
אז נשארתי לראות את הזיקוקים ובסוף גם הן נשארו. אחרי זה הלכתי עם אחת מהן לחפש משהו שהיא רצתה (אוזני ארנב כאלה עם אורות, משהו ממש חמוד) והשאר הלכו לקנות פיצה. התקשרנו אליהן כדי שנדע איפה הן והן לא עונות, אז התחלנו ללכת לאיפה שהן הלכו. מצאנו אותן, ושאנחנו מתחילות ללכת חזרה למקום שאפשר לשבת בו הן פשוט מתקדמות לבד! אז מתי שמצאנו אותן שוב התחלנו לצעוק עליהן כמה שהן מגעילות והן מנסות לצאת בסדר. איך זה עצבן אותי... אח"כ הלכנו לשבת באמצע הפארק כי היה משעמם ולא היה לנו כוח לעמוד יותר, והייתה מישהי שכל הזמן אמרה לנו "נו למה אנחנו יושבות על הדשא משעמם פה בואו לבמות", וכמה שניסינו להסביר לה שאין כלום בבמות לא עזר....בסוף החלטנו שנלך איתה לבמות שהיא תראה שאין שם כלום. התקדמנו לכיוון אחת הבמות, ושהגענו לשם סגרו את הבמה תוך 10 דקות והשעה הייתה סה"כ 11
החלטנו שאנחנו הולכות לבמה של הדתיים שנמצאת בצד השני של הרחוב, כי שנה שעברה שם היה הכי כיף...עד שהגענו לשם כבר סגרו אותה! חזרנו חזרה לדשא, ואיך שהגענו לשם זאת שהיה לה משעמם החליטה שלא כיף לה איתנו ושהיא הולכת, ופעם הבאה היא לא תבוא איתנו (ככה היא אמרה לנו מילה במילה). אני לא אמרתי כלום, לא ניסיתי לשכנע אותה להישאר כי היא עצבנה אותי כל הערב, ושכנעתי גם את חברה שלי שתעזוב אותה כי היא הייתה ככה כל הערב. חברה אחרת שמכירה אותה כבר 10 שנים אמרה שלא נעים לה שהיא הלכה ככה כועסת והיא הולכת אחריה...ואז עוד אחת אמרה "טוב אני לא אתן לה ללכת אחריה ככה לבד", ונשארנו חברה שלי, אחותי ואני. התקשרתי לדוד שלי שיבוא לקחת אותנו כי זה סיוט ללכת ברגל את כל זה, ועוד לבד ב12 בלילה
הגענו הביתה, ראינו "הלהקה" כי היה לנו משעמם ואז הלכנו לישון XD היום קמתי יחסית מוקדם, תשע וחצי. טיפלתי בכביסות, אני צריכה לסדר טיפה אבל ממש אין לי כוח...ועוד להתכונן למחשבים כי יש לי מתכונת מחר
יש מלא אנשים שאני מזה מקווה לא לראות מחר....ונראה לי שעם המזל שלי אני דווקא אראה אותם והרבה פעמים. טיפה חפרתי אבל לונורא.