חם בווינטר מיטינגס

לגבי המילטון

אתה מודע לזה שהודות לכם הוא בסינסי היום? אתם בחרתם אותו בRULE 5 DRAFT (שאגב מתקיים ביום האחרון של הווינטר מיטינגס) של שנה שעברה אבל מיד העברתם אותו באותו יום לסינסי עבור כסף...תחשוב אם הוא היה פורץ דווקא אצלכם.

אצלנו הוא לא היה מתפתח

אצלנו הוא היה נהפך ל"קורי פטרסון B" . גראלד פרי כבר היה יודע איך להרוס אותו. עוד לא למדת איך זה עובד בקאבס ?
כבר המצאנו לו כינוי : "JHam". דומה לכינוי של הנדרי : "JHum" - ה-J מייצגת את "ג'ימי". ה-H מייצגת את "הנדרי", אבל אם קוראים את ההמשך זה נשמע כמו "האם", קיצור של המבורגר, כי הנדרי מומחה בהמבורגרים ובדונאטס לקינוח.

חלק ב' (כולל טרייד, החתמה ושמועות מעניינות)

אני מדגיש את ה(-) במקומות מעניינים במיוחד. -ג'ייקובי אלסבורי פיטר את הסוכן שלו ועבר לבוראס...טוב... -הסוכן של פוקודום (שהוא גם הסוכן הקודם של אלסבורי, חח) ייפגש עם הג'ייאנטס בנוסף לקאבס. -בגלל עודף הOFים, אוסטין קרנס וגם פיליפה לופז מהנאשינלס על הבלוק. -הוויט סוקס הגיעו להחלטה בנוגע ל3B. שמענו את זה לפני חודש גם...אין לנו מושג מה ההחלטה... -איבנייז בשביל קליף לי היא שמועה שצצה...החשש הוא שהאינדיאנס משלמים יותר מדי... -הריינג'רס: רוצים את גנייה כקלוזר עדיין, יש עניין מ2 הצדדים שם. הקבוצה גם שוקלת את לטרוי הוקינס, שון צ'אקון, לואיס ויזקאינו, טרבור מילר ודוטל ובקיצור כל הרילברים במרקט. נראה שהם מעדיפים כבר למלא את CF מבפנים כי המחיר לגונזאלז, גומז ופילקס פיי היה גבוה מדי. הפוקוס עבר לקורנר OF, ופוקודום נשאר על הראדר. דווקא לא הכי בלחץ להביא סטארטינג פיצ'ינג, משום מה. הריינג'רס דיברו קצת עם הפייראטס בנוגע לביי. והGM שלהם טוען שבליילוק לא על הבלוק... -הפאדרס עובדים על טרייד לסטארטר, ויש מצב שטרייד כזה קרוב. הכוונה היא אולי מארק פריור או ג'וש טאוורס. -הפייראטס: השמועות על ביי ממשיכות לרוץ. שופק ולי מקליבלנד...אולי גם אנדי מרטה מעורב. הריינג'רס בהתחלה רצו את מקלאות' אבל עכשיו נראה שעברו לדבר על ביי...בתמור לרילברים...הרוקיז אולי יתעניינו במאט מוריס. טרייד של מוריס יאפשר לפייראטס לתת לטומקו מקום ברוטציה...רעיון ענק... -הפיליז: לא מצפים להחתים את קרלוס סילבה או קייל לוהש...אז מה? הסוכנים של ה2 שומרים על כמה שיותר קבוצות במירוץ. הפיליז שוקלים את פדרו פיליז ב3B, אבל זה לא בעדיפות ראשונה. טרוט ניקסון לא ברשימה של הפיליז לקורנר OF...ידוע שג'נקינס כן... -טרייד בין הנאשינלס ליאנקיז. לא גדול, טיילור קליפארד נשלח בשביל הרילבר Jonathan Albaladejo.מהנאשינלס. הרילבר שם מספרים יפים בAAA בגיל 25, אחרי שהנאשינלס החתימו אותו כשחקן מיינור ליג חופשי. נראה שהנאשינלס מקבלים פה את השחקן היותר טוב, גם אם קליפארד לא שווה יותר מדי. -דן בראון מדווח: הטייגרס מוכנים להכניס את אנדרו מילר (שאגב חכם בטירוף...קיבל ציון מעולה לפי מה שהבנתי בSAT הפסיכומטרי שלהם...סתם חשבתי שאציין
) לטרייד אפשרי של דן הארן. הוא או מייבין היו חייבים להיות בטרייד כזה. בהחלט מעניין מהטייגרס. -הרוקיז: עדיין מקווים להחזיר את הוקינס...היה לכם אופציה עליו ב3 מיליון, מטומטמים...הודיעו לסוכן של פוג שהם כן מעוניינים שיחזור...לא בלחץ לשלוח את פואנטס בטרייד...הרד סוקס מתעניינים בפואנטס (כמעט עשו טרייד בשבילו בדדליין של 2007), וג'ד לאורי הוא אופציה אפשרית עבור הרוקיז. -הקארדס: נפגשו כבר פעמיים עם מילווקי בנוגע לסקוט רולן...הם גמישים בנוגע לכמות הכסף שהם ישלמו והעבירו למילווקי דיווח על מצבו הבריאותי של רולן. טרייד כזה יכול להיות תלוי בטרייד של מיגל קבררה, הקארדס דיברו עליו אבל לא הסכימו לוותר על ראסמוס הפרוספקט שלהם. הם דיברו כמובן גם עם האורילוס על מיגל טהדה למלא את החור שעלול להיווצר בטרייד של רולן ב3B. הם נפגשו עם הפאדרס ודיברו על ג'ים אדמונס וגם על רייז מהקארדס. והקארדס נפגשו גם עם האסטרוס...זהו...לא ברור למה. -יש אמת לשמועות ג'וש המילטון והקאבס. הרדס דורשים את שון מרשל בלבד! אם הייתי הקאבס הייתי שוקל את זה ברצינות...הם גם מדברים עם הפייראטס בנוגע למקלאות', חושבים שמקלאות' לא יהיה יקר - הוא יבוא בשביל רילבר כמו קוטס או אומן. -הרויאלס החתימו את חוזה גיאן על 3/36. לא זול יחסית, אבל קנזס היו אגרסיבים. במשך כל היום היו שמועות שהוא קרוב ובלה בלה אבל אני אחסוך ואציין שהוא חתם בלבד. למרות ששנייה לפני הדיווח על הסיכום היה דיווח מעיתון הקנזס סטאר שהרויאלס שוקלים ברצינות את אנדרו ג'ונס גם...הם גם מעדיפים לשלם בכסף מאשר בשנים כמו הדודוג'רס...אם הם יפספסו את קורודה...יש מצב גם לג'ונס וגם לגיאן? -הבלו ג'ייז: הנשיא שלהם רוצה להביא שם גדול קנדי. ג'ייסון ביי? אריק בדארד? ראיין דמפסטר? ריץ' הארדן? אריק גנייה? כולם קנדיים. הם באמת במירוץ לבדארד, שאמר בעבר שהוא מעוניין לשחק עבורם. האורילוס יכולים לבקש את ריוס או מקגואן, הבלו ג'ייז בטח יציעו את מרקום או לינד...ולאחד הכתבים בבולטימור היה רעיון משוגע...ברנט בטרייד לבדארד? לא הגיוני לבולטימור...נראה שהבלו ג'ייז יכולים להשיג את קיין או לינסקום "מיד" אם יהיו מוכנים להציע את אלכס ריוס. אפשר להרחיב את הדיל לכלול גם את אדם לינד או טרוי גלאווס...מעניין. הג'ייאנטס צפו לפי הדיווחים כל היום בקלטת וידאו של ה2 בהחלטה איזה מהם הם מעדיפים להשאיר...הם זו ההצעה המעניינת שהGM של הג'ייאנטס דיבר עליה? זו שמועה בהחלט מעניינת. -קאשמן אומר שהקבוצה דיברה על ויזקאינו על לחזור...וגם שעדיין לא יצא להם לדבר עם הCFים החופשיים. -מיגל קבררה מדבר יום יום עם אוזי גיאן מאז שהעונה נגמרת. הם כנראה חברים טובים (שניהם מונצואלה נראה לי). -קבוצות שאלו את הרד סוקס על ג'וליאן טברז. -5-6 קבוצות דיברו עם שאנון סטוארט, שמחפש חוזה לשנתיים. -הפיליז למרות הדיווחים הקודמים לא הכי מתעניינים להחתים את ג'ון ליבר מחדש. -הסיכויים מ1 עד 10 שמיגל טהדה יגיע לאסטרוס? 2. האסטרוס לא רוצים לוותר על הפארם (איזה פארם יש להם בדיוק?
) בשבילו, וגם בשביל ג'ו ניית'ן. -בוראס דיבר עם אד וויד בניסיון לנצל את הטיפשות שלו...הוא ניסה למכור לו את גנייה, וויבר ולופז אבל וויד לא התרשם. -שום דבר חדש מהפאדרס: מתעניינים בפוקודום, פריור, ארסטד, אדמונס וג'נקינס. -קבוצות רבות התקשרו ליאנקיז בקשר למלקי קבררה.

חלק ג' ואחרון

-המחיר לדן הארן ענקי - 3-4 פרוספקטים רציניים (או שחקנים צעירים במקרה של הדודג'רס
). יש מצב שהטייגרס מסכימים לוותר גם על מייבין וגם על מילר! וואו. אריזונה פחות פתוחה לטרייד עם הפרוספקטים שלה. ג'סטין אפטון לא בשיחה אבל קרלוס גוזאלז כנראה כן. -הדודג'רס הולכים הכי חזק על ג'ו בלנטון, כשהמטס מאחוריהם. -נראה שיוסטון סטריט דווקא יישאר, ואפילו ידבר עם חוזה חדש עם האייז. -הקארדס לא רוצים פתאום לעשות טרייד בתוך הדיווז'ן על מילווקי לגבי רולן...יש עוד דיבורי טרייד בתוך הדיווז'ן - בדארד והבלו ג'ייז, המילטון והקאבס. -האנק בליילוק שם פופאלרי במיטינגס. הוא יתאים לדודג'רס, פיליז וקארדס. -הפיליז יסתכלו על קריס בנסון שממשיך לחזור מפציעה. -הLA דיילי ניוז אמר שהדיווח של קרנסיאק לא נכון והדודג'רס לא הציעו 2/32 לאנדרו ג'ונס. קולטי אמר שבוראס רוצה הרבה יותר עבור ג'ונס מאשר מה שהדודג'רס חושבים שהוא שווה. ואארון רואנד רוצה 5/70, מה שלא יקרה עם הדודג'רס...לעומת זאת בLA טיימס עדיין טוענים שהדודג'רס רוצים להחתים את אחד מה2. MLB.COM תומכים בדיילי ניוז ואומרים שהדודג'רס ימשיכו לאופציות אחרות אם ג'ונס או רואנד לא יורידו את הדרישות. בנוסף הם עדיין חזק במירוץ קורודה אבל לא הכי מתעניינים בדיוויד וולס. טוב זה הכי חדש...עכשיו לכמה דברים ישנים שפספסתי תוך כדי (מאתרים אחרים): המרינרס הולכים על בדארד...זה יעלה להם משהו גמו מורוו, ג'ונס וקלמנט. נשמע נכון...למרות שקלמנט אולי יוחלף ע"י בלנטין בגלל שלאורילוס יש את וויטרס. כתב מסיאטל טוען שטרייד של איבנייז בשביל פריור "לא יקרה" למרות כל השמועות. ג'יי ברוס בשביל טים לינסקום זה לא השמועה המעניינת את הGM של הג'ייאנטס... הGM של סן דייגו אמר שהפרוספקט מאט אנטולי יכול לפתוח את 2008 כסקנד בייסמן של הפאדרס. נשמע קצת מוקדם...אבל עם ST טוב אולי באמת. אריזונה ביקשה את אריק הארלי תמורת קרלוס גונאזלז. שמענו כבר שזה היה יותר מדי בשביל הריינג'רס.. הרדס ישקלו להחתים מחדש את אדי גורדדו ואריק מילטון במחירים זולים מאוד. דן הארן מעדיף טרייד מאוקלנד... ניית'ן לא מאמין שיהיה טרייד לפני תחילת העונה, אבל הטווינס התחילו לדבר עם קבוצות אחרות לגביו, כולל האסטרוס.

משהו קטן שהייתי חייב להגיד

אני מתפלל שניית'ן לא יגיע לדויז'ן שלנו. נמאס לי שכל שנה האסטרוס מוציאים לנו קלוזר שלא נותן לנו סיכוי לנצח. האסטרוס תמיד גונבים לנו מלא משחקים בעונה. עכשיו הם התחזקו ואני לא רוצה לחשוב על מה שיהיה העונה. אני מפחד
שכחתי את השם של הקלוזר הקודם שלהם. התותח ההוא. בדקתי באתר שלהם וראיתי שהוא כבר לא בקבוצה. מעניין איפה הוא, כי לא שמעתי עליו בפרי-אייג'נסי.

לידג'.

הוא ידע איך להרוס לאוהדי הקאבס את הבריאות. ברוך שפטרנו מעונשו של זה. שיעבור ל-AL ויעשה קצת בלאגנים לבולטימור-קאבס.

תודה באמת שמישהו נזכר להודיע לי

לא יהיה נורא להפסיד לפיליס. העיקר שאנחנו אל מפסידים בתוך הדויז'ן, והפעם לאסטרוס אין את לידג'י בוי כדי למרר לנו את החיים. אווווו מי זה מטסוי? מי זה מטסוי? מי זה מטסוי? מי זה מטסוי? פוקודום ! אווווו מי זה ......אין המשך, כי אין להם שחקנים. הם לא הביאו אף אחד עד עכשיו חוץ מקאז. המטרה הבאה: מילווקי וקנדל. אחרי ההתפרקות של הקרדינלס ושל האסטרוס, ואחרי הבינוניות של הרדס (בעיקר החולשה השכלית בבחירת המאמן), הגיע הזמן שגם מילווקי יתפרקו ואז הסנטרל NL יהיה הדויז'ן הכי גרוע בתולדות הבייסבול, אבל לפחות הקאבס יקחו אותו כל עונה. כרגע אני צריך לקוות שהקרדינלס יעשו טרייד לרולן, אבל שזה לא יהיה למילווקי. אני לא מעוניין לראות בשלב הזה טריידים בתוך הדויז'ן שלנו.

תמשיך להתעדכן

האסטרוס הביאו את דאג ברוקייל הרילבר בן ה40
הGM שלהם מת על רילברים לקבוצה המסריחה שלו... אני שוב רואה מירוץ בין מילווקי והקאבס...הקארדס והאסטרוס
איזו נפילה ב2004-2005...הפייראטס והרדס אולי יפתיעו...סיכוי סביר שהרדס יעברו את הקארדס-אסטרוס הייתי אומר...

אליקו הקאבס עושים טרייד במיוחד בשבילך...

According to Bruce Levine of ESPN Radio 1000, the Cubs have sent lefty reliever Will Ohman and infielder Omar Infante to the Braves for righty reliever Jose Ascanio.

אני מאוד-מאוד מרוצה מהטרייד הזה. כל הכבוד!

בובי קוקס, מאמנה של אטלנטה, הגדיר בעבר את חוזה אסקניו כטופ פרוספקט במינורס של הברייבס. אסקניו, RHP בן 22 , יליד ונצואלה (כמו קרלוס זמבראנו , אנג'ל גוזמן, רוני סדיינו ,הנרי בלנקו - האבא של השחקנים ההיספאנים בקאבס - סוג של mentor שעוזר להם להתאקלם חברתית וראינו את התוצאות על ג'יו סוטו הקאצ'ר המצטיין ) . העונה הוא הספיק לרשום הופעת בכורה במיג'ורס עם 1-1 , 5.06 ERA ב-16 אינינגים. ה-ERA שלו כרגע לא אמור להיות נתון בעייתי. מדובר בפיצ'ר ששלט במינורס (באופן יחסי. הרי לא יכולנו לקבל איזה ג'ובה צ'מברלין...) , הוא רושם 95-97 MPH בפסטבול שלו כמו בילי פטריק מהמינורס שלנו, רק שאצלו הסטאף הרבה יותר מגוון ועם פוטנציאל גדול יותר להיהפך לשם גדול בבולפן, בתקווה שזה יהיה כפי שקרלוס מארמול נהיה העונה. מה שמאוד מעודד אותי זה שאסקניו מראה סטטיסטיקות הרבה יותר טובות מבחינת הקאבס. אני מדבר על זה שהוא מציג ERA של 1.50 מחוץ לאטלנטה, לעומת 7.20 באטלנטה. כלומר, יש סיכוי להשתפרות ביכולת כאשר הוא ישחק בריגלי. זאת לא עובדה שממנה ניתן להסיק מסקנות לגבי ההתפתחות שלו בקאבס, אבל זה בהחלט נתון שנותן הרגשה שאסקניו עשוי להיות מתאים לקאבס. בנוסף, ה-ERA שלו במשחקי יום עומד על 1.23 , לעומת 8.31 במשחקי לילה. - כידוע, רוב משחקי הבית של הקאבס נערכים ביום, בשעה מוקדמת. הוא מגיש טוב יותר נגד חובטים ימניים מאשר חובטים שמאליים - 238. נגד חובטים ימניים, 280. נגד חובטים שמאליים. בהקשר הזה, יש לנו שחקנים בבולפן שיודעים איך להגיש נגד חובטים שמאליים, אבל מתקשים דוקא נגד חובטים ימניים, כאלה שבדרך כלל עם OBP גבוה. זה כולל את רוב הבולפן - סקוט איר, בובי הוורי, מייקל ווארטז... לכן , זה טוב שקיבלנו שחקן שמראה נתונים טובים נגד חובטים ימניים. זה יכול לעזור לנו מאוד אם יהיה לנו בולפן שיכול להגיש טוב גם נגד חובטים ימניים. רק לשם השוואה, סקוט איר מגיש 317. נגד חובטים ימניים ! שון מארשל מגיש 280. נגד חובטים ימניים ! בובי הוורי מגיש 283. נגד חובטים ימניים ! אלה מספרים שאין ספק שהם משפיעים על המערך הקבוצתי לאורך עונה שלמה. במינורס הוא היה פיצ'ר שזורק סטרייקס וכמעט לא נותן ווקס - מה שהקאבס צריכים. במיוחד אם נשווה את ה-K/BB רטיו לזה של וויל אומן, סקוט איר (של המחצית הראשונה של העונה שעברה) ושל דמפסטר. אז על מי בעצם וויתרנו למענו ? בשביל אף אחד חשוב מדי. וויל אומן היה נוראי. פשוט נוראי. אני חושב שאיפשהו הוא איבד את אמון המערכת במהלך חודש אוגוסט. הוא התנהג כאילו הוא בריא ומוכן להגיש, בעוד שהוא למעשה היה פצוע בכתף. הוא לא דיווח על הפציעה שלו לצוות הרפואי ולצוות המאמנים. השחקן השני שנתנו בטרייד זה עומאר אינפניטי, האטיליטי הצעיר. אינפניטי הגיע באוף סיזן הזה מהטייגרס בתמורה לז'ק ג'ונס. הוא היה אמור לתפוס את תפקיד האטיליטי , בעיקר כגיבוי ב-SS לראיין טריו...... ----------------------------- * רציתי לראות שיתוף פעולה של אינפניטי-טריו-דירוסה העונה. זה יכל להיות יפה. התחלתי כבר להמציא משחקי מילים על השם שלו
השם שלו נשמע כמו איזה האקר שבונה צ'יפים לקריאת משחקים צרובים לסוני פליישסטיישן. ----------------------------- .......למעשה הטרייד של אסקניו היה על הנייר לוויל אומן + ז'ק ג'ונס. טרייד הוגן מאוד לשתי הקבוצות וטרייד רווחי לקאבס אם אתם שואלים אותי. מה בעצם הקאבס הרוויחו ? קודם כל, הקאבס הרוויחו פה כמה מיליונים טובים - 1.6 מיליון דולר של וויל אומן בעונה הקרובה + משכורת רוקי (שנה אחרונה בחוזה) של עומאר אינפניטי , שמוערכת בכ-300 אלף דולר בעונה (?) = כבר כ-2 מיליון דולר. בנוסף לכך, הקאבס שלחו את ז'ק ג'ונס לטייגרס עם ה-5 מיליון דולר שלו בעונה הקרובה, כאשר אנחנו משלמים 2 מיליון מהחוזה , בתמורה לעומאר אינפניטי . כלומר, עוד רווח של 3 מיליון דולר , וכ-5 מיליון דולר בסה"כ. סכום נאה. שנית, הקאבס עומדים כרגע על 38 שחקנים בסגל ה-40 שחקנים. זה אומר שבימים הקרובים יהיה מקום להחתים עוד 2 שחקנים, עם כוונה שפוקודום יהיה אחד מהם. זה לא משנה כל כך, כי גם אם מחתימים שחקן אפשר לשים אותו בסגל במקום שחקן אחר, אבל במצב הנוכחי הקאבס לא חייבים להעיף אף אחד מהסגל. יכול להיות שבקרוב יהיה עוד מקום בסגל, כי עתידם של פריור וניל קוטס, שאמורים לקבל או לא לקבל הארכת חוזה בימים הקרובים, לא בטוח. יתכן שפריור יחתום לשנתיים ואז ישאר בקאבס. אבל גם יתכן שהוא יעבור בטרייד לפני תום מועד הצעות הארכת החוזה, כך שהקאבס לא יצטרכו לחתום איתו על הארכת חוזה, אבל גם ישיגו שחקנים בתמורה (פאדרס,רדס) . ספק גדול אם ניל קוטס יחתום. המשך בהודעה הבאה...

../images/Emo137.gif../images/Emo47.gifלהבליט את ההודעה ../images/Emo47.gif../images/Emo215.gif

המשך להודעה הקודמת. נקודות למחשבה שעלו לי אחרי שקראתי כמה כתבות בנושא הטרייד : 1. מדברים על זה שהקאבס יפתחו את העונה עם LHP אחד - סקוט איר. אני לא מסכים עם האמירה הזאת. אם דמפסטר/מארקי לא יעברו בטרייד, וגם אם כן ואז נביא בטרייד או ב-FA פיצ'ר לרוטציה, אז אני חושב שמארשל יפתח על הבולפן. כדי שזה יהיה מובן - יש לנו 4 פיצ'רים מוכנים וברורים ברוטציה (בהנחה שג'ייסון מארקי לא יעבור בטרייד, ואני מניח שזה לא יקרה). נשאר מקום אחד בלבד, כשהמועמדים הראשיים הם דמפסטר (אם לא יעבור בטרייד) , מארשל (שהיה ה-5# שלנו בעונה שעברה). במקרה כזה דמפסטר יהיה ה-5# ומארשל יכנס לבולפן. אם מארשל יכנס לבולפן הוא יכנס ללונג רליפ, והוא יהיה ה-LHP השני בבולפן . בנוסף לאופציות הכמעט רשמיות (אני לא חושב שיש מישהו במערכת שיאמר שסקוט איר ושון מארשל לא יפתחו את העונה בבולפן - כמובן בהנחה שלא יהיו טריידים שיכללו פיצ'רים) יש גם את כרמן פיגנאטלו כרזרבה ב-AAA אם יש פציעות . 2. הנדרי אמר שחוזה אסקניו הוא פיצ'ר מגוון שיכול לשחק גם בשורט רליפ וגם בלונג רליפ , ואם צריך אז גם ספוט סטארט במקרה של פציעה ברוטציה. 3. ואם מדברים על ראיין דמפסטר וטרייד אפשרי שלו לבלו ג'ייז - ג'ים הנדרי הודיע רישמית שדמפסטר לא יכלל בשום טרייד, לשום קבוצה. זה כנראה מבטיח שדמפסטר יהיה ה-5# שלנו ברוטציה כי דמפסטר הודיע שהוא מעוניין אך ורק בתפקיד ברוטציה. 4. הנדרי הודיע רישמית שפיליקס פיי וסאם פולד לא יכללו בטריידים. הם יהיו בספרינג טריינינג במדי הקאבס. העניין סגור בגזרה שלהם. 5. לירון דיווח על זה - הקאבס לא דיברו עם הרדס על ג'וש המילטון וגם לא מוכנים לדבר. הנדרי לא מעוניין בשחקן. 6. אסגור את הסיפור של הטרייד המפתיע של וויל אומן ועומאר אינפניטי. קראתי מלא תגובות, כמעט בכל אתר אפשרי, ולא ראיתי אפילו תגובה אחת שמתנגדת לטרייד. כולם שמחים שאומן סוף סוף עוזב אחרי כמעט 10 שנים של כישלון והתקפי לב לאוהדים בשלבים המכריעים של המשחק. אומן עוזב את הקאבס עם ERA של מעל 6 בריגלי פילד, לעומת ERA של פחות מ-3 במשחקי חוץ - וזה אומר הכל... מה שכן הייתי שמח לראות זה את עומאר אינפניטי חוזר אלינו כשהוא יהיה FA . לא נראה לי שכדאי לעשות בשבילו טרייד ולוותר על השחקנים הצעירים והדי מוכשרים שבנינו לעצמו , אבל כ-FA יכול להיות שהוא שווה את הכסף.

תיקון לחישוב

-לא נראה לי ש16 אינינגים זה בכלל מספיק להגיד משהו על ההבדלי בית/חוץ יום/לילה שלו...מספיק שהיה לו משחק רע אחד בבית והוא נדפק... -לפי מה שהבנתי, אינפנטיי הזה עמד להרוויח כ2 מיליון דולר, לא משכורת רוקי. זה 3.6 מיליון בטרייד הזה...ואפשר להוסיף את ה3 מיליון של ג'ונס (פחות אינפנטיי)...סה" הרווחתם את הפרוספקט הזה + 6.6 מליון תמורת אומן וג'ונס. -אל תשכח את הרול 5 דראפט...הקאבס עלולים לקחת מישהו שגם יזדקק למקום 40 מאן.

אופס

שילמתם 2 מיליון בטרייד של ג'ונס, כך שזה 4.6 מיליון. וגם אינפנטיי בטח ירוויח קצת פחות מ2 מיליון...אז אפשר להגיד 4 מיליון.

כן

ראיתי אחרי פירסום ההודעה שאינפניטי מרוויח 1.3 מיליון בעונה (?) , וסקוט איר מרוויח 700 או 800 אלף דולר ולא 1.6 מיליון (כנראה שהחוזה שראיתי לפני שליחת ההודעה היה של 1.6 לשנתיים ואז זה יוצא הגיוני שאיר ירוויח 700-800 אלף דולר העונה) . זה עדיין יוצא בסופו של דבר 4+ מיליון דולר כמו שכתבת בהודעה ללא תוכן. סכום נאה.

למעלה