חם בווינטר מיטינגס

LADodger

New member
טרייד גרוע, כי הוא לא עונה לצרכים שלנו

קולטי יא מניאק, אל תעשה את זה.

chaiel

New member
WTF!!!!

אתה רציני? ולמה זה שווה? אתה מדבר פה על שני שחקנים שלא רק שיש להם הפוטנציאל להיות הכי טובים בMLB במה שהם, אלא שהם כבר מתחילים להגשים אותו. ולירון תגיד שאני מגזים!!! ברוקסטון כבר עכשיו אחד מ5 הסטאפים הכי טובים שיש!!! וקמפ קצת מאחוריו אבל גם הוא בדרך, וקמפ זה פשוט החבילה המושלמת (חוץ מהשכל, אבל זה לא בעיות השמנה או משמעת, סתם טמטום שלו) ועוד בשביל בדארד? אוף! אני מת! מילא בשביל סנטנה או קבררה, אבל בדארד?! (הוא מצוין אבל...)

LADodger

New member
עזוב זה כבר בוטל

קולטי החליט שברוקסטון הוא "untouchable". ואולי אתה מגזים לגבי קמפ, יש לו עוד הרבה OF לעבור בשביל להיחשב לאחד הטובים בתפקיד, אבל אני עדיין מתנגד להכנסת השם שלו לכל טרייד ולקולטי המטומטם שרוצה להעיף אותו.

chaiel

New member
לא מגזים!

לגבי ברוקסטון בכלל לא! ולגבי קמפ- אמרתי שנכון שכרגע זה הפוטנציאל, א-ב-ל, הו כבר ט-י-פ-ה הוכיח את הפוטנציאל הזה גם בביג-ליגס. ולא מכיר יותר מדי שחקנים שיש להם גם כח גם מהירות כמו קמפ.

אני אמרתי שאתה מגזים כי ביקשת שאגיד...../images/Emo3.gif

וברצינות, אתה צריך לחשוב על הVALUE של 2 - אחד עם פוטנציאל להיות אולי מה5 סט-אפים הכי טובים במשחק ואחד עם פוטנציאל להיות אולי אחד מה5 OFים הכי טובים במשחק - לבין הVALUE של פיצ'ר שהוא כבר אולי אחד מה5 הסטארטרים הכי טובים במשחק. זו הצעה שווה סה"כ.

אתה מגזים...

ההצעה הזו נטו היא הצעה שווה ואפילו עדיפה לדודג'רס...זה נשמע טרייד הגיוני מאוד...אבל תתעדכן שמאז כבר לא נראה שזה קרוב ושהאורילוס לוקחים את הזמן שלהם אלא אם כן מישהו ידהים אותם עם איזו הצעה. בנוסף, נראה שהדודג'רס הוציאו את ברוקסטון מהדיל.

LADodger

New member
כמו שאמרתי, זה טרייד לא טוב בגלל העמדות

אנחנו חזקים בפיצ'רים פותחים, וחלשים בהתקפה וברליברים. בכל מקרה אחר הטרייד היה טוב, אבל במצב הזה לא.

אין בעיה...

אני מדבר נטו על ההצעה, מבחינת TRADE VALUE והכל בלי להיכנס למה שהקבוצה באמת צריכה...

גאמונס הזה../images/Emo6.gif

(למקרה שמישהו פספס כל שמועות סנטנה בראש השרשור...אבל נמאס לי לכתוב שם...) הבן אדם קצת סנילי...הוא היה בטלוויזיה ודיווח שזה עדיין 4 שחקנים (או 3, תלוי בהצעה) בטרייד. הוא היה זה שדיווח שזה 5!
הטווינס רוצים שהעניין הזה ייפתר עד סוף היום.

עדכון סביב המייג'ורס

-אין איזשהו התקדמות בעניין בדארד, אז יכול להיות שהכל היה מוקדם מדי...האורילוס צפויים לקחת את הזמן שלהם. -הרד סוקס ייפגשו שוב עם הטווינס בקרוב בניסיון לסיים את הדיל, אבל הטווינס יפגשו גם עם האיינג'לס שלא משחקים - הם עלולים להציע הצעה חזקה. -עוד ועוד דיווחים שהמרינרס הציעו משהו כמו 4/40-4...אני בוחר להאמין לדיווחים במקום לכתבה אחת מMLB.COM. לדודג'רס בטוח יש הצעה באזור ה3/30. ג'ו היימן שיער שזה יכול להגיע ל3/45 עבור קורודה! וג'ף פסאן מיאהו כותב על 5/50 אפשרי! והוא זורק את הג'ייאנטס לתמונה. -לואיס ויזקאינו מחפש חוזה כמו של לינבריק, והיאנקיז לא מוכנים לתת לו. הוא מדבר עם המטס, רויאלס, וויט סוקס ודודג'רס. -הסוכן של וונג פנה ליאנקיז בנוגע לחוזה לטווח הארוך...השיחה הסתיימה כשהיאנקיז ביקשו שהוא יהיה הראשון שיציע(?!) -האופציות שהברורס שוקלים עכשיו שרולן לא ממש בתמונה: ג'ו קרידי (נשמע הכי הגיוני), בליילוק, פיליז, אנדי לארוץ' ומיגל טהדה. -מ"אולי אני אפרוש" ל"אני מעוניין לשחק באצטדיון החדש של היאנקיז ב2009" ו"אני יכול להמשיך לזרוק עד גיל 45" = אנדי פטיט. -לא סביר - אבל הברורס יכולים לדבר קצת עם אנדרו ג'ונס...גם המטס הם אופציה לא סבירה. -האינדיאנס דיברו עם הקארדס על טרייד אפשרי: קליף לי בשביל בריאן אנדרסון הקאצ'ר-פרוספקט ואנתוני רייז. נשמע טוב מאוד לאינדיאנס, למרות שאין להם צורך באנדרסון. נראה גם ששמועת ביי לקליבלנד מתה רשמית. -קיפ וולס מוכר את עצמו כסט אפ מן, לא סטארטר. אופציה מעניינת. -הרויאלס מעוניינים בסמי סוסה...לא נשמע הכי הגיוני עכשיו עם גיאן. -האסטרוס לא אוהבים כל כך את ג'ון ליבר...מעדיפים את קלמנט עליו. -הGMים של הקאבס והאורילוס אכלו היום ארוחת צהריים ביחד...הם חברים טובים אז לא בהכרח קשור למשהו אבל מי יודע...אולי הם דיברו על בדארד או טהדה... -חוזה לופז על הבלוק...המרינרס בודקים מה הם יכולים לקבל עבורו...אולי הם אפילו ישחררו אותו. -הרייז אולי יילכו על שון גרין בתור הRF שלהם...עדיף על ג'נקינס וווילקרסון שרוצים מס' שנים. -הGM של הג'ייאנטס נוטה לשמור על קיין ולינסקום...

העדכון האחרון בנושא פוקודום-קאבס

* ג'יאוף בייקר מ"סיאטל טיימס" פירסם שפוקודום "כמעט בודאות" יחתום בקאבס. וגם ... * ג'ואל שרמן מאשר שהקאבס הביעו התעניינות בבדארד. עכשיו זה 11 קבוצות בסה"כ.

למעלה