חלק ב' (כולל טרייד, החתמה ושמועות מעניינות)
אני מדגיש את ה(-) במקומות מעניינים במיוחד. -ג'ייקובי אלסבורי פיטר את הסוכן שלו ועבר לבוראס...טוב... -הסוכן של פוקודום (שהוא גם הסוכן הקודם של אלסבורי, חח) ייפגש עם הג'ייאנטס בנוסף לקאבס. -בגלל עודף הOFים, אוסטין קרנס וגם פיליפה לופז מהנאשינלס על הבלוק. -הוויט סוקס הגיעו להחלטה בנוגע ל3B. שמענו את זה לפני חודש גם...אין לנו מושג מה ההחלטה... -איבנייז בשביל קליף לי היא שמועה שצצה...החשש הוא שהאינדיאנס משלמים יותר מדי... -הריינג'רס: רוצים את גנייה כקלוזר עדיין, יש עניין מ2 הצדדים שם. הקבוצה גם שוקלת את לטרוי הוקינס, שון צ'אקון, לואיס ויזקאינו, טרבור מילר ודוטל ובקיצור כל הרילברים במרקט. נראה שהם מעדיפים כבר למלא את CF מבפנים כי המחיר לגונזאלז, גומז ופילקס פיי היה גבוה מדי. הפוקוס עבר לקורנר OF, ופוקודום נשאר על הראדר. דווקא לא הכי בלחץ להביא סטארטינג פיצ'ינג, משום מה. הריינג'רס דיברו קצת עם הפייראטס בנוגע לביי. והGM שלהם טוען שבליילוק לא על הבלוק... -הפאדרס עובדים על טרייד לסטארטר, ויש מצב שטרייד כזה קרוב. הכוונה היא אולי מארק פריור או ג'וש טאוורס. -הפייראטס: השמועות על ביי ממשיכות לרוץ. שופק ולי מקליבלנד...אולי גם אנדי מרטה מעורב. הריינג'רס בהתחלה רצו את מקלאות' אבל עכשיו נראה שעברו לדבר על ביי...בתמור לרילברים...הרוקיז אולי יתעניינו במאט מוריס. טרייד של מוריס יאפשר לפייראטס לתת לטומקו מקום ברוטציה...רעיון ענק... -הפיליז: לא מצפים להחתים את קרלוס סילבה או קייל לוהש...אז מה? הסוכנים של ה2 שומרים על כמה שיותר קבוצות במירוץ. הפיליז שוקלים את פדרו פיליז ב3B, אבל זה לא בעדיפות ראשונה. טרוט ניקסון לא ברשימה של הפיליז לקורנר OF...ידוע שג'נקינס כן... -
טרייד בין הנאשינלס ליאנקיז. לא גדול, טיילור קליפארד נשלח בשביל הרילבר Jonathan Albaladejo.מהנאשינלס. הרילבר שם מספרים יפים בAAA בגיל 25, אחרי שהנאשינלס החתימו אותו כשחקן מיינור ליג חופשי. נראה שהנאשינלס מקבלים פה את השחקן היותר טוב, גם אם קליפארד לא שווה יותר מדי.
-דן בראון מדווח: הטייגרס מוכנים להכניס את אנדרו מילר (שאגב חכם בטירוף...קיבל ציון מעולה לפי מה שהבנתי בSAT הפסיכומטרי שלהם...סתם חשבתי שאציין
) לטרייד אפשרי של דן הארן. הוא או מייבין היו חייבים להיות בטרייד כזה. בהחלט מעניין מהטייגרס. -הרוקיז: עדיין מקווים להחזיר את הוקינס...היה לכם אופציה עליו ב3 מיליון, מטומטמים...הודיעו לסוכן של פוג שהם כן מעוניינים שיחזור...לא בלחץ לשלוח את פואנטס בטרייד...הרד סוקס מתעניינים בפואנטס (כמעט עשו טרייד בשבילו בדדליין של 2007), וג'ד לאורי הוא אופציה אפשרית עבור הרוקיז. -הקארדס: נפגשו כבר פעמיים עם מילווקי בנוגע לסקוט רולן...הם גמישים בנוגע לכמות הכסף שהם ישלמו והעבירו למילווקי דיווח על מצבו הבריאותי של רולן. טרייד כזה יכול להיות תלוי בטרייד של מיגל קבררה, הקארדס דיברו עליו אבל לא הסכימו לוותר על ראסמוס הפרוספקט שלהם. הם דיברו כמובן גם עם האורילוס על מיגל טהדה למלא את החור שעלול להיווצר בטרייד של רולן ב3B. הם נפגשו עם הפאדרס ודיברו על ג'ים אדמונס וגם על רייז מהקארדס. והקארדס נפגשו גם עם האסטרוס...זהו...לא ברור למה.
-יש אמת לשמועות ג'וש המילטון והקאבס. הרדס דורשים את שון מרשל בלבד! אם הייתי הקאבס הייתי שוקל את זה ברצינות...הם גם מדברים עם הפייראטס בנוגע למקלאות', חושבים שמקלאות' לא יהיה יקר - הוא יבוא בשביל רילבר כמו קוטס או אומן. -
הרויאלס החתימו את חוזה גיאן על 3/36. לא זול יחסית, אבל קנזס היו אגרסיבים. במשך כל היום היו שמועות שהוא קרוב ובלה בלה אבל אני אחסוך ואציין שהוא חתם בלבד. למרות ששנייה לפני הדיווח על הסיכום היה דיווח מעיתון הקנזס סטאר שהרויאלס שוקלים ברצינות את אנדרו ג'ונס גם...הם גם מעדיפים לשלם בכסף מאשר בשנים כמו הדודוג'רס...אם הם יפספסו את קורודה...יש מצב גם לג'ונס וגם לגיאן? -הבלו ג'ייז: הנשיא שלהם רוצה להביא שם גדול קנדי. ג'ייסון ביי? אריק בדארד? ראיין דמפסטר? ריץ' הארדן? אריק גנייה? כולם קנדיים. הם באמת במירוץ לבדארד, שאמר בעבר שהוא מעוניין לשחק עבורם. האורילוס יכולים לבקש את ריוס או מקגואן, הבלו ג'ייז בטח יציעו את מרקום או לינד...ולאחד הכתבים בבולטימור היה רעיון משוגע...ברנט בטרייד לבדארד? לא הגיוני לבולטימור...נראה שהבלו ג'ייז יכולים להשיג את קיין או לינסקום "מיד" אם יהיו מוכנים להציע את אלכס ריוס. אפשר להרחיב את הדיל לכלול גם את אדם לינד או טרוי גלאווס...מעניין. הג'ייאנטס צפו לפי הדיווחים כל היום בקלטת וידאו של ה2 בהחלטה איזה מהם הם מעדיפים להשאיר...הם זו ההצעה המעניינת שהGM של הג'ייאנטס דיבר עליה? זו שמועה בהחלט מעניינת. -קאשמן אומר שהקבוצה דיברה על ויזקאינו על לחזור...וגם שעדיין לא יצא להם לדבר עם הCFים החופשיים. -מיגל קבררה מדבר יום יום עם אוזי גיאן מאז שהעונה נגמרת. הם כנראה חברים טובים (שניהם מונצואלה נראה לי). -קבוצות שאלו את הרד סוקס על ג'וליאן טברז. -5-6 קבוצות דיברו עם שאנון סטוארט, שמחפש חוזה לשנתיים. -הפיליז למרות הדיווחים הקודמים לא הכי מתעניינים להחתים את ג'ון ליבר מחדש. -הסיכויים מ1 עד 10 שמיגל טהדה יגיע לאסטרוס? 2. האסטרוס לא רוצים לוותר על הפארם (איזה פארם יש להם בדיוק?
) בשבילו, וגם בשביל ג'ו ניית'ן. -בוראס דיבר עם אד וויד בניסיון לנצל את הטיפשות שלו...הוא ניסה למכור לו את גנייה, וויבר ולופז אבל וויד לא התרשם. -שום דבר חדש מהפאדרס: מתעניינים בפוקודום, פריור, ארסטד, אדמונס וג'נקינס. -קבוצות רבות התקשרו ליאנקיז בקשר למלקי קבררה.