חמישי

kelly7i

New member
היה הופעה של מוניקה סקס!DD:

הם היו טובים
רק חבל שמתי שהם התחילו חבורת פרחות שאני לא מבינה מה הקטע שלהם בכלל, התחילו לעצבן אותי. ושמעצבנים אותי, אני ממש מתעצבנת. ואז התחלתי להגיד לחברות שלי [בקול,בכוונה.] כמה שהם מכוערות,סתומות, וטיפשות, ואז אחת מהם אומרת לי "מותק, את לא תדברי אלי ככה!!!!" אז אני אומרת לה "מותק, לא דברתי איתך, דיברתי ע-ל-י-ך!" אין, אני לא יכולה לסבול אנשים כאלה><" עוד שניה הייתי מעיפה להם כאפה. קיצר, מוניקה התחילו את גשם חזק, לא יכולתי להיות ליד הפרחות, הרסו את כל האוירה, אז עברנו לצד השני. והיה חזקקק!!! היה כל כך שווה, התחרפנתי שם בגשם חזק ובמכה אפורה
והיו עוד כמה טובים- איש קש ולא זוכרתXD אחריהם היה איזה 2-3 טראנסים, ואז משה פרץ נראלי, בקטע הזה הלכתי לצד ולא הקשבתיXD וקפאתי מקור, ואז קניתי ברד, ועוד יותר קפאתי. ואז היו להקות של מודיעין, היתה שם להקה אחת ממש טובה=| נראלי ספידפייר. חח מהבצפר שליXD אחר כך מוקי בא, היה חביב, סתם התלהב מעצמו, אבל היה בסדר. פי.. כמה אני חופרת>< חזרתי הביתה באיזה 2, הלכתי לישון באיזה 4, וזה כי לא היה לי כח לקום לישון בכלל חח כל המשפחה הלכו לעל האש, אני->בבית. אני צריכה לעשות משו עם מחשבים, כי אם לא זה לא יגמר בטוב. ב-9 בייביסיטר, אין לי כח לעשות כלום, בא לי פשוט להתבטל=\ נראלי שאני הולכת לחתוך אבטיח עכשיו.

מוניקה סקס../images/Emo99.gif,מוקי../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

טוב אני מסכמת את אתמול והיום כי באלי: אתמול בבוקר נסעתי לבציפר עם האוטו!!
] לקחתי את אחים שלי והחזרתי אותם..חח היה טקס וזה כל הבוגרים באו.. יותר מאוחר בסביבות 5 נסעתי לשירלי לנסות לארגן שניסע לים בלילה.. שעה וחצי היינו בטלפונים לאנשים ואז בסוף החלטנו לא לנסוע
אז שירלי באה אלי והלכנו לישפרו להופעה של מוקי ומוניקה סקס.. הגענו וחברה שלי אמרה שהיא ראתה את פיטר רוט, ואז ידיד שלי אמר לה כזה לאלא הוא מהכפתורים וזה קיצר שעה הוא מתווכח איתה שהיא טועה פתאום אנחנו שומעים שנים חסומותתתתתתתתת טנהנהנהנה חחח רצנו לבמה והיה ממש כיף למרות שהקהל היה יבש טיליםםםם אחכ היה משה פרץ שהיה פשוט תותחחחחח!#@#%^ [חח סתם, הלכנו לשבת בקפה ג'ו:]] בסוף מוקי עלה ואיןןןן היה הכי כיףףף למרות שלא ראיתי כלום כי חבורה של בנים גבוהיםמאוד מרעות הסתירו לי הכלXD אחכ נסענו לנועם והם עשו על האש והיה מצחיק..חח הלכנו לישון ב5 וקמנו ב9 וחצי. נסענו לפיקניק משפחתי ביער עם כלללללל המשפחה והיה נחמד:] עכשיו חזרתי וצריך ללמוד מתמטיקה ותנך:\\ ווהוו חפרתי אש, מי שקרא תותחעל

My Dark Dream

New member
אני זה מהכפתורים.. חחחח

ואני גבוהה מפיטר רוט באיזה ראש וחצי ככה אני יודע.. הוא לחץ לי את היד לפני הכניסה לבמה

My Dark Dream

New member
חחח נו זה אני

אני לא יכול לחשוב איך מישהו אחר מהלהקה יכול להזכיר את פיטר... אני הייתי זה עם ה"זקן" והשיער כמו פיטר.. ראיתם בכלל את ההופעה שלנו?

הממ../images/Emo110.gif

אני לא באמת הצלחתי לזהות מישו.. אבל זה רייזמן [מכיר אותו?] שדיבר עליך, וחברה שלי שדיברה על פיטר רוט ושניהם היו בטוחים שהם דיברו על אותו בנאדם חח וזה היה מצחיק:] נראלי ששמענו מהצד

אחד כזה עם ראסטות..../images/Emo110.gif

מהאלה שמכירים את כל העולם..חח הוא גם במועצת נוער.. אם זה עוזר..חח

באמת שהיה אחד הטובים

התחלנו בתפילה הכי מרגשת של השנה, ואתה פתאום כזה שם לב לכל המילים, וכל הדגלים שמתנופפים והכל מדהים כזה ואז שמנו לב לשעון ואני ושתי חברות רצנו כמו מטורפות לתחנה ופספסנו את האוטבוס אז עד לאוטובוס הבא נשארנו בסניף, והייתה הרקדה והיה חביב ואז! עלינו עם עוד חבורת פרחות לטירההההההההה
היה שוס עולמי ההופעות היו על הפנים כמובן, היה שם משה דץ;[ אבל היה כזה כיף אח"כ לקחנו מונית [עם נהג אחד החמודים] לחיפה חזרה והספקנו בול ליהודים [לא שזיהיתי שירים או משו:p] והתבאסתי רצח שפספסנו את קובי אפללו ואת אייל גולן;[ ואז היו כמה טראנסים והיה מצחיק והיה כזה כיף עם החברות אין היה לילה כ"כ מושלםםםםםםםםםםם והיום קמתי ב12 ונסעתי עם המשפחה למנגל ובדרך ראינו את המטס
ואכלתי כמו פרה פרה שלימה. אין זה מטורף כמות הבשר זהו בערך

Broken sound

New member
וואי בן זונה!!!!!!!!111

"תשאלי את הערק,איך הוא מטגן לבבות?"XDDDDDD היה אחלה יום העצמאות! חשבתי שיהיה גרוע כ"כ. הייתי אמורה להיות במסיבה בירושלים עם היפים שלך.אבל נדפק ברגע האחרון. בסוף הלכנו לדניאל,בירות וזה:] ואז הלכנו לקיפי שהיה לו בית ריק. היה כיף בטירוף.אין לי מושג אפילו למה. אני חושבת שהבירה עשתה את שלה. היום סתם עם המשפחה על האש כמו כל שנה. היה מאגניב לגמריי. בני דודים שלי מושלמים!!!!!

Broken sound

New member
וואי בן זונה!!!!!!!!111ואועועוע

"תשאלי את הערק,איך הוא מטגן לבבות?"XDDDDDD היה אחלה יום העצמאות! חשבתי שיהיה גרוע כ"כ. הייתי אמורה להיות במסיבה בירושלים עם היפים שלך.אבל נדפק ברגע האחרון. בסוף הלכנו לדניאל,בירות וזה:] ואז הלכנו לקיפי שהיה לו בית ריק. היה כיף בטירוף.אין לי מושג אפילו למה. אני חושבת שהבירה עשתה את שלה. היום סתם עם המשפחה על האש כמו כל שנה. היה מאגניב לגמריי. בני דודים שלי מושלמים!!!!!

רוק"עצ!!!!

היה ממש כיףףףףףףףףףףףףףף נהנהתי מכל רגע. חזרתי הביתה ב9 וחצי ככה הלכתי לישון וקמתי ב8 בערב!!! היה אמור להיות משהו בערב אבל התבטל.

../images/Emo6.gif איזה יום עצמאות קורע!

התחלנו עם על האש אצל חברה, ומשם הלכנו ברגל לעיר
הליכה של חצי שעה נמשכה שעה וחצי שעתיים, ולא הפסקתי לצחוק! ההתקפת צחוק התחילה בעל האש (ולא, לא שתיתי) והיא לא נגמרה. היינו בעיר עד 6 בבוקר בערך ואז תפסנו מוניות והלכנו.. היום קמתי ב1 וחצי וזהו אבל היה כל כך מצחיק!XDDDDDDDג

gurke

New member
אכלתי כל כך הרבה בשר ב24 שעות האלו.

אתמול אצל מיכאל בבית והיום אצל דודה שלי בקריית טבעון. שמןןןןןןןןןן היה אדיר אתמול בלילה, ואין לי כוח להרחיב, כואבת לי הבטן

למעלה