חלוקה של דירה לשניים.

dadi1

New member
חלוקת דירה

נתתי הצעת מחיר לחלוקת מספר דירות למספר יחידות. העבודה כללה: אינסטלציית חשמל ומים,ריצוף בהדבקה,מחיצות גבס,דלתות פנימיות,וכן צבע. כל השאר היה בטיפול מזמין העבודה כולל עלויות הקרמיקה. הצעתי היתה כ-90000 ש"ח לכל דירה . עליך לציין כמובן מה דרישותך ומהו המפרט המדוייק ובאיזה סטנדרט אתה רוצה לעבוד(כמה נקודות חשמל לדוגמא). יתרה מזאת עליך לבדוק את נושא הביוב בעיקר שאמור להתחבר לקו ורטיקאלי ראשי של הבניין-צינור 4 צול הינו צינור עבה מאוד אם לוקחים בחשבון שהוא צריך לעבור מתחת לרצפה (יש לתכנן את שתי מערכות חדרי האמבטיה שיהיו קרובות מאוד לקו הראשי בחוץ). רק לצורך הפרופורציה זהו המחיר שהגשתי- היו מספר הצעות גבוהות משלי ואילו אחת נמוכה משלי- לא משמעותית והיא זכתה בסוף.(אגב- אולי הוא יחסוך מספר שקלים אבל מסופקני אם האיכות שתתקבל תשביע את רצונו) מקווה שעזרתי מעט.

רוקוקו

New member
ב-90000 ש"ח?

זה מחיר של בניה מחדש. לא פלא שההצעה שלך לא התקבלה!!! אני כבר שנים בענף ולא שמעתי על מחיר כזה לחלוקת דירה!!! אבל בהצלחה לך רוקוקו(ערן).

ערן, אנחנו מדברים באוויר...כל-כך

הרבה תלוי בבחירת חומרים, דרך עבודה, שאין מה לדבר על מחירים. לא מזמן סיימתי שיפוץ (חלוקה חדשה) של דירה בתל אביב. לאחר, שבדקנו, כלל מטבח וארונות קיר הייה 500$ / מ"ר , אבל אם הבן-אדם היה בוחר דברים אחרים בקלות היינו מגיעים ל:1000$ / מ"ר . מקסימום שאפשר להגיד היום, שפחות מ:2000 ש"ח / מ"ר לא ממש אפשר לעשות שיפוץ או חלוקה. אני, בדירה שלי, בגלל בחירת חומרים וטכנולוגיות מתקדמות עוברת את ה: 1000$ / מ"ר למרות, שעושה עבודות רבות בעצמי...חוץ מזה, שאני אוהבת דירה קומפקטית, קטנה...

למעלה