חלון דירתי..

justchip

New member
יפה!

כנראה חסרה לי הגאווה הזו לי מספיק שכל אמירה שלי בעבודה זוכה לתגובה של "לפחות אנחנו לא מפציצים תינוקות"

סלסרו

New member
תזכרי להם כמה עשרות אלפי אזרחים

ארה"ב הרגה בעירק מתחילת המלחמה.. (ביניהם, ללא ספק, גם עוללים). תזכירי להם כמה מאות אלפי ילדים מתו כתוצאה מהחרם הכלכלי על סאדם.. זה יסתום להם תפה.

boten d

New member
וכמה אזרחים אפגניים

נהרגו בשביל לחסל את בן-לאדן, שלא נתפס בסוף.

justchip

New member
זה לא יעזור

הם רק יזכירו לי שהם מעולם לא היו בעד המלחמה בעירק ומאז ומעולם התנגדו לפוליטיקה של בוש

סלסרו

New member
התשובה הכי פשוטה ששמעתי

מאשה בק. שמונה שרואיינה בCNN היתה: כשטילים יפלו עליכם - תדברו. אין לאף אחד זכות לבקר את ישראל, כשהם לא נמצאים בנעליה.

babylon_a1

New member
נו באמת...

יש מלחמה, את המלחמה התחיל נסראללה במלחמה מתים (למי שלא ידע) והיא חרא באופן כללי לצלם גוויה מצד אחד היא חסרת משמעות (בכלל לצלם גוויה היא דבר רע, ולכן ישראל לא מציגה גופות מאף צד) * כמו כן יכול להיות שהוא מת מטוסטר שנשרף, יכול להיות שזה לא צילום מלבנון, יכול להיות שהוא חטף טיל ממטוס ישראלי או שהתפוצצה עליו קטוישה ועוד ועוד ועוד....

לא חרם על השטיח?

סתם כותרת. בכלל רציתי לשאול: מתוקה, אתה בארץ? >ספל חמאה באמצע<

babylon_a1

New member
הגזמת

ציפת שכולם יחשבו אותו דבר ? הפורום היה משעמם וגם החיים

tzvitzi

New member
babylon_a1 לא חושב שהגזמתי..

בכל הנוגע ללייזר הנ"ל שום מילת גינוי לא מוגזמת , צר לי שפה בפורום שמכיל אנשים איכותיים בד"כ , אנשים כמו לייזר מוצאים פיתחון פה..אני לא ראיתי אותו בשנים האחרונות אבל חיפוש פשוט בגוגל מראה כמה הבנאדם הדרדר ומה הוא יעשה בשביל פיסת פירסום , הבחור חולה ואנשים שמכירים אותו יותר טוב ממני יכולים להעיד על כך , לכן צר לי שאנשי הפורום לא מוקיעים אותו ונותנים לו לפרסם את ההודעות הנ"ל ללא שום מילת תגובה מצידם , גם מי שלא מצדד במלחמה בצפון אמור לצאת נגד ההודעות האחרונות שלו שמעוותות את כל תמונת המצב. לילה טוב

מתלבט13

New member
יש לליזר המון זכויות בפורום הזה

לייזר הקים את הפורום, ואני חושב שיש כאן גם אנשים שחייבים לו תודה באופן אישי. אני מאד לא מסכים עם דעותיו הפוליטיות, אבל אני לא רואה שהוא מעוות עובדות או משקר. הוא רואה את הדברים אחרת ממני וממך. ומה היה בתמונות הוא הצביע על כך שחפים מפשע נהרגים. ועל כך שיותר מזה, יש אנשים שמשתעשעים בפגזים. גם אם אין ברירה וצריך להפגיז, הפגזים אינם "נחמדים" או "משעשעים".

ייתכן שהנושא המדובר חשוב בעיניך

יותר מהגנה עליך. ובכל זאת- לייזר את אחלה

מה להגיד? המלחמה הזאת מיותרת.

אין שום דבר יפה ורומנטי בחיילים "שלנו" ובטילים ש"אנחנו" יורים לעברם. כאב ומוות יש דווקא בשפע.
סתם. מיותר. ואגב, אתן יודעות אולי איפה אני יכולה להיזרק לכמה ימים בת"א? אני פליטה מהצפון, ואני כרגע בגדרה, אבל אני צריכה לשהות כמה ימים בת"א (בעיקר בגלל מחסור בכסף לנסיעות).

למעלה