חלוקה של דירה לשניים.

gerald27

New member
חלוקה של דירה לשניים.

יש לי דירת 90 מטר בעלת פוטנציאל חלוקה לשני יחידות. האם מישהו התנסה בזה ויודע כמה עולה פרויקט כזה?

פ123

New member
חלוקת דירה

זה כמו שאישתי שואלת כמה אתה אוהב אותי........... הרבה? המון? מיליון? כמו השאלה כך תראה התשובה. סקיצה, פונקציות מתבקשות בכל דירונת. קצת יותר בשר....

amic

New member
אילן צודק אבל זה כמו לקנות חליפה

ליתום. וברצינות...ראשית זה מחייב רשיון - כך קובע החוק. שנית - ללא סקיצה איך אתה רוצה תשובה? שני מטבחונים ושני שרותים מחייבים אינסטלציות נפרדות. נדרשת הפרדת חשמל _ עפ"י חוק -למרות שהרוב לא עושים. יש צורך בשינוי הכניסה לדירה ועוד ועוד

gerald27

New member
תשובות רציניות

טוב...לא ביקשתי שיסבירו לי מה צריך לעשות(את זה אני יודע).ביקשתי לדעת מה עלות הפרויקט בערך.תאמינו לי ח´ברה שאם הייתם עושים את זה הייתם יודעים.אז בבקשה לא לזרוק סתם קלישאות על "אישתי "ו חליפה" .. מי שרציני שיענה..בבקשה ברור שיש סטייה של 5 אחוז לפה ולשם אבל ישנה מסגרת הוצאות ממוצאת. תודה

RachelBD

New member
שאלה לא רצינית

השאלה שלך, כמו שהיא, אינה מאפשרת תשובות רציניות ו-"פלוס מינוס 5%" אפשר להביא בחשבון כסטיה רק כשהכל מתוכנן וידוע מראש.

gerald27

New member
סקר שעשיתי.

חברים התקשרתי ל 4 קבלני שיפוצים מוכרים באיזור הדירה וכולם אמרו לי את אותו הסכום בערך.20-25 אלף דולר אז כנראה שמי שקצת מנוסה יודע ומי שסתם רוצה לכתוב תשובות בפורום מקשקש קישקושים. תודה הכול אופן.

פ123

New member
שיפוץ דירה

אם הם מציעים ב25,000 בלי לבדוק בלי לראות, אני מציע ב17,000 ואני עוד ארוויח.......ויפה..................צא ולמד מתשובתי, בכל מקרה בהצלחה.

gerald27

New member
חשמלאי

אם יש פה חשמלאי מוסמך שהרכיב מונה חשמל בעבר אשמח אם ישלח לי מסר עם הטלפון שלו. תודה.

פ123

New member
חשמלאי

עבור מונה חשמל 2532$ בלי לראות......

gerald27

New member
טוב ביררתי.

5000 ש"ח דרך חברת חשמל עם חשבונות נוספים ו 1300 ש"ח דרך חשמלאי מונה ללא חשבון נפרד. פ123 אבקש שלא תגיב יותר אם אין לך משהו חכם לומר.

פ123

New member
gerald27!!!

1.פה, לא סותמים פיות, 2.התשובות שלי....הן מאוד תואמות לשאלות שלך (יש לי כמה קלינטים כמוך....!!!!!!!!!1). 3.חוצמזה אם אתה שואל ועונה בעצמך למה לעזעזל אתה סבור שזה מעניין את כל הפורום???!!!!

gerald27

New member
פורום של חסרי לקוחות.

שמע אם אין לך לקוחות זה לא המקום למצוא אותם. תשקיע בפרסום ואל תשב כל היום מול המחשב ותחפש אותם.

למעלה