חם בווינטר מיטינגס

חם בווינטר מיטינגס

הדדליין של היאנקיז חלף... הרד סוקס שלחו לטווינס טפסי בריאות של ג'ון לסטר...החליטו לסיים להלילה אבל נשמע שטרייד בין הרד סוקס לטווינס קרוב יחסית. עוד בהמשך...

עדכון סנטנה אחד גדול

בסדר מאז שהלכתי לישון אתמול בלילה, הכי למטה - הכי טרי: -גם הרד סוקס וגם היאנקיז נפגשו עם הטווינס שוב. -הרד סוקס לא הציבו שום דדליין, ות'יאו אמר ששום טרייד לא קרוב כרגע. -האנק סטיינברנר זיין עוד קצת את השכל. הפעם הזכיר את קאשמן (או שזה בריאן אחר?) -שום התקדמות בין היאנקיז לטווינס. הטווינס רוצים את קנדי בתור השחקן השלישי, האנק בחיים לא יסכים לזה לדבריו. אם לא קנדי, הטווינס רוצים את אוסטון ג'קסון ואת אלן הורן בתור הפרוספקטים השלישיים והרביעיים. -הדדליין של היאנקיז התקרב ועבר, אבל הם עדיין דיברו עם הטווינס. אפילו בכיר ברד סוקס אמר שהוא חושב שהיאנקיז קרובים מאוד לטרייד איתם. -אבל אז נראה ששום טרייד לא קרב ושהטווינס שומרים על סנטנה כרגע. -האנק סטייברנר המשיך להגיד שהוא לא יוותר על קנדי. -מהרד סוקס לפי הדיווחים הטווינס רוצים את לסטר, אלסבורי ולאורי. -ואז הגיעו הדיווחים שהשיחות בין הרד סוקס לטווינס התחדשו ושהטווינס רוצים את ג'ון לסטר בעסקה, לא כתוב אם זה כולל את אלסבורי או לא. -אנשים שמעורבים בדיבורים אמרו שההחלטה בין היאנקיז לרד סוקס תבוא בקרוב. -האנק סטיינברנר "פסימי" לגבי הסיכויים שסנטנה יבוא. בריאן קאשמן "נתן להם סיכוי אחרון" והם יישנו על זה. -הרד סוקס החליפו עם הטווינס מידע בריאותי על סנטנה ועל לסטר, מה שרומז שטרייד כזה קרוב. -אונלי ורוזנטל...הרד סוקס נראים כפייבוריטים להביא אותו שוב. -טים בראון מיאהו ספורטס מדווח שטרייד כזה באמת מתקרב, והוא טוען שזה אותה החבילהה של לסטר/קריספ/לאורי/מסטרסון ששמענו בעבר. בלוג אחד בNJ טוען שזה אלסבורי במקום מסטרסון(?!) -נראה שהרד סוקס "אופטימיים" ושהטווינס יישנו על זה אבל טרייד כזה במרחק נגיעה. דיברו על זה עד 2 וחצי בלילה שעון בוסטון (1 וחצי שעון נאשיוול). -ובכיר בNL אומר..."If the Red Sox get Santana," said an executive of one NL team that's grateful to be in the other league, "they might be the best team in the history of the frigging universe." אמ...מי רוצה להתערב שהGM של הטווינס, ביל סמית', מתעורר מחר לטלפון... "Tim... Hey... it's Hank. Still want Kennedy?"

נעדכן קצת מג'ייסון סטארק...שום דבר יותר מדי

חדש... אם הטווינס אהבו את הדיווחים על לסטר החבילה צפויה להיות לסטר, קריספ, לאורי ומסטרסון או פרוספקט אחר. -או- אם הם מעדיפים את אלסבורי החבילה תכלול אותו, את לאורי ומסטרסון - כשהם מחליפים את לסטר/קריספ באלסבורי. הם דיברו גם על טריידים של 3 בשביל 1 ו4 בשביל 1 עם היאנקיז אבל היאנקיז סירבו. ההנהלה של הרד סוקס ישבה וצפתה במשחק של הפטריוטס נגד הרייבנס כשהטווינס התקשרו בקשר ללסטר.

איזה משחק גדול זה היה.

מזל של אלופים. ניפגש עוד שלושה שבועות ונשיג דוקא נגדכם את הניצחון הראשון של העונה

אהההההה../images/Emo122.gif המשחק של הפטריוטס

הייתי בטוח דיברת על איזה משחק לא ברור בין היאנקיז, בוסטון, קאבס או משהו כזה...

אני מדבר על המשחק הלא ברור בין היאנקיז,בוסטון

משחק גדול היה אתמול. בקט נראה חלוד ביותר. זה לא הבקט של הפלייאוף. מצד שני היה אפשר לראות ערב מצוין של ג'יטר. הייתי מהמר עליו כ-MVP של 08', אבל הימור בלי כסף ובלי התחייבות. זאת אומרת שאם אני רוצה אני יכול לשנות את ההימור, ואני אשנה את ההימור כשהעונה תתחיל
הדולפינס ממשיכים להפסיד. כמוני כמוהם, אנשים מתביישים לצאת לרחוב במיאמי. אתה צריך לראות איך מיאמי ביץ' ריק מאנשים. אפילו הדולפינים ברחו לקנדה. בשבוע שעבר הפסדנו לסטילרס 3-0 עם פילד גול בשניות האחרונות של המשחק. זאת היתה הפעם הראשונה מזה 44 שנה שהמשחק מגיע בתוצאה מאופסת עד כדי כך רחוק, לדקות האחרונות של הרבע הרביעי. הפסדנו, עד התבוסה אתמול, 6 משחקים מתוך ה-11 בהפרש של עד 3 נקודות. תמיד חסר לנו גרוש ללירה. אין מה לעשות. כשהשחקנים לא משחקים בשביל הסמל ככה זה נראה. אכפת להם רק מהכסף שלהם (דונטה...ולחשוב שתמכתי בו כשהוא הגיע) . לא אכפת להם מהדולפין שעל החולצה ! הם צריכים להתבייש לעצמם.

אחרי ההפסד אתמול

אני מתחיל להשתכנע שתהיו הראשונים לסיים 16-0...אם לא הצלחתם לנצח את הג'טס...אבל אני יכול לראות אותכם גונבים ניצחון איפשהו... וחשבתי משהו שאולי קשר ל"משחק" הזה בנוגע לסנטנה בין היאנקיז, רד סוקס וטווינס

יותר מדי מתוחכם בשבילי ../images/Emo3.gif

אם אתה רוצה להסתכל על החולשה של הקבוצה היריבה אז תסתכל על הרייבנס. הם היו ראויים לניצחון אתמול, למרות שהם לא קבוצה מי יודע מה. ראית את השליחה ל-45 יארד ב"הייל מרי" ? אפשר לומר שהעונה זאת עונת הפוטבול הכי מפותחת שלי כצופה. צפיתי במשהו כמו 5 משחקים מלאים והעין עוד נטויה... עוד שלושה שבועות נשחק נגדכם, וננצח. אנחנו תמיד טובים בלהרוס לאחרים. כמו נבחרת ישראל בכדורגל. לכן אני מהמר שלא נסיים את העונה ללא ניצחון. זה פשוט יהיה לא הגיוני. (אבל תודה שזה יכול להיות עוד "צירוף מקרים? גורל?" אם הקבוצה שאתה אוהד תסיים את העונה הרגילה ללא הפסד, ואילו הקבוצה שלי, באותה עונה בדיוק, תסיים את העונה ללא ניצחון.
יש בזה משהו שאני לא חושב שמישהו אי פעם חשב שיהיה. בטח לא כשמדובר בקבוצה כמו הדולפינס ששווה לפחות ניצחון אחד בעונה) .

גם שלי

ראיתי כמה משחקים מלאים של הפטריוטס...ובימי ראשון כשיש שידורים אני עובר בערוצים ורואה בעיקר את הרבע הרביעי של משחקים...במיוחד אם המשחק צמוד וזה הרבע הכי חשוב ומעניין במשחק.

בוסטון ישפרו את ההצעה לסנטנה?

כדי סופית להשיג טרייד? כך טוען ג'ו היימן...עוד פרוספקט עלול ללכת בטרייד של 5 על 1? זה מה שצפוי לקרות, לא הכנסת אלסבורי לטרייד או משהו. אם הרד סוקס ישיגו את סנטנה בלי לוותר על אלסבורי ובאקהולץ אז...כל הכבוד להם. זה יעלה להם בהרבה כשרון שידלל קצת את הפארם סיסטם, אבל זה שווה את זה.

פיטר גאמונס מוסיף

שהטווינס עוד מנסים להחליט בין אלסבורי-לאורי-מסטרסון ללסטר-קריספ-לאורי-מסטרסון.

האיינג'לס נכנסו למירוץ

הטווינס ירצו את וויבר וכנראה גם את ווד... היאנקיז כביכול בחוץ, למרות שיש גם דיווחים שזה לא באמת בחוץ.. שום דבר יותר מדי חדש עם הרד סוקס...הם עדיין לא אמרו להם אם הם מקבלים את אחת מ2 ההצעות האחרות שיש להם על השולחן...בודקים אופציות אחרות...הקבוצות אמורות להיפגש בקרוב/ברגע זה...

גאמונס: טרייד קרוב מאוד ויש עוד פרוספקט בטריי

הרד סוקס הוסיפו את ראיין קאליש...או אה...ממש מרוקנים את הפארם כדי לא לוותר על אלסבורי/באקהולץ. יש ספקולציה שהרד סוקס גם מקבלים משהו בנוסף...אולי איזה רילבר (ג'סי קריין?)

נחלק את זה לכמה חלקים - חלק א'

וואו יש כל כך הרבה...נתחיל שוב מהישן לחדש...יש מצב שאני אחזור פה על שמועות...תדעו שככל שאני מתקדם הם יותר חדשות. -הוויט סוקס לא רוצים ללכת אחרי אנדרו ג'ונס בגלל בוראס...הם יציעו 3 שנים ופחות מ30 מיליון כך שאין להם סיכוי. -הברייבס צריכים ריבלר שמאלי והם יפנו לפייראטס בנוגע למרטה. גם ג'רמי אפלט ורון מהאיי עדיין אופציות. -צ'אק ג'יימס על הבלוק? יכול להיות, אם הברייבס חושבים שיש להם עודף סטארטרים... -מאט דיאז מהברייבס אולי על הבלוק...גם סקוט ת'ורמן...זה תלוי בברנדון ג'ונס ואם הוא יראה שהוא מוכן לביג ליגס. -הGM של טקסס די הכחיש את השמועה של בליילוק לקארדס...אבל לדודג'רס הוא לא ממש עשה זאת. -הרוקיז והמרינרס מתעניינים במרכוס ג'יילס. -הGM של מילווקי הכחיש את הדיווחים שבוסטון דיברה איתו על בן שיטס. הייתה קבוצה שכן עשתה זאת, אבל לא מהחוף המזרחי. יש 2 דיווחים: א. זה סיאטל. ב. זה הדודג'רס. תבחרו אתם למי להאמין. -סטארק מאשר את העניין של הרדס בוויליס, אבל חושב שהמארלינס יבקשו את הומר ביילי +. -נראה שאיבנייז באמת האופציה הבאה של הקאבס אחרי פוקודום. אבל המחשבה עליו בRF מפחידה...איבנייז בשביל פריור לא רעיון כזה רע.... -הרייז רוצים 1B ותיק או קאצ'ר צעיר עבור אדווין ג'קסון...למרינרס יש את ברוסרד ועוד איזה קאצ'ר צעיר כי רק הוא לא מספיק... -אף אחד לא רוצה את ריצ'י סקסון. אפילו לא הג'ייאנטס. -הנאשינלס רוצים את ג'ייסון ג'נינגס בחוזה של שנה אחת. -רפאל ביטנקורט מדבר עם האינדיאנס על חוזה לטווח הארוך. -הרדס רוצים סטארטר אבל בזבזו את כל הכסף על קורדרו (DOH!), אז יצטרכו לעשות טרייד...ווטו וברוס די UNTOUCHABLE אבל ג'וש המילטון או אדווין אנקרנסיון...קרנסיאק חושב שהקאבס צריכים ללכת על המילטון, אבל אין זה ייקח יותר ממרשל...אולי אפילו את ריץ' היל...מה עם אנקרנסיון בשביל לאורי? -הפיליז דיברו עם הסוכן של ג'נקינס, גם הפאדרס והריינג'רס בתחרות. -הברורס והוויט סוקס דיברו בעבר על ג'ו קרידי...הבאתו של קוונטין די סימנה את דרכו החוצה... -הברורס ויתרו על אופציה להחזיר את ג'נקינס בשנה ו8.5 מיליון...הם רוצים להחליף אותו בשמאלי עם OBP טוב (הם רוצים גרסה אחרת שלו, במילים אחרות) אבל לא רואים אופציות יותר מדי טובות במרקט... -הברורס צריכים לפנות מקום ב40 מאן רוסטר בשביל להכריז על החתמתו של ריסקי. ביי ביי קוויץ' מנץ'? -הברורס גם מתעניינים בדוטל וגנייה אבל חוששים מהבריאות של השניים. -שמועה לא מאושרת שהמטס קרובים יחסית לטרייד של בדארד...זה שמועה לא ברורה מתחנת רדיו...האורילוס בטח יחכו עד שסנטנה יילך קודם...עוד משהו זה שמועה שרצה שם בפגישות של 3 WAY דיל שכולל את בדארד וטהדה אבל זו כנראה סתם שמועה. -האינדיאנס ידברו בקרוב גם עם הסיי יאנג - סיסי סאבת'יה על הארכת חוזה אפשרית. סאבת'יה חופשי אחרי 2008. הבסיס לחוזה יהיה החוזה שג'ייק פיבי יקבל, לא סנטנה... -בריאן אנדרסון וראיין סוויני - 2 OFים מהוויט סוקס - על הבלוק ואולי יישלחו בקרוב בטרייד. -מיגל קבררה רוצה להוכיח לכולם שהוא לא סתם שמן...הוא מתחיל אימונים כפי שמעולם לא עבר במטרה להישאר ב3B... -קבוצות רבות מתעניינות בקייל פרנסוורת' מהיאנקיז. -הדיאמונדבאקס ינסו להביא את בלנטון או הארן. היאנקיז ייפנו להארן אם לא יביאו את סנטנה, למרות שבין כבר ביקש את אותו מחיר בעצם. -הברורס עדיין מובילים ב"מירוץ" אחר סקוט רולן. קריס קאופנו צפוי ללכת לקארדס בטרייד כזה...פדרו פיליז צפוי להחליף את רולן ב3B. גם הג'ייאנטס, ריינג'רס ועוד קבוצה במירוץ. הGM של מילווקי לא חושב שטרייד קרוב. -יש הכחשות שהרדס באמת מתעניינים בלינסקום...הכל היה סתם וזה לא משנה כי זה לא יקרה בחיים...PASS -הGM של הג'ייאנטס מתעצבן מקבוצות שחושבות שלינסקום וקיין על הבלוק. למרות שהוא ציין שקבוצה אחת הציעה הצעה "מעניינת" עבור לינסקום. אממ... -קבוצה דיברה עם הג'ייאנטס על בנג'י מולינה. הג'ייאנטס דיברו עם בולטימור על מיגל טהדה. שום דבר חדש בין הג'ייאנטס לג'ונס או פוקודום. ראיתם איך חסכתי מקום... טוב יאללה הפסקה של כמה דקות...חלק ב' COMING UP

omri1234567

New member
בכול התכתבות שקראתי הבוקר על מיגל כבררה

אומרים שהוא כבר הרזה לפחות 15 פאונדס שאין לי מושג כמה זה , ושהוא באמת מתאמן ומשקיע אפילו הוא מתאמן עם אחד הקאצרים של האיינג'לס(מייק נאפולי) והוא סיפר שכבררה כבר ניראה יותר טוב ושהם צחקו יחד על זה שאולי הם ישחקו שנה הבאה ביחד... אני אומר נחיה וניראה קנדריד מת'יס זה השחקנים שסגורים לטרייד כל מה שמעבר לזה אף אחד לא יודע , זה או סנטנה או סאונדרס או אנדרהט או ווד או ווילטס בקיצור לא יודעים מה קורה!! ואני מת שכבררה יהיה אצלינו הוא שחקן ענק ועם הפאור שיש לו הוא יחבוט באיינג'לס סטדיום הרבה יותר הום ראנס ממה שהוא חבט בפלורידה בגלל המגרש

ואו. יש קבוצות שפשוט לא לומדות.

נתחיל עם החדשות הטובות: * העדכון האחרון לגבי פוקודום זה שהקאבס הם המובילים במירוץ אחריו ב-U.S . עוד בנושא, מדווחים שעד שבוע הבא פוקודום יחליט אם הוא עובר לארה"ב. במידה וכן, קיים סיכוי שהוא יבקר בערים של הקבוצות שמתעיינות בו, כאשר מדווחים שהסוכן שלו, ג'ו יורבן, כבר החל בהכנת לוח הזמנים. כמו כן, מדווח שהקאבס לא מתכוונים לחסוך בכסף עליו. הנדרי מתכוון להציע מה שצריך כדי להביא את פוקודום, וזה מה שציפיתי ממנו. קצת אגרסביות שתזכיר את האוף סיזן של השנה שעברה. * היו דיבורים על התעניינות של סן דייגו בפריור, ושל פריור בסן דייגו, עיר מגוריו. עכשיו מדברים גם על הרדס ודאסטי בייקר שנכנסו לתמונה. ידענו שזה הגיוני שדאסטי ירצה את פריור אצלו בסינסינטי, אבל מסתבר שהם מוכנים לתת בשבילו הרבה יותר ממה שהפאדרס יהיו מוכנים. ג'וש המילטון, 5 tool אאוטפילדר, מוזכר כאופציה ראשית. הוא מתאים למה שהקאבס מחפשים, אבל הפציעות החוזרות שלו כנראה ימנעו טרייד. קווין טוורס, ה-GM של הפאדרס, דיבר עם עיתונאים בסן דייגו על טרייד אפשרי של פריור לפאדרס : "תמיד הצלחתי לעשות טריידים עם ג'ים (הנדרי, ה-GM של הקאבס), ואני לא רואה שוני הפעם אם נלך בכיוון הזה" נעבור ל"ואו" : *נראה לי שלירון כבר דיווח על זה. הרוקיז רוצים לשמוע פרטים על וויל אומן. -- זה ה"יש קבוצות שפשוט לא לומדות" הראשון. תכף יבוא השני. * היתכן שטורונטו בלו ג'ייז עוקבים אחרי ראיין דמפסטר? לא רואים טרייד מתאים בין הקאבס לטורונטו, אבל יכול להיות שהם ינסו לעשות בכל זאת מאמצים להביא אותו. דמפסטר, יליד קנדה, רוצה לחזור בעונה הבאה בתפקיד סטארטר. בקאבס, פחות או יותר, 4 פיצ'רים סגורים ברוטציה כבר יש. העמדה ה-5# תיקבע בספרינג טריינינג, כשכרגע יש הרבה מועמדים. דמפסטר כנראה ירצה למצוא קבוצה שתבטיח לו את התפקיד, וכנראה שטורונטו היא הקבוצה המתאימה. זה לא "בלתי ניתן להשגה" שטרייד כזה יעשה. -- זה ה"יש קבוצות שפשוט לא לומדות" השני. מדהים לשמוע שאשכרה יש קבוצות שהיו רוצות את דמפסטר ואת אומן, כשאנחנו יודעים שיש כמה קבוצות שמתעניינות בג'ייסון מארקי. ------------------------------------------------ * "שיקאגו סאן-טיימס" פירסם ראיון עם מארק קיובן. רוב הדברים שקיובן אמר בראיון לא אמרו יותר מדי לגבי העתיד שלו, אם בכלל, בקאבס. בכל זאת מצאתי משהו שחשבתי שכדאי לשתף : "אני אוהב את שיקאגו. הלכתי לבי"ס באינדיאנה. אני כל הזמן בשיקאגו...אנשים אומרים, אתה לא משיקאגו. ובכן, לא הייתי גם מדאלאס (קיובן הוא הבעלים של קבוצת הכדורסל מה-NBA, דאלאס מאבריקס). לא כל השחקנים בבולס (שיקאגו בולס, קבוצת הכדורסל מה-NBA) הם משיקאגו, אתה יודע, והם מצליחים להתמסר לעבודה שלהם..." 1. קיובן הפך לסוג של מגה-סלבריטיבתקופה האחרונה בארה"ב, בגלל השתתפותו בתכנית "רוקדים עם כוכבים". 2. אם אני מנסה לנתח את המשפט האחרון שלו על שיקאגו בולס, אני חושב שיהיה אפשר לפרש את זה כעקיצה כלפי ג'רי ריינסדורף, היו"ר של שיקאגו בולס, ומי שידוע כחבר קרוב מאוד של באד סליג, הקומישינר של ה-MLB , ושל עוד אישים אחרים מהבייסבול. קצת היסטוריה: ---------------------- בזמנו, כשקיובן ניסה לרכוש את דאלאס, נערכה הצבעה בין נציגי כל קבוצות ה-NBA. זאת הצבעה שבה מחליטים הנציגים אם הם מאפשרים לאדם מסוים לרכוש קבוצה כלשהי ב-NBA. כולם הצביעו "בעד" חוץ מאדם אחד שהתנגד להגעתו של קיובן - ג'רי ריינסדורף. עברו כמה שנים מאז והיום קיובן רוצה להיכנס גם לבייסבול. גם הפעם הוא יצטרך לעבור הצבעה של נציגי קבוצות ה-MLB, רק שהפעם הוא נמצא במגרש הביתי של ג'רי ריינסדורף, הידוע בקשריו ההדוקים גם עם הקומישינר, גם עם מרבית יו"ר הקבוצות האחרות בליגה. הפעם יהיה קשה יותר לקיובן לרכוש כל קבוצה בבייסבול, ואת הקאבס בפרט . שאלה: אבל רגע, ריינסדורף הוא הבעלים של השיקאגו בולס... הוא לא רוצה לראות את קיובן, איש עסקים שמוכן לשים הרבה כסף על השולחן, רוכש את אחת מקבוצות שיקאגו ומשדרג אותה לרמה הפיננסית של היאנקיז ? תשובה: אז זהו, שכאן יש לנו בעיה קטנה. ריינסדורף הוא גם היו"ר של קבוצת שיקאגו וויט סוקס. הוויט סוקס לא מוצעים למכירה, וגם אם כן אז המחלוקות האישיות שלו עם קיובן ימנעו את הרכישה של הקבוצה. שאלה: נו, אז הקאבס מוצעים למכירה. למה הוא לא רוצה לשדרג לפחות את הקאבס, שהיא גם קבוצה של העיר שיקאגו? תשובה: כי ריינסדורף מעדיף לשים את חילוקי הדעות לפני רווחת העיר ותושביה הרעבים להצלחות בספורט. אחרי שהוא היה היחיד שהצביע נגד הרכישה של קבוצת הכדורסל של דאלאס ע"י קיובן, הוא הרגיש שפגעו לו בכבוד. תארו לכם מה זה ש-29 נציגים מצביעים "בעד" ואתה היחיד שמצביע "נגד". מדובר בנזק תדמיתי עצום, ובשביל אדם כמו ג'רי ריינסדורף, זה עולם ומלואו. זה אדם שידוע כבעל הדעה בעיר שיקאגו. אחד מאנשי הספורט החזקים בעיר. הנקמה שלו תהיה בשידול כל חבריו בבייסבול, המגרש הביתי האמיתי שלו, כנגד רכישת הקאבס בידי קיובן. מה עוד שסוררת מתיחות ושנאה רבת שנים בין הקאבס לוויט סוקס. הרבה מעבר ליריבות ספורטיבית. בתור יו"ר של הוויט סוקס, ריינסדורף יעשה הכל כדי למנוע מהקאבס לקחת אליפות ולהיות הקבוצה השולטת בעיר. המשך 2. אם כן, מהי העקיצה בראיון שהופנתה כלפי ג'רי ריינסדורף? "אנשים אומרים, אתה לא משיקאגו. ובכן, לא הייתי גם מדאלאס. לא כל השחקנים בבולס הם משיקאגו" - ראשית, קיובן מוכיח שהשיקאגו בולס, קבוצה שתמיד התפארה בהומטאוניות (hometown) שלה, היא למעשה לא באמת קבוצה ביתית, של העם, של השיקגואים. זאת קבוצה שכמו כל הקבוצות האחרות בספורט המודרני מורכבת משחקנים שמגיעים מרחבי ארה"ב. לכן, מכאן שהיחודיות של הקבוצה שריינסדורף תמיד מנסה לשדר, היא לא יחודיות אמיתית, אלא מזויפת ודמגוגית, ושלמעשה, הבולס היא קבוצה כמו כל קבוצה אחרת. - מה שמוסיף עוד אש למדורה זה שהראיון עצמו התנהל בין ובסיום המשחק של דאלאס מאבריקס, של מארק קיובן, לבין... ניחשתם נכון. לבין שיקאגו בולס של ג'רי ריינסדורף. כמה מתאים במשחק כזה להלהיט את הרוחות ולעורר את המהומה הפסיכולוגית. אגב, במשחק הזה דאלאס ניצחו. אולם, שנית, קיובן מצהיר על עצמו שהוא "טייקון" חזק. הוא לא מפחד מעימותים, הוא לא מפחד מכישלונות, הוא לא מפחד להיות האורח ולהתיישב עם הרגליים על השולחן של המארח. "לא הייתי גם מדאלאס" - אבל בכל זאת קניתי את הקבוצה והפכתי אותה לקבוצה עם המאזן הטוב ביותר בעונה שעברה, כאשר בעונה שלפני כן הגענו לגמר ה-NBA. מי יכול עליי ? מי יכול להשקיע הרבה כסף כמוני ? מי יכול לבנות אימפריה בשנתיים ? מי יכול להיכנס למגרש ולצעוק על שופטים כמו שאני עושה ? מי יכול ? אף אחד לא יכול ! רק אני, מארק קיובן. כי אני מעל החוק, מעל הליגה, מעליך - ג'רי ריינסדורף. שלישית, קיובן משדר לחץ תקשורתי, פוליטי-חברתי ופסיכולוגי על ג'רי ריינסדורף ושות' . עצם זה שהוא אומר את מה שהוא אומר - שהוא לא היה מדאלאס, אבל כיום הוא הבעלים שלהם. ובאותה מידה, הוא לא משיקאגו, אבל הוא מתכנן להיות הבעלים גם שלהם - הרי שמדובר בהצהרת כוונות להמשך הדרך. קרי, רכישת השיקאגו קאבס והפיכתה לאימפריה. זה אולי יקח זמן, אבל זה יקרה. וכשזה יקרה, הקאבס, דהיינו מארק קיובן, יהיו הקבוצה השולטת בעיר שיקאגו. וג'רי ריינסדורף ? ג'רי ריינסדורף ישאר מאחור. בדיוק כפי שנשאר מאחור עם השיקאגו בולס.

וואו זה ארוך../images/Emo3.gif

אני אקרא לגמרי אח"כ אבל ראיתי שהזכרת חלק ממה שכתבתי בעדכון השני - דמפסטר, המילטון... (ובגלל שקראתי את החלק הראשון) פוקודום הזה...שיחליט כבר שהוא עובר לUS..זה ברור...הוא הולך לראות את הערים? או או
נראה לי הוא יאהב את הג'ייאנטס עם האוכלסיה האסייאתית שיש שם...מישהו צריך לעדכן אותו שהם סתם קבוצה עם פארק קשה מאוד...

עוד סיבה לבחור בג'ייאנטס

חוץ מהאוכ' האסיאתית, גם הקבוצה שהציעה לו את החוזה הכי טוב ביפן נקראת "ג'ייאנטס". הוא צריך להישאר "דרקון" ולחתום בקאבס. אם הוא לא יחתום בקאבס, זה יחשב כישלון טוטאלי לג'ימי בוי ולקאבס. אני לא יודע איך נצא מכזה כישלון. כשהנדרי מתכוון להשקיע כל סכום כדי להחתים את פוקודום זה קצת מרגיע אותי. אבל מצד שני אנחנו מדברים על הנדרי... "דונאטס" הנדרי בשבילכם
ברצינות, אני חושב שאנחנו בעלי הסיכוי הטוב ביותר להחתים אותו. יש לנו מספיק כסף והסוכן שלו מדבר הרבה על הקאבס. בנוסף, פוקודום אמר שלא אכפת לו להגיע לקבוצה שאין בה יפנים. אם הוא לא יגיע לקאבס, אני מתפטר. ויעשה טוב הנדרי אם ילך בדרכי !

איזה קטע. וויל אומן זכה ב-CY NL ולא ידעתי ?

הידיעה הבאה תקשר אותי לוויל אומן. * הקאבס מדברים עם הפייראטס על נייט מקלאות'. אם מגדירים את זה כ"מדברים" ולא כ"מתעניינים" אז כנראה שיש אמת בדבר. המחיר נשמע לי לא הגיוני : middle-relief pitcher כמו ניל קוטס (שמוגדר כרגע כ- eligible arbitration) , כרמן פיגנטלו (אני לא רואה אפילו סיכוי קטן ביותר שהוא באמת אופציה לטרייד) ו... וויל אומן שלנו שעושה חנוכה עם האוף סיזן. מרגע אחד של פיצ'ר AAA בשלבים המכריעים של העונה (במקום פיצ'ר של מיג'ורס כמובן) לרגע אחר של כוכב הבולפנים של הרבה קבוצות . דעה: בעל הבית השתגע! בואו נשלח את קוטס, שגם ככה לא אמור לקבל הצעה להאריך את החוזה שלו. מקלאות' אולי נתן עונה לא כל כך טובה, אבל המחיר נמוך ממה שאי פעם חשבתי שיבקשו על שחקן כזה. מקסימום פוקודום יחתום ואז נשלח את מקלאות' + שני שחקנים עם ערך לבולטימור בתמורה לרוברטס. הסוכן של וויל אומן עובד שעות נוספות בימים האחרונים. מסתבר שגם אטלנטה מביעה בו עניין. אז יוצא שפייראטס, אטלנטה וקולורדו מתעניינות בוויל אומן. לא חשבתי שזה יקרה. בטח לא נקבל עליו הרבה, אבל גם מיד פרוספקט מהפארם סיסטם של אטלנטה יעשה את העבודה. * קראתי להנאתי על ג'וש המילטון, ומה אני מגלה ? מסתבר שהוא מכיר את לו פינאלה מימים עברו כשהוא היה הבחירה הראשונה של טמפה ביי בדראפט של 1999 . הוא הגיע לספרינג טריינינג ואז נעלם ל-6 שבועות. לאן ? לסמים. הוא היה מכור לסמים. כשהוא חזר, לו פינאלה אמר לו לעזוב וללכת לסדר לעצמו מחדש את החיים. המילטון העביר את 4 השנים הבאות בסמים, השעיות וכמעט הרס של הקריירה שלו עד שעבר גמילה. עכשיו פה מגיע הקטע הביזארי של הסיפור. הוא נבחר ע"י הקאבס ב- "Rule 5 draft" כבחירה שלישית, בדצמבר של השנה שעברה. כל זה היה מהלך מתוכנן בשביל הרדס שרצו אותו. הם פנו לקאבס ואמרו להם שיבחרו אותו ובתמורה הקאבס יקבלו כסף. המילטון בן ה-26 נתן עונה גדולה עם 19 הומראנים, 49 RBI ו-292. ב-90 משחקים במדי הרדס, בעונתו הראשונה במיג'ורס. עכשיו אנחנו מגיעים למצב שאנחנו צריכים לוותר על מארשל או פריור בשבילו. איזה ניהול כושל ג'ימי בוי הביא עלינו. כמה עצוב. חבל על הזמן והמאמץ. עדיף לקחת את מקלאות' אם לא פוקודום ואת פריור לשלוח לפאדרס.

למעלה