חלומות

henshi

New member
אני חושבת שאם באמת התפללת..

וזו לא סתם צורת ביטוי, אולי באמת תקבלי מה שאת רוצה :)) האמת.. תופעה מוזרה, גם לכם יש בלק על השאלות?? אני זוכרת אולי 10 שאלות מתוך מי יודע כמה שהיו ! הענין שאני זוכרת שאלות שדווקא חשבתי והצלחתי בהן.. אז מה זה אומר על השאר..? חחחח עזבו לא חשוב--- יהיה בסדר!

zappa19

New member
אני לא חושב שהתפילה תעזור כאן

אם למדת כמו שצריך - אין סיבה שלא תצליחי. אם לא למדת - שום תפילה לא לציל אותך..

r0asso

New member
אני חלמתי שקיבלתי 701

ואז פגשתי את זאתי מהפירסומת שאוהבת גברים עם 700 ואז זה הפך לסוג אחר של חלום...

Aiah Nouwamba

New member
אני על 637

והחלום נראה כ"כ אמיתי... אני מקווה שזה מה שזה יהיה הלוואייייייייייי

מה שהכי ביזארי בחלום שלי

זה שחלמתי שהציון הוא 628 והוא מורכב מ-118 במילולי וכמותי ו-145 באנגלית. איך שקמתי הלכתי למחשב לבדוק איזה ציון אני אמורה לקבל עם 118, 118 ו-145 ולמרבה ההפתעה גיליתי שטווח הציונים הוא .617-644 תמוה.

יאללה בואו נעשה שאלה פסיכומטרית

מה הסיכוי ש-2 אנשים יחלמו שהם קיבלו את אותו ציון? טוב זה תלוי מתוך כמה... נניח שמספר האנשים בפורום הוא 30, ויש לנו 601 אפשרויות, ונניח שבלילה אחד כל אחד חלם על ציון אחד בלבד. אוקיי, איך עושים את זה?

nog16

New member
לי יש רעיון...

עם זאת, אני לא סגורה על זה שהוא לגמרי נכון... נגדיר שיש k אפשרויות לציונים, ו n ציונים שאנשים חולמים עליהם... אז הראשון בוחר מספר. הסיכוי שהשני יבחר אותו המספר: 1 חלקי k. במידה ולא קרה, הסיכוי שהשלישי יבחר במספר שכבר בחרו בו, הוא 2 חלקי k... ............ הסיכוי שזה שמספרו הסידורי n יבחר במספר שכבר בחרו בו, הוא n-1 חלקי k. אם כן, יש לחבר את כל הסיכויים הנ"ל... המכנה משותף לכולם, k, במקרה שלנו 601. המונה, מהווה סדרה חשבונית שהאיבר הראשון שלה 1, ההפרש הוא 1, ומס' האיברים הוא n-1, ובמקרה שלנו 29. (אם יש 30 אנשים). לכן, המונה יהיה: s=29(2*1+28*1)/2=435 לכן הסיכויים ש2 אנשים ומעלה יחלמו שהם קיבלו אותו ציון, יהיה: m=435/601=0.7238 אבל זה מתקיים רק עם שני תנאים נוספים חוץ מאלה שהגדרת.. 1- זה הסיכוי שיהיו 2 ומעלה שיבחרו באותו הציון. (לווא דווקא בדיוק 2 באותו הציון). 2- זה בהנחה שהתפלגות החלימה על כל אחד מ601 הציונים הוא שווה, דבר שברור לכולנו שהוא לא...

למעלה