היה הופעה של מוניקה סקס!DD:
הם היו טובים
רק חבל שמתי שהם התחילו חבורת פרחות שאני לא מבינה מה הקטע שלהם בכלל, התחילו לעצבן אותי. ושמעצבנים אותי, אני ממש מתעצבנת. ואז התחלתי להגיד לחברות שלי [בקול,בכוונה.] כמה שהם מכוערות,סתומות, וטיפשות, ואז אחת מהם אומרת לי "מותק, את לא תדברי אלי ככה!!!!" אז אני אומרת לה "מותק, לא דברתי איתך, דיברתי ע-ל-י-ך!" אין, אני לא יכולה לסבול אנשים כאלה><" עוד שניה הייתי מעיפה להם כאפה. קיצר, מוניקה התחילו את גשם חזק, לא יכולתי להיות ליד הפרחות, הרסו את כל האוירה, אז עברנו לצד השני. והיה חזקקק!!! היה כל כך שווה, התחרפנתי שם בגשם חזק ובמכה אפורה
והיו עוד כמה טובים- איש קש ולא זוכרתXD אחריהם היה איזה 2-3 טראנסים, ואז משה פרץ נראלי, בקטע הזה הלכתי לצד ולא הקשבתיXD וקפאתי מקור, ואז קניתי ברד, ועוד יותר קפאתי. ואז היו להקות של מודיעין, היתה שם להקה אחת ממש טובה=| נראלי ספידפייר. חח מהבצפר שליXD אחר כך מוקי בא, היה חביב, סתם התלהב מעצמו, אבל היה בסדר. פי.. כמה אני חופרת>< חזרתי הביתה באיזה 2, הלכתי לישון באיזה 4, וזה כי לא היה לי כח לקום לישון בכלל חח כל המשפחה הלכו לעל האש, אני->בבית. אני צריכה לעשות משו עם מחשבים, כי אם לא זה לא יגמר בטוב. ב-9 בייביסיטר, אין לי כח לעשות כלום, בא לי פשוט להתבטל=\ נראלי שאני הולכת לחתוך אבטיח עכשיו.
הם היו טובים