חלומות

henshi

New member
יודע מה באמת מבחיל..?

הסמיילי החמוד על הכריכה..שמשום מה מכוון לעצמו אקדח לראש ומהצד השני רואים את המוח משפריץ.. כן כן.. כ"כ שפוי אתגר שלנו..

בתור אחת 'ספריה ציבורית בבית',

את נשמעת קצת בורה... לזלזל בסופר שקראת ספר אחד שלו ואפילו אותו לא סיימת?? זה שאת לא מבינה את המשמעויות בסיפורים שלו (ובעטיפה) לא אומר שהוא לא שפוי... לדעתי אחד מהסופרים הטובים בארץ

henshi

New member
לדעתי-זה הכי קל לעורר פרובוקציות..

מה נסגר איתך..? זו דעתי על הספר, וכן, מספיק לקרוא 20 עמ' כדי לראות שזה לא זה..! ובאשר לדעות שלך על דעות של אנשים.. זה כבר סיפור אחר ולגמרי לא לגיטימי.. וקודם תקראי את מאות הספרים שאני קראתי .. ואח"כ אולי יהיה לך חצי זכות לאמר לי שאני בורה. ועל זה שהוא אחד הסופרים הטובים בארץ.. אני גם יכולה להגיד על כך...שזו דעה של בחורה בורה, אבל נו, כל אחד ודעותיו, ולכן לא אומר זאת ..:) LIVE AND LET LIVE THANK U, I'LL BE HEAR ALL NIGHT

אז ככה

בקשר לכמה מאות ספרים שאת קראת תני לי את הרשימה ואני אשמח להגיד לך אם קראתי אותם :) והדעה היחידה שאת הבעת בקשר לספר שלא הייתה קשורה לחוסר שפיות של המחבר או העטיפה הייתה ואני מצטטת "מה הסיפוווור שלו????" עם דיעות מנומקות ומלומדות כאלה על סמך ה20 עמודים שקראת.. טוב באמת שאין לי מה להגיד לך :) יום טוב שיהיה לך

zappa19

New member
בנות - אל תריבו!

אני כבר מצטער שזרקתי את המשפט הזה על סיפור של קרת. יאללה, סולחה?

zappa19

New member
שכחת לציין שהוא גם מחייך.....

את יודעת, אני חושב שסיפורים של אתגר קרת בסופו של דבר על החיים. כן, הוא עושה אותם סוריאליסטיים למדי אבל ככה הוא מציג את החיי היום יום שלנו. אני רואה בסיפורים שלו רמזים לבדידות, אהבה, דיכאון ועוד. בקשר לבחור שרשם לך שאת בורה, אני לא מסכים איתו. הכל עניין של טעם. זה מה שיפה בספרות (ובאמנות בכלל) - אין שם פתרון אחד כמו בפסעכומטרי לצורך העניין (רק תשובה אחת נכונה) אלא על אחד רואה את זה בדרך שלו, ואז בהתאם אחד אוהב והשני לא. בכללי, כפי שאמרתי שלא אני החלטתי כך אלא שאתגר קרת נחשב לאחד הסופרים עכשיוויים הטובים בארץ. אבל זה כבר נושא לא לפורום פסיכומטרי

תגובה אחרונה

(זה מה שלחכות לתוצאות עושה לאנשים.. :)) אז קודם כל אני בחורה. ודבר שני, שיש רק תשובה אחת נכונה ואני מסכימה שכל אחד רואה את זה בדרך שלו ואם הבחורה הזאת הייתה כותבת שהיא לא אוהבת את הסגנון כתיבה שלו או שהסיפורים שלו דכאוניים מדי בשבילה לא הייתי מגיבה אפילו. אבל היא כתבה "סופר מעורער בנפשו, לא שפוי, מבחיל" וכו' וכל זה בלי לקרוא אפילו ספר אחד שלו עד הסוף?? מבחינתך זה אולי ביקורת לגיטימית - מבחינתי לא ולכן הגבתי.

zappa19

New member
מבחינתי תשובה שלה

אכן ביקורת לגיטימית. היא בטוח לא הסיקה את זה מהשם של הסופר או מהעטיפה של הספר (מסקנה לגבי ציור באה לאחר אכזבה מהתוכן אני חושב) וזה שהיא לא סיימה ספר אחד של אתגר קרת רק מעיד שלא מתאים לה סגנון כתיבה שלו. אבל זכותה לחשוב שזה סופר "סופר מעורער בנפשו, לא שפוי, מבחיל". בתנאי שהיא קראה מספר עמודים. אני יכול לתת לך דוגמא הפוכה: יש ספר של רון לשם "אם יש גן עדן". התחלתי לקרוא אותו ולא הצלחתי לסיים. ספר פלצני לטעמי. לעומת זאת יש לי חברים שהם לוחמים בצבא והם טוענים שזה ספר שממש מתאר את המציאות. אני לצורך העניין לא הייתי לוחם אז אני כנראה לא רואה את המציאות הזאת כך שגם אני צודק מהעמדה שלי וגם הם צודקים מעמדתם

FuryUri

New member
זה לא איזה סיפור-.-

בס"ד. זלזלן-.- זה פסחזון!(או בשמו האמיתי הפחות מגניב, "לשבור את החזיר"). אחד מהסיפורים הכי מצחיקים בעולם.

zappa19

New member
אני דווקא לא מזמזל!!!

לא זכרתי את השם, העיקר שאני יודע שיש סיפור שמלמדים בבית ספר. זה לא ידע ברמה של פסיכוטמרי אבל גם טוב.

henshi

New member
אוייי פסחזון!

לא יגעתי שזה שלו! אז כנראה השריטה היא רק בחלק מהקריירה.. למורה שלי היו ס' ו-ח' מצחיקות... אז תארו לכם כשהוא קרא את פסחזון איזה משעשע זה היה..בדיחה כיתתית עד כדי כך משעשע שאני וחברה קנינו לו בסוף שנה קופת חיסכון חזירית.. אויי ימי התיכון..........

zappa19

New member
אני לא רואה בזה שום דבר צנוע

637 זה ציון מכובד ביותר!

זה לא כ"כ חלום

יותר חרדה. נחרדתי כי עלה לי מספר בראש ככה פתאום- 583 וגם 586 וזה לאאאאאאאאאאאא מתאים לי...... היה לי מאוד קשה אבל לא הלך לי מאווווד גרוע... רק קצת.... ופתאום התחילו לי כאבי בטן כאלה של פחד ולחץ... מישהו מכיר? בעעעע... אני כ"כ מקווה שיצא לי כמה שהתפללתי שיצא לי...

למעלה