חם בווינטר מיטינגס

מה סקוט אייר?../images/Emo3.gif

אתה מתכוון לאומן? אומן מרוויח 1.6 מיליון...אינפנטיי לא ברור כמה הוא מרוויח כי הוא בשנה הראשונה של ARBITRATION ומגיעה לו העלאה...אז עדיין לא הוחלט על סכום...הוא צפוי להרוויח קצת מתחת ל2 מיליון...אולי 1.5 ככה. זה לא משנה בכל מקרה כי סה"כ הם יפטרו מה1.6 מיליון של אומן וה3 מיליון של ג'ונס...אינפנטיי כלול בג'ונס. ואיזה הודעה ללא תוכן, 2 ההודעות שלי עם תוכן
(קטנוני...)

ואתה עוד קורא לי קטנוני? ../images/Emo3.gif

למרות שלא היתה לי כוונה להיות קטנוני. התכוונתי להודעה ללא תוכן בתגובה לטרייד. קשה לי לכתוב את השם של "הקברן" הזה שגרם לי לכל כך הרבה התקפי לב במהלך שתי העונות האחרונות. תמיד טוב שאפשר להשתמש בשם של סקוט איר (או כמו שלו פינאלה קורא לו : "סטיבי איר" - מצחיק שהמאמן לא יודע את השם של השחקן אחרי שנה שלמה ביחד ) .

ניי (בשפתו של אומן) .

הוא יליד פרנקפורט, גרמניה
מי יכל לתאר לעצמו ... דוקא הוא נשמע לי מאוד אמריקני. בטח במקור המשפחה שלו מהצד האמריקני של ברלין לאחר מלחמת העולם השניה. הדבר האחרון שאני יזכור מהקריירה של אומן בקאבס , למעט הסתרת הפציעה , זה יהיה ללא ספק ההומראן שחבט עליו בארי בונדס במשחק בריגלי. התוצאה היתה גבוהה לזכותנו, אבל אומן ידע להיכנס ולתת את ההומראן לבונדס , הומראן שהחזיר את סן פרנסיסקו למשחק. אל דאגה, בסוף ניצחנו כמו גדולים. אייי...וויל אומן, כי לגוף אין חלקי חילוף.

זכור מה אני אומר לך../images/Emo3.gif

הוא יפתיע אותך ב2008...זה טרייד יפה לברייבס...אומן סה"כ עדיין מגביל שמאליים לאוורג' מתחת ל200. בקריירה ועושה יותר מK באינינג. נשמע כמו הרילבר השמאלי שהם היו צריכים... ואם כבר ניתחת את נתוני הבית/חוץ של הרילבר שקיבלתם...אומן זרק מעולה 1.45 ERA בבית אבל חטף בראש חזק בחוץ (8.66 ERA)...זה לא משהו חדש האמת, בקריירה זה אותו דבר (2.32/6.63 בית/חוץ). אולי יש לו בעיה ספיציפית עם ריגלי פילד (הוא היה איתכם כל הקריירה, לא?)

אומן מסמל את הקאבי החלש

הקאבי הלוזר, הקאבי המנודה, הקאבי המיליונר שמקבל כסף על כלום ושום דבר.... אבל כן, הוא לא הצליח בריגלי. למה ?
..... זה קשה להצליח כשכולם אומרים "Oh-man! this is ,,,,,,f*u ohman ! ! ! you gave a walk off base on balls ? .... Oh-man ! " קשה להצליח בריגלי כשבובי הוורי מקבל הומראן שמאבד לנו את היתרון ואז אוהד נכנס למגרש ומנסה לתקוף אותו. האוהד מגיע 5 מטר מהמאונד... רק בריגלי, רק בריגלי, שעונים, תכשיטים לאישה , סיגרים ונצואלנים , בנדנות , כובעים , רק היום רק היום , 5 שקל על שעון גוצ'י מתוצרת סו-טאגוצ'י ... אולי השעון לא עובד עכשיו אבל הוא יעבוד כשתגיעו הביתה. כשמארק קיובן יקנה את הקבוצה אתה כולם יראו איזה צחוקים נעשה איתו בבליצ'רס. קיובן יהיה מהאנשים שצועקים : "Andruw A-Hole ! Andruw A-Hole ! Andruw A-Hole ! Andruw A-Hole ! " ואז כאנדרו ג'ונס יסתכל עליו הוא יגיד לו "250. AVG ! ! ! ! .... even my grandma hit better than you you a-hole" ואז אנדרו יקפוץ לבליצ'רס וכולם יצחקו, ואז אנדרו יעלב ויעזוב את המגרש. למחרת הוא יקבל DFA ויצא עם השנתיים/36 שלו .

עדכון

אחד חדש מהתנור: האינדיאנס והבלו ג'ייז מדברים על החלפה אפשרית של אלכס ריוס בשביל קליף לי ופרנקלין גוטיירז. מה? נשמע טוב מדי לאינדיאנס, אז זה בטח לא נכון... גם אדם דאן היה על הראדר של הקאבס (OF שמאלי + OBP) אבל הדיבורים הופסקו...דאן לא יכול לשחק RF בכל מקרה. יש ספקולציה שאם לא יביאו את פוקודום הם עלולים להפנות את תשומת ליבם לג'וני דיימון...אבל גם זה לא הגיוני כי גם דיימון לא יכול לשחק RF. מילווקי תסתכל על מצבו הבריאותי של סקוט רולן, זה יכול להיות אינדקציה שהם רציניים לגביו. סה"כ 10 קבוצות מתעניינות בבדארד - המטס, יאנקיז, דודג'רס, מרינרס, רדס, פיליז, טייגרס, דיאמונדבאקס, קארדינלס והאיינג'לס. הדודג'רס מובילים והמרינרס גם בטופ...הרדס נכנסו למירוץ אבל לא יציעו את ג'יי ברוס. הפיליז והטייגרס חושבים על רעיונות יצירתיים כדי להביא את בדארד. המטס הנואשים גם מנסים חזק אבל לא ברור אם יש להם את מה שצריך. הGM של הפאדרס שוקל את איגוצ'י או לוארטה ל2B. לוארטה גם מאוד רוצה לשחק בקולורדו. ג'ייק פיבי יקבל נו טרייד מלא ל3 השנים הבאות, ומצומצם לשנתיים אחרי. הפאדרס מצפים שמייקל בארט יקבל ARBITRATION ויישאר לחלוק את הזמן בקאצ'ר עם בארד. הפיליז: ישלמו אקסטרה בשביל שרואנד ייקח חוזה של 3 שנים...רואנד עם 10 קבוצות אחריו וזה לא סביר...בתור פרוייקטים REHAB הצטרפו קולוון וג'נינגס לרשימה של הפיליז שכוללת כבר את קריס בנסון (וכללה את רנדי וולף). הפיליז נשארים במירוץ לקורודה ולמרות דיווחים הם לא ממש במירוץ אחרי ליבאן הרננדז. אוהדי מרינרס כועסים על המרינרס שלא הציעו לחוזה גיאן ARBITRATION, ועכשיו יתקעו בלי בחירת דראפט. אנדרו ג'ונס כנראה לא מקבל מספיק תשומת לב ובוראס הוא זה שפנה לרויאלס אתמול. בולטימור דיברה אתמול במפתיע עם סוכנו של דיוויד ריסקי...עדיין נראה שהעניין עם מילווקי סגור. הקאבס באמת בדקו מה עם בריאן רוברטס אבל לא נראה משהו באופק. הריינג'רס לא רוצים לתת לטוני קלארק יותר משנה+אופציה והוא רוצה שנתיים. דיוויד אקסטיין פתוח לשחק 2B או SS...ויש שמועה שהוא סירב להצעה של 4 שנים מהמטס לא מזמן (לפני שהחתימו את קסטילו בטח)...וואו, איזה אידיוט. טרייד קרוב? הוויט סוקס קרובים לטרייד שיביא אליהם את קריס בורק מהאסטרוס עבור רילבר (כמוב, אד וויד) לא ידוע...דיוויד ארדסמה וניק מסט הם אופציות. המטס התקדמו לסיבוב השני במירוץ אחרי קורודה...מה שזה לא אומר...העניין שלהם בליבאן הרננדז קטן, רק בתור עדיפות שנייה...הם ביררו אם שיטס, וויליס או אוסוולט על הבלוק אבל סירבו להם. ולמרות שהם לא רצו אותו בטרייד של מילדג', הנאשינלס מתעניינים בארסטדה בתור סטארטר.

המארלינס והטייגרס מדברים על טרייד ענק (ועוד)

החדש של קן רוזנטל: הם מדברים על טרייד ענק שיישלח גם את אנדרו מילר וגם את קמרון מייבין ועוד חלקים למארלינס בשביל מיגל קבררה ודונטרל וויליס. קבררה ייקח בטח את מילר ומייבין לבד, אז הם יצטרכו להוסיף עוד...הGM של הטייגרס מסתדר טוב עם הקבוצה שלו לשעבר. ההחתמה של חוזה גיאן לא תעצור את הרויאלס בהכרח מלהביא את אנדרו ג'ונס. האורילוס מנסים להעביר את רמון הרננדז בטרייד. הם אולי יחתימו את מייקל בארט אם יצליחו (אליקו!
ואז בארט הצטרף לרשימה שלך מלמטה!) או שיביאו את אחד הקאצ'רים של האיינג'לס בטרייד אפשרי של טהדה. האינדיאנס עוד לא החליטו אם לעשות טרייד לקליף לי או לא. שמו של לי נזרק בהרבה שמועות לאחרונה. בלי קשר לרוזנטל עכשיו... טרייד בין דטרויט לרוקיז: דטרויט שלחו את הרילבר חוזה קאפלן בן ה27 לקולורדו בשביל דני בטיסטה הסטארטר/רילבר בן ה25. האינדיאנס והדיאמונדבאקס דיברו על טרייד אפשרי של קליף לי תמורת קוונטין לפני שהאחרון נשלח לוויט סוקס...חבל זה יכל להיות נחמד לאינדיאנס. הרדס יצטרכו לוותר על הומר ביילי או ג'יי ברוס כדי להביא סטארטר רציני. דן הארן יהיה יקר. אמרנו את זה כבר, בילי בין רואה אותו כשווה לסנטנה. הוא רוצה בעיקר פיצ'ינג צעיר. ידוע כבר שהוא ידרוש 2 מהשלושת הפיצ'רים של היאנקיז כשהם ידברו איתו על הארן, והם כבר התחילו עם זה עכשיו שהם "לא מדברים יותר" על סנטנה. יותר נכון להגיד שבין לא רוצה את מלקי קבררה, אלא חבילה שמתחילה עם יוז וקנדי או הורן. למטס אין את הפיצ'ינג הצעיר שהוא רוצה. אריזונה והדודג'רס יותר מתאימים לצרכים/רצונות של האייז מאשר היאנקיז. ג'ו בלנטון לא יהיה זול גם הוא, בין רואה אותו כשווה לבראד פני לדוגמא. ESPN: הרד סוקס מתעניינים במייק לאמב בתור באק אפ קורנר אינפילדר - התפקיד של אריק הינסקי שנה שעברה. לאמב טוב מספיק כדי להיות סטארטר איפשהו, אז הוא יצטרך להחליט מה הוא רוצה. הריינג'רס יכולים להציע לו יותר (זמן משחק). נראה ש4 קבוצות כבר הציעו הצעות "מרשימות" לבולטימור בשביל בדארד. הדודג'רס והאורילוס דיברו על מיגל טהדה אתמול בלילה, אבל לא מצאו טרייד מתאים. קאמפ ולוני לא הולכים בטרייד כזה. אית'ייר+פיצ'ינג פרוספקט אולי. המרינרס אוהבים את לוארטה בתור מחליף ללופז שיאיים על העבודה שלו.

עוד על זה, אריזונה והארן וקאבס ופוקודום

יש טענה שהטייגרס מרגישים שהמארלינס משתמשים בהם בדיבורי קבררה כדי לעורר את האיינג'לס. הבוסטון הרלד מדווח שהאייז בדיבורים מתקדמים עם אריזונה לגבי הארן, ושההצעה כוללת את קרלוס גונזאלז הOF, קונור ג'קסון ה1B ועוד 2 שחקנים. בשיקגו סאן טיימס טוען שהחוזה שפוקודום ירוויח יכול להתקרב ל5/90 של טורי האנטר. זה בניגוד גמור למה ששמענו עד עכשיו, שפוקודום רוצה 3 שנים בלבד. הפאדרס המובילים ב"מירוץ" מארק פריור, אבל גם הרדס של הורס פריור, דאסטי בייקר, מתעניינים במטרה לגמור לו לגמרי את הקריירה. הקאבס דיברו עם הרויאלס על מארק טיהן...הרויאלס אוהבים את מאט מורטון. ברוס לווין טוען שאין אמת לשמועות המילטון... נראה שהOF של האינדיאנס בריאן בארטון הוא המועמד הראשי להילקח ע"י טמפה ראשון ברול 5 דראפט. אומנם אין לו עתיד גדול כפותח יומיומי אבל הוא אופציה אטרקטיבית, במיוחד לרייז שפתאום בלי עומק גדול בOFים אחרי 2 טריידים ליאנג ודיוקס. בכיר ברדס מרגישים שהג'ייאנטס חייבים לעשות טרייד ללינסקום אם הם רוצים רוצים לבנות גרעין התקפי צעיר. המרינרס והרדס מתעניינים במיוחד, 2 הקבוצות יכלו לקחת אותו בדראפט של 2006 אבל ויתרו. למרינרס יש את אדם ג'ונס...לרדס את ברוס, ווטו ואנקרנסיון. הג'ייאנטס והאורילוס דיברו לגבי מיגל טהדה. השמות ג'ונת'ן סנצ'ז, בראד הנסי, פרד לואיס וג. רודריגז עלו. נראה שהשמועות (החדשות, לי) של אוריליה או דראהם בשביל ריצ'י סקסון לא נכונות. הקבוצה שדיברה עם הג'ייאנטס לגבי בנג'י מולינה - המטס וזה היה לפני בריאן שניידר.

אריק בדארד בדרך לדודג'רס?

שמועות גוברות שבדארד בדרך לדודג'רס...ESPN "זה אולי קרוב", תחנות רדיו... נראה שהחבילה תהיה מאט קאמפ וג'ונת'ן ברוקסטון.

עדכון בשאר העניינים

הפאדרס קרויבים לטרייד עבור לוק סקוט מיוסטון. אחלה הזדמנות להביא שחקן שאד וויד לא מעריך מספיק לדעתי. כתבה בMLB.COM: -להחתים את קורודה ייקח כנראה 4 שנים. הכותב לא מאמין שהמרינרס הציעו 4/44 אלא שהם, הדיאמונדבאקס והדודג'רס באזור ה3/30. אבל אף קבוצה לא רוצה לתת 4 שנים. יש מצב שהוא גם רוצה 4/48... -המרינרס ייפגשו היום עם בולטימור לדבר על בדארד. נייט מקלאות' על הבלוק וידוע שהקאבס, פאדרס, פיליז וברייבס מתעניינים. דיווח שאומר שקונור ג'קסון לא בדיבורי הארן-אריזונה... הברייבס הציעו לרויאלס עסקה לא רעה של צ'אק ג'יימס בשביל דיוויד דיהייסוס...הם יאבדו קצת מהDEPTH שלהם ברוטציה אבל יחזירו CF סולידי וזול. זו עסקה טובה גם לרויאלס, שמפנים מקום לגיאן ואולי גם לג'ונס... אם קורודה לא יגיע לרויאלס...הם יפנו עם הכסף לאנדרו ג'ונס או קרלוס סילבה... הטייגרס כנראה מעוניינים בקבררה, בוויליס אבל לא בהכרח בשניהם ביחד... הדיבורים בין מילווקי לקארדס בנוגע לסקוט רולן נרגעו...בגלל ההיסוס של הקארדס לטרייד בתוך הדיווז'ן...נראה היה כבר שהוחלט על קאופנו+טופ פרוספקט וסודרה גם כמות הכסף שיועבר למילווקי. עכשיו פתאום לא סביר שיהיה טרייד... הנאשינלס מוכנים לשלוח את הסטאפמן ג'ון רואץ' בטרייד עבור SS...במקרה כזה יישלח פיליפה לופז בטרייד או ישוחרר... הפייראטס והאינדיאנס כבר לא מדברים על טרייד של ג'ייסון ביי. הפאדרס צפויים לנסות להחתים את גלדוןן ראש ושון אסטס בקרוב. הטייגרס לא מוכנים לוותר גם על מילר וגם מייבין בטרייד של הארן. וחדש מהתנור: גאמונס מדווח שהאיינג'לס והמארלינס מתחילים מחדש לדבר על קבררה ושטרייד יכול להיות קרוב.... הדיבורים של האיינג'לס על סנטנה ושל המארלינס עם הטייגרס עוררו את 2 הקבוצות?

omri1234567

New member
וואי וואי העיניינים מתחממים אני קורא

בפורומים שונים של האיינג'לס שאולי המהלך הזה של המארלינס לדבר עם הטייגרס היה כדי למשוך את תשומת הלב של ה- GM של האיינג'לס ולגרום לו לוותר על קצת יותר ממה שהוא ורצה כדי להביא את כבררה יהיה מעניין לראות את זה קורה בנוסף אני רואה שהאיינג'לס גם הולכים על סנטנה פתאום בקיצור אני אוהב את ה- GM החדש הזה הוא לא פחדן כמו הקודם הוא לפחות מנסה ועושה דברים עד כה אני נהנה ובאמת כל שעה בודק מה קורה אם יש עידכונים בהחלט הווינטר מיטינגס האלה מעניינים השנה יותר מהרגיל לפי דעתי מקווה לקום בבוקר ולראות טרייד לאיינג'לס סוף סוך אם זה כבררה או סנטנה , ומה שהכי מוגזם יהיה זה גם סנטנה וגם כבררה!! סנטנה בשביל - וויבר, ווד ,גארי מת'יוס ג'וניוס כבררה בשביל - קנדריק , מת'יס , אנדרהט ורג'י ווילטס איזה חלום מתוקקקקק

תחשוב גם הפוך...

יכול מאוד להיות שגם העניין עם האיינג'לס וסנטנה הוא רמיזה לGM של המארלינס..."הלו הלו...תתעורר אחרת נשלח את הפרוספקטים שלנו בשביל שחקן אחר...". אגב שכחתי מי משחק אצלכם 2B במקרה שקנדריק הולך...פיגינס?

omri1234567

New member
זה גם נכון ! אבל לסיכומו של עניין

סוף סוף מעניין! כן פיגינס הפוסיזישן הראשון שלו היה סקנד בייס מאז ומעולם תמיד לפני שהוא היה שחקן של כל יום והיו מכניסים אותו פעם בשבועיים לשחק זה היה במקום אדם קנדי לסקנד בייס אז כן פיגינס יכול לשחק סקנד בנוסף יש את מייסר איזטוריס וגם את אייבר למרות שאייבר הוא שרטסטופ כי יש לו את היד הכי טובה מהשלושה ותמיד הוא היה פרוספקט שלנו ותאמת במעט שהוא שיחק שנה שעברה הוא שיחק לא רע בכלל

ג'ייסון סטארק מעדכן...../images/Emo31.gifלקבררה../images/Emo45.gifלסנטנה?

הוא טוען שהמארלינס לא דיברו בכלל עם האיינג'לס על קבררה היום. הוא כן טוען שהאיינג'לס דיברו עם הטווינס על סנטנה, והם מאוד במירוץ.

האם האיינג'לס באמת בפנים?

Angels GM Tony Reagins just told reporters that there was no truth to Angels being involved in Johan Santana negotiations. Said he never talked to Twins. עדכון של גורדון אדס בבלוג של בוסטון גלוב.

למעלה