עדכון סביב המייג'ורס
-אין איזשהו התקדמות בעניין בדארד, אז יכול להיות שהכל היה מוקדם מדי...האורילוס צפויים לקחת את הזמן שלהם. -הרד סוקס ייפגשו שוב עם הטווינס בקרוב בניסיון לסיים את הדיל, אבל הטווינס יפגשו גם עם האיינג'לס שלא משחקים - הם עלולים להציע הצעה חזקה. -עוד ועוד דיווחים שהמרינרס הציעו משהו כמו 4/40-4...אני בוחר להאמין לדיווחים במקום לכתבה אחת מMLB.COM. לדודג'רס בטוח יש הצעה באזור ה3/30. ג'ו היימן שיער שזה יכול להגיע ל3/45 עבור קורודה! וג'ף פסאן מיאהו כותב על 5/50 אפשרי! והוא זורק את הג'ייאנטס לתמונה. -לואיס ויזקאינו מחפש חוזה כמו של לינבריק, והיאנקיז לא מוכנים לתת לו. הוא מדבר עם המטס, רויאלס, וויט סוקס ודודג'רס. -הסוכן של וונג פנה ליאנקיז בנוגע לחוזה לטווח הארוך...השיחה הסתיימה כשהיאנקיז ביקשו שהוא יהיה הראשון שיציע(?!) -האופציות שהברורס שוקלים עכשיו שרולן לא ממש בתמונה: ג'ו קרידי (נשמע הכי הגיוני), בליילוק, פיליז, אנדי לארוץ' ומיגל טהדה. -מ"אולי אני אפרוש" ל"אני מעוניין לשחק באצטדיון החדש של היאנקיז ב2009" ו"אני יכול להמשיך לזרוק עד גיל 45" = אנדי פטיט. -לא סביר - אבל הברורס יכולים לדבר קצת עם אנדרו ג'ונס...גם המטס הם אופציה לא סבירה. -האינדיאנס דיברו עם הקארדס על טרייד אפשרי: קליף לי בשביל בריאן אנדרסון הקאצ'ר-פרוספקט ואנתוני רייז. נשמע טוב מאוד לאינדיאנס, למרות שאין להם צורך באנדרסון. נראה גם ששמועת ביי לקליבלנד מתה רשמית. -קיפ וולס מוכר את עצמו כסט אפ מן, לא סטארטר. אופציה מעניינת. -הרויאלס מעוניינים בסמי סוסה...לא נשמע הכי הגיוני עכשיו עם גיאן. -האסטרוס לא אוהבים כל כך את ג'ון ליבר...מעדיפים את קלמנט עליו. -הGMים של הקאבס והאורילוס אכלו היום ארוחת צהריים ביחד...הם חברים טובים אז לא בהכרח קשור למשהו אבל מי יודע...אולי הם דיברו על בדארד או טהדה... -חוזה לופז על הבלוק...המרינרס בודקים מה הם יכולים לקבל עבורו...אולי הם אפילו ישחררו אותו. -הרייז אולי יילכו על שון גרין בתור הRF שלהם...עדיף על ג'נקינס וווילקרסון שרוצים מס' שנים. -הGM של הג'ייאנטס נוטה לשמור על קיין ולינסקום...