חלומות

zappa19

New member
חלומות

אני רואה פה כבר כמה אנשים ש"חלמו" על ציונים מסויימים. מי פה הכי פלצן וחלם על ציון הכי גבוה? אני חלמתי על 628!

blond ambition

New member
כנראה שאני הכי פלצנית

אלוהים, איזה לילה עבר עליי אתמול. אני מאבדת את שפיותי לאט... בחלום הראשון חלמתי שאני מקבלת 698, והייתה עוד סדרה של חלומות שבכולם קיבלתי לא פחות ולא יותר מ769!! פשוט מגוחך... כ"כ התבאסתי כשהתעוררתי, ההרגשה של השמחה מה769 הייתה כ"כ מוחשית :\

zappa19

New member
מעניין עד כמה החלום יכול לשקף

את המציאות. לפחות את במגמה נכונה של עליה! זה טוב!

zappa19

New member
מה שמציק לי זה למה דווקא

628? זה מספר של משהו שתקוע לי בתת מודע? נ.ב. לא יודע מה הציפיות שלך (אולי את רוצה ללמוד רפואה ואז זה לא מספיק) אבל הלוואי ונקבל את הציון היפה הזה!!!

Nikita1985

New member
בעע אני חלמתי שבוע שעבר על 710!

והתעוררתי והתבאסתי הכי בעולם, אוףף. אבל טוב לדעת שאני לא לבד בעולם השגיונות :)

zappa19

New member
נראה לי בסוף אנחנו חולמים

על ציון כפול... כלומר צריך לחלק את מה שהיה בחלום ב2 וזה יהיה הציון

zappa19

New member
אני התחייבתי

שאם אני מקבל ציון טוב, אני לא אוכל חמץ בפסח ואפילו אשקול לצום ביום כיפור (תלוי עד כמה הציון יהיה גבוה)
ואני רציני לגמרי! מוכן לזה (כי יודע שלא אקבל גבוה)

henshi

New member
אני בדרך כלל לא מהמגיבים אבל...

פשוט נחנקתי מצחוק מחרדות הציון שמתגלות פה! אני מציעה שהבא שיקבל כאן ציון פסיכומטרי שמספיק לפסיכולוגיה יחקור לעומק את הנושא.!! ולמה זה כזה מצחיק? כי אני חוששת שאני מאבדת את שפיות דעתי... כבר חודש אני חולמת על הציון! אבל השיא היה חלום מחריד שבו בגלל שקיבלתי 530 אני צריכה לגשת שוב לבחינה.. והבחינה במקלט, וכולם נכנסים ואני שוכחת את הסטופר..(משמע -אסון..) חכו זה לא נגמר.. ואז אני מסיימת פרק באנגלית מוקדם, כמו במבחן האמיתי אז אני רצה להביא את הסטופר וכשאני חוזרת-- כולם כבר סיימו את הפרק עיברית... ואז אני שוב מקבלת ציון...520... ואני צריכה לעשות ש-ו-ב את המבחן!! הפעם יש עליי הכל אבל...באמצע המבחן נכנסת אמא שלי, מתיישבת , ומתחילה לדבר בקולי קולות בפלאפון---- מזה אמור להביע?!?! מה שכמובן אומר שאני לא מצליחה להתרכז וכולםםם משתיקים אותה וזה לא עוזר כי אז היא מתחילה לצ'טט עם הדודות... את הציון לא קיבלתי על החלום הזה בגלל היקיצה... אבל אני משערת שזה היה בסביבות 510 :)) אני חושבת שצריך לשלוח את השירשור הזה למרכז הארצי -- שיראו למה הם גורמים!! זה בחיים לא קרה לי..

zappa19

New member
החלום שלך בסגנון

סיפורי אתגר קרת! כל הכבוד. יש לך כבר שיערות לבנות בגלל חלומות כאלה?

henshi

New member
בבקשה לא להשוות אותי

לסופרים מעורערים בנפשם...! שערות לבנות תודה רבה- לא אבל הייתי אומרת שלחץ הדם הרקיע שחקים.....וכמות הנוזלים בגוף התמעטה בקצב מסחרחר אבל לא משהו רציני...:))

zappa19

New member
על מה את מדברת?

אתגר קרת אחד הסופרים הטובים במדינה הזאת! ולאו דווקא כי אני אוהב אותו אלא כי הוא קיבל מספר פרסים ואפילו מלמדים איזה סיפור שלו בבתי הספר! אל תזלזלי!

henshi

New member
טוב,בתור אחת עם ספריה ציבורית בבית

אני מרשה לעצמי ..."הקייטנה של קנלר"?? מה הסיפוווור שלו?!

henshi

New member
אהה... חשבתי שאתה ממש בקטע שלו

זה ספר של אתגר קרת שיש לי בבית.. תקרא אותו אולי זה יוציא את הרוח מהמפרשים.. או לפחות תתחיל לקרוא.. אני לעולם לא סיימתי..

zappa19

New member
יש לי אותו גם בבית

אני דווקא אוהב אותו. לא יודע מה המשמעות של הספר אבל אני אוהב את סגנון הכתיבה של קרת. אני לא זוכר בדיוק על מה זה רק שאיזה אחד שם מתאבד ואז במן "ארץ המתים" מחפש את החברה שלו או משהו כזה. אני מתאר לעצמי שזה נשמע דבילי אבל אני לא חושב שאני מבין את הסיםורים של אתגר קרת, מה שלא מונע ממני לחבב אותם. מצד שני אני לא בטוח שיש הרבה אנשים שיכולים להעיד על עצמם שהם מבינים.

למעלה